פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים באמת זכורים לי ימים הרבה יותר יציבים כאשר הייתי מחובר ב12 מגה בהוט, למה ב100 מגה הJITTER יותר גבוהה, בגלל ריבוי הערוצים?
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים מחבר אוקיי, פשוט אני כבר דיי מיואש אין לי מושג מה מקור הבעיה, מה כבר יכולה להיות הבעיה אצל בזק בינלאומי?
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים לבזק בינלאומי לאחרונה יש הרבה בעיות עם הקישוריות שלהם להוט, גם אצלי היו בעיות של פינגים אבל הרבה יותר גבוהים, ועכשיו זה בסדר,פשוט תתקשר לתמיכה שלהם ותבקש לעבור לחיבור ללא חייגן בשביל לראות אם הבעיה נפתרת.
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים לא צריך להעשות שינוי בציוד בכדי שיתחילו תופעות כמו שאתה מתאר, יש לך מפצל\מגבר לפני הHOTBOX?כאשר אתה נכנס ל192.168.100.1 ב connections מה העוצמות שלך, והאם יש לך הרבה Uncorrectables ?רשום שיש סה"כ 258473
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים במצב תקין לא אמורים להיות לך בכלל Uncorrectables,נראה שיש אצלך בעיית תשתית כלשהיא
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים מחבר לבזק בינלאומי לאחרונה יש הרבה בעיות עם הקישוריות שלהם להוט, גם אצלי היו בעיות של פינגים אבל הרבה יותר גבוהים, ועכשיו זה בסדר,פשוט תתקשר לתמיכה שלהם ותבקש לעבור לחיבור ללא חייגן בשביל לראות אם הבעיה נפתרת.עכשיו זה קופץ בכלל ל125ms במקום 60, ל90 ול80 מה זהההההכן נראלי זה רעיון טוב, אני בכללי אתקשר אליהם ואספר להם על הבעיה של הקפיצות ואגיד שביצעתי כל בדיקה אפשרית שמצביעה על תשתית ויצא שלא, וכנראה שהבעיה היא אצלהם.
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר אגב, בשעות הבוקר הפינגים הרבה יותר יציבים, אם אני עושה TRACE אז אולי כל 10 הופ'ס אני מקבל JITTER של איזה 7-8+ אבל ככה זה 1-2יכול להיות שזה עוד אינדיקטור לזה שהבעיה היא אצל בב"ל ?
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים דווקא פינגים יותר יציבים בשעות הבוקר מעידים על עומס תשתית, אנחנו בדקנו מה שיכולנו, כאשר יש לך בעיות של פינגים תעשה את הדבר הבא:תתקשר לתמיכה הטכנית של הוט ותבקש מהם לעשות פינג למודם שלך מאצלהם, אם משהוא לא בסדר הם יראו את זה.
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים אוקיי, פשוט אני כבר דיי מיואש אין לי מושג מה מקור הבעיה, מה כבר יכולה להיות הבעיה אצל בזק בינלאומי?שלום vald95,לא ידוע לנן על בעיה כלשהיא בגלישה של בזק בינלאומי בתשתית הוט אך אתה מוזמן להשאיר לנו פרטים בתיבת המייל כולל שם ומס' טלפון ונשמח לבדוק את הנושא מולך.online@bezeqint.netבברכה,לוטם, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר שלום vald95,לא ידוע לנן על בעיה כלשהיא בגלישה של בזק בינלאומי בתשתית הוט אך אתה מוזמן להשאיר לנו פרטים בתיבת המייל כולל שם ומס' טלפון ונשמח לבדוק את הנושא מולך.online@bezeqint.netבברכה,לוטם, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומיאז מה שאת אומרת בעצם זה שזה אצל הוט?
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים אני מצטרף לבעיה- בבוקר מוריד לי על כל המהירות - 12 MB לשניהובצהריים - ערב מוריד על גג 9 MB
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים shlomo, הבעיה היא כאשר vald95 ניתק את החייגן ובדק מהירות מול התשתית speed.hot.net.il הוא קיבל את מלוא המהירות ובעיית הפינגים נפתרה, רק כאשר הוא מחובר בחייגן לבזק זה קורה לו, וזה מאוד מוזר לי.. כי בהחלט הבעיות כביכול מעידות על עומס תשתית חד משמעית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.