פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים שלום לכולם.יש לי חלונות 7. אני מתכוון לקנות 128GB ssd ולהתקין עליו חלונות 8הדרך שבה אני מתכוון לעשות זאת:1. לנתק את כל הדיסקים הנוספים ולהשאיר רק את דיסק C עם חלונות 7.2. לחבר את דיסק ה-SSD.3. להתקין עליו את חלונות 8.4. להיכנס לביוס ולהגדיר אותו בתור דיסק C.5. לחזור ולחבר את שאר הדיסקים (תמונות וידאו מוזיקה data).האם זו דרך נכונה? האם צריך להתקין עדכון ביוס לדיסק ה-SSD (איך?)אשמח לקבל עצות והערות.נ.ב. עדיין לא קניתי את ה-SSD אך הוא נראה לי הזול ביותר יחסית לביצועים.תודה
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים למה כל הסיבוך הזה?מיפוי של האות "C" (וגם A+B) הוא משהו היסטורי שלא עוזב את Windows עד היום ואין לזה שום משמעות מבחינת חומרה.ברגע שתתקין את מערכת ההפעלה על הSSD המחיצה שבה מותקן מערכת ההפעלה תהיה ממופה כ "C" ושאר המחיצות לפי הסדר של הalphabet.
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים מחבר ברגע שאתקין את חלונות 8 על ה-SSD יהיו במחשב 2 מערכות הפעלה: חלונות 7 על הדיסק הישן וחלונות 8 על ה-SSD. כאשר אכנס לביוס אגדיר מאיזה דיסק המערכת מתחילה לפעול. כאשר הדיסק הזה יהיה ה-SSD הוא יקבל באופן אוטומטי את הסימון :C ןהדיסק שמקום היה דיסק ההפעלה יהיה עוד אחד מהדיסקים במחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.