פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים שלום לכולם!ישלי מחשב בן 3 שנים בערך ובזמן האחרון יש איתו המון בעיות ויש חשד שאחד מהרכיבים(מעבד,לוח אם,דיסק קשיח, זיכרונות) נפגמו...הייתי רוצה לדעת האם יש תוכנות מומלצות לבדיקת רכיבי חומרה כמו שהזכרתי למעלה ואני שם דגש על מעבד ולוח אם, כי לשאר הרכיבים ישלי???
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים מחבר אתה יכול להביא לי שמות של תוכנות מומלצות לבדיקת מעבד, לוח אם, זיכרונות, דיסק קשיחאני שם בעיקר דגש על מעבד ולוח אם
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים אתה עובד בשיטה עקומה. זה כמו שתיקח את האוטו למוסך והמוסכניק יתחיל לפתוח מסננים, להחליף שמן ולהריץ את המנוע לחצי שעה בזמן שהתלונה שלךמעידה בוודאות על בעיה בווישרים.
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים מחבר דווקא דיברתי עם כמה טכנאים וכולם נתנו את אותה תשובה וכנראה שיש לי בעיה בלוח אם ובגלל זה אני מבקש תוכנות לבדיקת לוח אם ומעבד, כנראה שאחד ממהם נפגםישלי המון בעיות במחשב וזה לא בעיות של דרייברים או וירוסים וזה כולל במיוחד מסכים כחולים ועוד כמה דברים
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר מסכים כחוליםזה ננבדק בתוכנות לניתוח מסכים וזה לא בעיה של וירוסים או דרייברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.