עבור לתוכן

התוכנות שיעשו לכם את השנה! - ExtraOrdinary

Featured Replies

פורסם

^^^

קקדו:

"דבר ראשון - תירגע עדיפה מילה טובה ממילה אחרונה !"

...

פותח הדיון - ניכרת ההשקעה - כמה נקודות לשיפור

1. יותר מדי צילומי מסך מעיבים על התוכן... עדיף ביקורת הכתובה בצורה עניינית המציגה את הנושא + נקודות לחיוב ולשלילה.

2. תוכן עניינים עם קישורים (וכדאי להכין מכך מאמר לאתר)

3. אלטרנטיבות נוספות אף פעם לא הזיקו

כמו כן - באמת מעניין אותי מה האינטרס שלך בשרשור זה

בהצלחה,

גבריאל

• תגובות 83
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^^^

קקדו:

"דבר ראשון - תירגע עדיפה מילה טובה ממילה אחרונה !"

...

פותח הדיון - ניכרת ההשקעה - כמה נקודות לשיפור

1. יותר מדי צילומי מסך מעיבים על התוכן... עדיף ביקורת הכתובה בצורה עניינית המציגה את הנושא + נקודות לחיוב ולשלילה.

2. תוכן עניינים עם קישורים (וכדאי להכין מכך מאמר לאתר)

3. אלטרנטיבות נוספות אף פעם לא הזיקו

כמו כן - באמת מעניין אותי מה האינטרס שלך בשרשור זה

בהצלחה,

גבריאל

1. אחלה, לקחתי את זה בחשבון

2. בסדר גמור, אכניס קישורים לתוכן העניינים

3. השתדלתי לתת יותר מתוכנה אחת בכל סוגה, ואם לא אז לדבר על אלטרנטיבות בטקסט

4. אין לי כאן שום אינטרס, רציתי לתרום לקהילה שאני גולש בה, היה לי זמן, היה לי רעיון, אז למה לא?

לכל יתר המגיבים תודה רבה, אבל אני לא חושב שסדר הגודל הוא הבעיה, כל אחד יכול להתמקד בנושאים שמעניינים אותו,

ונגיד ואתם רוצים לקרוא את הכל (ואני אשמח אם כן), תחלקו את הקריאה לימים (במקרה שאין לכם שעה-שעתיים לקרוא את זה בפעם אחת)

הייתי שמח לקבל נקודות ספציפיות, ואין לי בעיה עם ביקורת, אבל זה באמת פרט שולי לפחות בהתייחסות שלי. אגב, לכותב על Ninite, באמת זה יכול להקל, אני מכיר את השירות אבל לא השתמשתי בו המון זמן, זה באמת יכול להיות יעיל, אכין חבילה ואפרסם אותה בסיום. תודה רבה לכולם!

פורסם
  • מחבר

שמע, לי אישית הפריע הגודש של התמונות, בחזקת מרוב העצים לא רואים את היער :)

כי בטח לא אחדש לך כלום איך זה נעשה באתרים שמתמחים בכך, אם כי אני חושד שזה

קצת יותר קשה לעשות את זה כאן ( בגלל אופי הקלט באתר ).

ואם כבר, לפחות באנטי ווירוסים, איך ולמה דילגת על ESET ?

ועוד כהנה וכהנה, שבטח יבוא עם הזמן.

לי אישית אין בעיה עם היוזמה ( המבורכת ) עצמה, אם כי לפחות לי זה נראה

טריוויאלי, אבל הרי אני לא לבד. ::)

מה שכן, לפני שאני אומר וואו וכו', אני מצפה שזה באמת יהיה כך,

והיות ואוזנך קשובה לעניין, אני מקווה שזה ילוטש ויהיה לתועלת הגולשים כולם.

:xyxthumbs:

בפסקה הראשונה קלעת בול, תכננתי להציג את כל האשכול בצורה אחרת, מסודרת הרבה יותר, אבל כנראה החלום שהיה בעת כתיבת המסמך בוורד רחוק מן המציאות. לגבי כמות התמונות, לקחתי את זה בחשבון, זה מיועד לכל אדם, אם תשים לב - וציפיתי לזה - האשכול מופיע תחת פינת 'לוהט בפורומים', והוא נחשף לקהל יעד די גדול - אני מניח שלחלק (ומבחינתי, שיהיה קטן ככל שיהיה), ייעזר בתמונות באיזושהי צורה, וניסיתי להתאים את האשכול לכל קהל היעד. ברור שאם הייתי מייעד אותו לחלק ספציפי עם הבנה גבוה יותר במחשבים ולהם בלבד, כל האשכול היה נראה אחרת, והוא לא היה פרוס כל כך אלא ממוקד הרבה יותר, על נקודות ספציפיות עליהם הרוב יהיה מלל, חוות דעת ונתונים מעניינים שיסברו את העין, אני שוקל על לעבוד על פרויקט שכזה לקראת חודש יולי.

לגבי Nod 32, ועל ESET בכלל, אני מכיר את תחום האבטחה די טוב, ברור לי שESET מייצרת מוצרים איכותיים בשורה הראשונה של כלי האבטחה (אני אישית השתמשתי לא מעט זמן בSmart Security), אבל בהשוואה לכלים שהצגתי כאן (גם מבחינת מחיר), אני חושב שנכון לנקודה זו ממש, כלים אלו עולים על מוצריה של ESET. ברור כשמש שהייתי יכול להרחיב הרבה יותר, אבל כמות התכנים גם ככה גדולה, וגם אתה וגולשים אחרים טענו שהאשכול/שרשור גם ככה גדול מאד ואני לא רוצה להעיק יותר מדי. נכון לעכשיו זה לא ניראה לי ראלי או טריוויאלי להוריד את התמונות.

אשמח לתגובה, וכמובן שמח מהביקורת שהבעת והנקודה שהעלית, :)

פורסם
  • מחבר

:nixweiss:

השירשור הוא שלך, וגם השיקולים :) .

אני הייתי עושה אותו אחרת, אבל זה

רק ברמת ה- בלה בלה.

בינתיים, מי שעשה זה אתה.

:xyxthumbs:

;) , תודה על הביקורת!

אני מבטיח לשים לב לזה יותר ולנסות לחשוב על צורת הצגה אחרת בפעמים הבאות בהן אציג

את התכנים שלי אם זה מפריע לך במראית העין. שיהיה לך ערב נפלא, ושוב, תודה רבה!

פורסם

אם תשים לב - וציפיתי לזה - האשכול מופיע תחת פינת 'לוהט בפורומים', והוא נחשף לקהל יעד די גדול

מה אתה אומר... כתיבת חמישה עמודים ברצף כמובן תוביל את הת'ראד לשם.

פורסם
  • מחבר

^^

זה נשמע לי קצת תקיף, ואני לא רואה סיבה לכך. אם לא אהבת את השרשור אתה לא חייב לקרוא אותו,

אבל בלי קשר לזה - במה האורך מפריע לך? - אם אתה רוצה לקרוא את כל התוכן, אתה מוזמן לקרוא אותו בפריסה של כמה ימים.

אני חושב שאחרי שאתה יושב מעל לשבוע לכתוב אשכול זו התגובה האחרונה אותה אתה צופה לקבל, כי היא ממש לא ביקורתית, היא סתמית בעיניי ואף מדכאת במקצת. בכל אופן, ערב טוב ושבוע מעולה.

פורסם

וואו.. אולי אני אפנה קצת זמן לקרוא את זה, אבל הכותרת בלבלה אותי וגרמה לי לחשוב שאני הולך לקרוא שרשור על תוכנות ממש שוות שיצאו ולא התוכנות הבסיסיות שהרוב מכירים וכך גם משתמשים,על כאלה שמקבלות דירוג 9-10 בביקורות.

אגב, ח"ח על הביצוע.

פורסם

אני מציע להשתמש יותר בתוכנות קוד פתוח וחינמיות כגון 7zip (אם פספסתי, התנצלותי).

בנוסף, הייתי מציע להחליף את DaemonTools הזוועתית (או לפחות להוסיף) ב MagicDisc המצויין.

פורסם
  • מחבר

כבר היה כאן דיון על 7ZIP, שקלתי להוסיף אותה - אבל החלטתי שלא להתמקד בתוכנות של דחיסת קבצים וארכיונים במסגרת השרשור,

מעבר לכך Daemon עונה על הדרישות, מכיר גם את MagicDisc, אבל אני חושב שלמשתמש הפשוט למרות שMagicDisc חינמית הממשק,

השירות והנוחות של Daemon הופכת אותה למשתלמת יותר. תודה רבה על התגובה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים