עבור לתוכן

פינג לא יציב - שוב.

Featured Replies

פורסם

רק שתדע, ב100 מגה הגיטר גבוה עוד יותר :) אז קח את זה בחשבון.

• תגובות 64
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת זכורים לי ימים הרבה יותר יציבים כאשר הייתי מחובר ב12 מגה בהוט, למה ב100 מגה הJITTER יותר גבוהה, בגלל ריבוי הערוצים?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, פשוט אני כבר דיי מיואש אין לי מושג מה מקור הבעיה, מה כבר יכולה להיות הבעיה אצל בזק בינלאומי?

פורסם

לבזק בינלאומי לאחרונה יש הרבה בעיות עם הקישוריות שלהם להוט, גם אצלי היו בעיות של פינגים אבל הרבה יותר גבוהים, ועכשיו זה בסדר,

פשוט תתקשר לתמיכה שלהם ותבקש לעבור לחיבור ללא חייגן בשביל לראות אם הבעיה נפתרת.

פורסם

לא צריך להעשות שינוי בציוד בכדי שיתחילו תופעות כמו שאתה מתאר, יש לך מפצל\מגבר לפני הHOTBOX?

כאשר אתה נכנס ל192.168.100.1 ב connections מה העוצמות שלך, והאם יש לך הרבה Uncorrectables ?

רשום שיש סה"כ 258473

פורסם

במצב תקין לא אמורים להיות לך בכלל Uncorrectables,

נראה שיש אצלך בעיית תשתית כלשהיא

פורסם
  • מחבר

לבזק בינלאומי לאחרונה יש הרבה בעיות עם הקישוריות שלהם להוט, גם אצלי היו בעיות של פינגים אבל הרבה יותר גבוהים, ועכשיו זה בסדר,

פשוט תתקשר לתמיכה שלהם ותבקש לעבור לחיבור ללא חייגן בשביל לראות אם הבעיה נפתרת.

עכשיו זה קופץ בכלל ל125ms במקום 60, ל90 ול80 מה זההההה

כן נראלי זה רעיון טוב, אני בכללי אתקשר אליהם ואספר להם על הבעיה של הקפיצות ואגיד שביצעתי כל בדיקה אפשרית שמצביעה על תשתית ויצא שלא, וכנראה שהבעיה היא אצלהם.

פורסם
  • מחבר

אגב, בשעות הבוקר הפינגים הרבה יותר יציבים, אם אני עושה TRACE אז אולי כל 10 הופ'ס אני מקבל JITTER של איזה 7-8+ אבל ככה זה 1-2

יכול להיות שזה עוד אינדיקטור לזה שהבעיה היא אצל בב"ל ?

פורסם

דווקא פינגים יותר יציבים בשעות הבוקר מעידים על עומס תשתית, אנחנו בדקנו מה שיכולנו, כאשר יש לך בעיות של פינגים תעשה את הדבר הבא:

תתקשר לתמיכה הטכנית של הוט ותבקש מהם לעשות פינג למודם שלך מאצלהם, אם משהוא לא בסדר הם יראו את זה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אתקשר להוט ואעדכן אותך לגבי מה הם אמרו

פורסם

אוקיי, פשוט אני כבר דיי מיואש אין לי מושג מה מקור הבעיה, מה כבר יכולה להיות הבעיה אצל בזק בינלאומי?

שלום vald95,

לא ידוע לנן על בעיה כלשהיא בגלישה של בזק בינלאומי בתשתית הוט אך אתה מוזמן להשאיר לנו פרטים בתיבת המייל כולל שם ומס' טלפון ונשמח לבדוק את הנושא מולך.

online@bezeqint.net

בברכה,

לוטם, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

שלום vald95,

לא ידוע לנן על בעיה כלשהיא בגלישה של בזק בינלאומי בתשתית הוט אך אתה מוזמן להשאיר לנו פרטים בתיבת המייל כולל שם ומס' טלפון ונשמח לבדוק את הנושא מולך.

online@bezeqint.net

בברכה,

לוטם, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי

אז מה שאת אומרת בעצם זה שזה אצל הוט?

פורסם

אני מצטרף לבעיה- בבוקר מוריד לי על כל המהירות - 12 MB לשניה

ובצהריים - ערב מוריד על גג 9 MB

פורסם

הכל פה מתקשר לעומס על התשתית.

פורסם

shlomo, הבעיה היא כאשר vald95 ניתק את החייגן ובדק מהירות מול התשתית speed.hot.net.il הוא קיבל את מלוא המהירות ובעיית הפינגים נפתרה, רק כאשר הוא מחובר בחייגן לבזק זה קורה לו, וזה מאוד מוזר לי.. כי בהחלט הבעיות כביכול מעידות על עומס תשתית חד משמעית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים