עבור לתוכן

פינג לא יציב - שוב.

Featured Replies

פורסם

כל התשתית והציוד שלי נבדקו בקפדנות על ידי HOT

מה הם בדקו בדיוק? כידוע, גם הממיר MAGIC HD של הוט, והHOTBOX נבחנו בקפדנות לפני שיווקם ללקוחות.

• תגובות 64
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שהממיר זבאלה זה כבר עניין אחר. נבדקו תדרי התשתית ותקינותה, נבדק ההוטבוקס, ורק למען הסר ספק שמשהו לא בסדר הוא הוחלף בחדש. הפינגים המשוגעים ואיבודי החבילות התחילו באופן פתאומי לפני שבועיים, בלי שנעשה שום שינוי אצלי בציוד.

פורסם

לא צריך להעשות שינוי בציוד בכדי שיתחילו תופעות כמו שאתה מתאר, יש לך מפצל\מגבר לפני הHOTBOX?

כאשר אתה נכנס ל192.168.100.1 ב connections מה העוצמות שלך, והאם יש לך הרבה Uncorrectables ?

פורסם
  • מחבר

בדקתי על המדבקה וגם שם הגרסא עדכנית

פורסם

ישנם כמה נסיונות פתרון אפשריים:

1.לחבר את המודם ישירות למחשב וליצור חייגן L2TP בווינדוס ושוב להריץ בדיקת מהירות ופינגים, ככה אתה שולל בעיה בחייגן L2TP של הנתב שלך(אם הבעיה עדיין קיימת אז זה נותן עוד אינדקציה לבעייה בספק)

2.לנסות לעבור לחיבור ללא חייגן(צריך להתקשר לתמיכה הטכנית של בזק, הם פתוחים גם עכישו) דרך חיבור זה הניתוב שלך לא עובר דרך השרתים L2TP של בזק בינלאומי, אלא בדרך אחרת ולכן זה יכול לפתור את הבעיה שלך - רק תשאל אותם אם במהירות 12 מגה אתה נמצא על הכבל התת ימי.(אם אתה בוחר בדרך זו עלייך לשנות את ההגדרה בנתב לDHCP).

3. לנסות ולבדוק ספק אחר בכדי לראות אם זה פותר את הבעיה.

בכל מקרא אני לא חושב שהבעיה שלך קשורה לתשתית כי כמו שראית כאשר בדקנו מהירות מול הוט הזה יצא אצלך תקין.

תעדכן אותי מה החלטת

פורסם
  • מחבר

ישנם כמה נסיונות פתרון אפשריים:

1.לחבר את המודם ישירות למחשב וליצור חייגן L2TP בווינדוס ושוב להריץ בדיקת מהירות ופינגים, ככה אתה שולל בעיה בחייגן L2TP של הנתב שלך(אם הבעיה עדיין קיימת אז זה נותן עוד אינדקציה לבעייה בספק)

2.לנסות לעבור לחיבור ללא חייגן(צריך להתקשר לתמיכה הטכנית של בזק, הם פתוחים גם עכישו) דרך חיבור זה הניתוב שלך לא עובר דרך השרתים L2TP של בזק בינלאומי, אלא בדרך אחרת ולכן זה יכול לפתור את הבעיה שלך - רק תשאל אותם אם במהירות 12 מגה אתה נמצא על הכבל התת ימי.(אם אתה בוחר בדרך זו עלייך לשנות את ההגדרה בנתב לDHCP).

3. לנסות ולבדוק ספק אחר בכדי לראות אם זה פותר את הבעיה.

בכל מקרא אני לא חושב שהבעיה שלך קשורה לתשתית כי כמו שראית כאשר בדקנו מהירות מול הוט הזה יצא אצלך תקין.

תעדכן אותי מה החלטת

אתה יודע, עכשיו שאתה מזכיר ספק, התקשרו אלינו לפני כשבועיים (בדיוק לפני שכל הבעיות התחילו כנראה) ואמרו שההטבה שלנו כלקוחות חדשים בבזק בינלאומי עומדת להסתיים ואנחנו צריכים לבחור חבילה, והתקשרו כבר משהו כמו שלוש פעמים, יכול להיות זה כמו טריק שיווקי והם משחקים לנו עם החיבור כדי שכבר נבחר משהו

פורסם

את זה כבר אי אפשר לדעת, לא נראה לי שהם יעשו כזה דבר..

פורסם
  • מחבר

את זה כבר אי אפשר לדעת, לא נראה לי שהם יעשו כזה דבר..

בכל מקרה מה אני יכול לדרוש מהם כי אני רוצה מחר להתקשר אני מנסה לבדוק מחירי גלישה אבל הכל הרבה יותר גבוה ממה שאנחנו משלמים כרגע

פורסם

אני משלם אצלם 30 ש"ח על 100 מגה, דרך קשרי לקוחות.

פורסם
  • מחבר

אני משלם אצלם 30 ש"ח על 100 מגה, דרך קשרי לקוחות.

איך אני מגיע לזה חחח..

וגם אני חשבתי לשדרג ל100 מגה, אני אצטרך גם לעלות את זה אצל הוט ושיבוא טכנאי ויתקין פה את המודם של ה100 מגה לא?

פורסם

כן, יחליפו לך את המוטורולה המצויין לHOTBOX הגרוע, אבל זה המודם היחידי של הוט שתומך ב100 מגה,

כמו שאמרתי, דרך מחלקת קשרי לקוחות, שמעתי שהם הקשיחו קצת את המחירים לכן אולי יהיה לך יותר קשה להשיג את המחיר הזה אבל תנסה.

פורסם
  • מחבר

כן, יחליפו לך את המוטורולה המצויין לHOTBOX הגרוע, אבל זה המודם היחידי של הוט שתומך ב100 מגה,

כמו שאמרתי, דרך מחלקת קשרי לקוחות, שמעתי שהם הקשיחו קצת את המחירים לכן אולי יהיה לך יותר קשה להשיג את המחיר הזה אבל תנסה.

אז לא לעבור ל100 מגה? כי באמת שמעתי שיש תקלות רבות עם הHOTBOX אני בכלל בהתחלה חשבתי לעבור תשתית כי כבר נמאס מהוט תמיד יש בעיות איתם, אם זה איזורי או רק אצלי.

כרגע אני על 12 מגה בבב"ל ובHOT, מה אתה ממליץ לעשות?

פורסם

אני גם רוצה לעבור לתשתית בזק, הטכנולוגיה שאיתה הם עובדים שונה לגמרי, כזאת שנותנת JITTER אפסי, אבל הם הרבה יותר יקרים, במיוחד שאני צריך לצטרף לזה גם קו טלפון וטלויזיה שזה לא משתלם לי בכלל, הוט הרבה הרבה יותר זולים.

לגבי המהירות, זאת החלטה שלך, הHOTBOX לא צריך למנוע ממך את המעבר, באופן יחסי הוא פחות איכותי ואמין מהמוטורולה אבל אתה לא משלם עליו וכמודם בלבד הוא יהיה בסדר.

זאת כבר החלטה שלך מה לעשות..

פורסם
  • מחבר

אבל אם יהיו לי עוד יותר ניתוקים ובעיות ממה שיש לי עכשיו אז זה ממש לא שווה.. נראלי באמת אני יעבור לבזק , קודם רק צריך לחדש חבילה

פורסם

הייתי מנסה קודם לפתור את התקלה שיש, כי לא נראה לי שיש לך בעיה בתשתית הוט כרגע, חבל לוותר להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים