עבור לתוכן

התוכנות שיעשו לכם את השנה! - ExtraOrdinary

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

dx2wsdscd9vt38vbdj8h.png

התוכנה הפופולרית ביותר בתחום הניקוי ותחזוקת המחשב, עם למעלה מ-200 מיליון הורדות, היא CCleaner,אשר נחשבת בשנים האחרונות כאחת מתוכנות התחזוקה הטובות בעולם והנחשבות בעולם, וללא ספק מוכיחה לנו בשנית שחינמיות זו לא מילה גסה.

Ccleaner היא תוכנה שלא אחת הגדרתי כצנועה ביחס לאופציות שהיא מאפשרת לנו המשתמשים בה לבצע במסגרתה באמצעות כמה קליקים פשוטים וכמובן ללא תשלום או פרסומות. התוכנה מיועדת לניקוי המחשב מכל סוגי הזבל אלקטרוני שקיימים ביניהם קבצי קוקיז, קבצים זמניים, קבצי זיכרון מטמון ובכך תורמת למחשב לפעול בצורה הטובה ביותר עם העלאת ביצועיו בכמה מונים.

תוכנות התחזוקה הופכות להיות חלק חשוב מהשימוש שלנו במחשב, תוכנות מסוג זה עוזרות למחשב לשמור על עצמו 'בריא' לאורך זמן, פועל בצורה טובה, נקי וחסכוני (לא תאמינו כמה מקום קבצי הזבל תופסים במחשב שלכם, הריצו סריקה עם התוכנה והביטו בפליאה). ללא ספק מדובר בכלי נדיר, שניתן לנו בחינם, ואני חושב שבן אדם שבוחר שלא להוריד את התוכנה הוא אדם שמזיק לעצמו ועושה טעות, וטעות גדולה.

לא פעם במסגרת האשכול השתמשתי במונח 'רג'יסטרי', והחלטתי להסביר לכם בחלק זה של האשכול מה זה בכלל, כי בלי להבין מה זה באמת, יהיה קשה להבין מה תוכנות התחזוקה עושות בכלל. אז למעשה רג'יסטרי היא מערכת רישום שמכילה את הנתונים של תוכנות ודברים שהתרחשו במסגרת המחשב, כמו מאפיינים של מערכת ההפעלה עצמה ושל תוכנה, העדפות המשתמש ועד לדברים הקטנים ביותר ולא אחת מקום לטיפול במזיקים! (בצורה מתאימה ומקצועית).

כל שינוי שהמשתמש עושה בתוכנה או באמצעות לוח הבקרה או באמצעות כלי בחירת העדפות של התוכנות השונות, נרשם כאמור, ברג'יסטרי. הרג'יסטרי נועד לספק מערכת רישום מסודרת ואחידה למידע המוזן בדומה לקבצי מידע כמו INFO בהם אנו נתקלים בהורדת קבצים מסוימים. הבעיה היחידה עם הרג'יסטרי הוא שכל מידע נשמר בו, לעיתים לא נמחק כראוי אם בכלל מה שגורם לאיטיות מורגשת במחשב, ואחת הסיבות העיקריות לפירמוט שלו.

ללא ספק אפשר להגיד שמדובר בתוכנה 'חובה' לכל מחשב באשר הוא, מוזמנים להוריד זה עתה ולעקוב אחר ההתקנה והשימוש בהוראות המצורפות שהכנתי לכם באמצעות המחשב הווירטואלי שלי.

b3kfbd7pfwh8ldz04zvr.png

ts0tck8kwiexd3551ewr.png

p2yzpizvgr7pyffst66p.png

• תגובות 83
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

adw2uejk06an3kvs23rj.png

lgrtzzk09gi3pb25fl1v.png

la3rlkp7z7nranr43nzu.png

39njeik1i5ykto5l3vq1.png

u8e93v880nm5ycvfgmh2.png

0lvpc7l195vjq7lfvns7.png

vgjp3q33b76lw29ngvhl.png

פורסם
  • מחבר

demfyuk0h2xxcp1yra70.png

הדמיית קבצים אינה דבר של מה בכך, מדובר בתחום של ממש עם תחרות של עשרות תוכנות (חלקן חינמיות, חלקן עולות כסף והרבה כסף). אתם וודאי שואלים את עצמכם מה זה הדמיית קבצים ולמה אתם זקוקים לתוכנה שתבצע הדמיה של קבצי תמונה בתור כוננים, אבל התשובה היא פשוטה, כי אי אפשר להתחמק מקבצי תמונה. חלק גדול מהמשחקים שאתם תורידו, או Live CD כזה או אחר שתיקחו בו חלק ידרוש הדמיה או העלאה דרך הBoot. אתם למעשה יוצרים כונן מדומה ומהיר מאד באמצעות תוכנה פשוטה, וממש לא כבדה (במקרה שלנו, Daemon Tools Lite) ונהנים מקבצים וכוננים שפתיחה באמצעותWinRAR או בכל דרך אחרת יגרמו לכם ליהנות מהם פחות.

v1csm74wwdv7l49ing9e.png

Daemon Tools הוא כאמור כלי נהדר המאפשר לנו לדמות כונן דיסקים במחשב, ולפתוח באמצעותו קבצי תמונה כגון ISO, BIN ועוד שהופכים להיות נפוצים יותר ויותר ככל שהזמן חולף. התוכנה בעצם יוצרת כונן וירטואלי מדומה, וכך ניתן לצרוב עליו קבצים כמו ISO במהירות ובקלות, ללא בזבוז של דיסקים או שימוש בתוכנות כמו WINRAR שאיטיות משמעותית ופחות נוחות. לתוכנה כמה וכמה גרסאות, ישנה גרסת Lite,שהיא פחות מקצועית, אבל עם זאת כדאית, וישנן גרסאות שעולות כסף.

zszbu8tp19hsduwkdknl.png

dvd3b1zujf6mwnekj3x0.png

q17yn43c5ja5kbkuj62p.png

פורסם
  • מחבר

dv02tpr8hiauzpexe7q5.png

fmerb031i9xiq58acx9t.png

2tyc1cgtag1pjfg8a3nj.png

7vurfnowq7azk7jv2vk7.png

n9c2fg8wq7s8k4xqjw6a.png

88n37hozpu2nertnkf5n.png

פורסם
  • מחבר

q0lttdl5hx79yc8wmgrs.png

אז מה היה לנו כאן? – סיכום של כל מה שקרה לנו השנה, שלקח לי מעל לשבוע לכתוב ולצלם לכם. במאמץ רב, ובשמחה גדולה אני גאה להציג בפניכם את התוצר המרשים (לטעמי לפחות) שיציג בפניכם את התוכנות הטובות ביותר בשוק, בחינם כמובן. במסגרת האשכול התמקדתי במספר נושאים, ולמעשה הייתה כאן התמקדות רחבת היקף

חשוב לי לציין, אם אתם רוצים להתקין את רוב התוכנות כאן במקביל, לחצו על הלינק הבא - הורדה והתקנה של כמה תוכנות, ביניהן Avast, הדפדפנים המומלצים, פלש ופלגינים נוספים, מאלוורבייטס, אופן אופיס, רבו אן אינסטולר (הסרת תוכנות יסודית ומעמיקה יותר), Winrar ונגן האודיו VLC. תיהנו!

מוזמנים להגיב!

נהניתי לכתוב את האשכול, ואשמח מאד לשמוע מה דעתכם,

שאלות כאלו ואחרות מכם.

;)

פורסם

תודה רבה.. :yelclap:

מיישר קו, ונותן במה לפידבקים שאולי יפתיעו עם איזה בונבון.

לגבי דפדפנים אני שיניתי אצלי במחשב את הDPI ל140%. ואז שאני פותח פלאש במסך מלא הוא מתנגן מתחת ל"מגש המערכת".

באג ידוע, והפיתרון הוא לבטל בקובץ ההפעלה של הדפדפן את התאימות (disable display scaling on high dpi settings) וכו'..

בפיירפוקס זה לא הצליח ובכרום כן. ולכן לצערי עברתי לכרום כבר מעל לשנה ואני מתגעגע....

**עשיתי עוד ניסיון עם גירסת פיירפוקס PaleMoonPortable. ופתאום עלה לי רעיון לעשות DISABLE בתאימות גם לפלאש שנמצא בsystem32..

וזה פתר את הבעיה..ננסה בגירסה הרשמית המותקנת.

(יצאתי אהבל, איך לא חשבתי על קודם)

פורסם

השקעה מדהימה!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

לא קראתי עדיין הכל, אבל ממה שכן, היה פשוט כיף! :xyxthumbs:

מצפה לעוד הודעות כאלה ממך :)

שאלה קטנה: מה אתה חושב על האנטי וירוס avira? גם בתור אנטי וירוס חינמי וגם לקנייה?

פורסם

לא הספקתי לקרוא הכל, אבל ההשקעה ניכרת.

כל הכבוד! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז ככה, תחילה, ברצוני להודות לכם שהגבתם!

אני יותר משמח לראות שאתם מגיבים במסגרת האשכול, ועם שאלות ותגובות איכותיות ופידבקים, אין מאושר ממני.

לURIX - בתור אנטי וירוס חינמי אני רואה את Avira ללא ספק ב3 האנטי וירוסים הטובים ביותר, יחד עם Avast ועם Comodo

לגבי הגרסה של הקנייה, היא טובה, אבל ביחס למחיר עליה אתה מוציא במטרה לרכוש אותה, ניתן למצוא מוצרים משתלמים יותר

(ראה ערך: אלו שהוצגו במסגרת האשכול, נורטון, קספרסקי, ואיך לא, ביט דיפנדר).

ל-Napozim, שמחתי מאד לקרוא את התגובה שלך, לגבי הבעיה שציינת, מודע לנושא, וגם אני הייתי מתגעגע ...

בשנית, תודה רבה לכולם!

אשמח לעוד תגובות, שאלות ופידבקים.

:)

פורסם

וואחד השקעה עשית פה..

רק שאת רוב התהליכים אפשר לחסוך אם משתמשים בכלי המעולה הזה:

http://ninite.com/

פורסם

וואו, פשוט מדהים, תודה רבה!

פורסם

קראתי הכל, מצוין כתיבה ברמה גבוה ואפילו למדתי מספר דברים חדשים.

זה יעזור להמון אנשים, לפי דעתי המנהלים צריכים להכניס את זה לסטיקי.

ממליץ לך לבדוק קצת על AVG כאנטי וירוס (בגרסה המלאה שלו), בנוסף תנסה את AVG PC TuneUp, מאז שהשתמשתי בתוכנה הזאת אני לא צריך את ה-CCleaner (למרות שיש לי רישיון מלא).

פורסם
  • מחבר

שמח לשמוע שאהבתם!

לגבי AVG, גם בגירסה המלאה אני חושב שהוא מציג ביצועים לא יותר מסבירים ביחס למתחרים שהצגתי כאן,

לגבי כלי התחזוקה של AVG, לא השתמשתי בו בעבר, אז אני לא יכול להשוות את ביצועיו אל מול המתחרים, אבל אני

די בטוח שידה של Ccleaner על העליונה, וכך גם לגבי Tune Up, שהוא כלי מעולה (אבל עולה כסף). אני צריך להתנסות

בכלי לפני שאני שופט, תודה רבה!

פורסם

אני יכול לומר בצורה מפורשת שכלי התחזוקה שלהם הרבה רמות מעל ה-ccleaner, מניסיון ארוך בשימוש בשני התוכנות, התוכנה של avg עולה כסף, אבל גם יום ניסיון שמקבלים איתה שווה את זה (כל עוד מנצלים אותו).

פורסם
  • מחבר

כפי שציינתי, עוד לא התנסיתי בו, אז אני לא יכול לשפוט מראש, זו הייתה ההשערה שלי - אבדוק את הכלי,

בייחוד בהשוואה לTune Up, באילו פרמטרים הוא עולה על התוכנות הללו לדעתך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים