עבור לתוכן

פינג לא יציב - שוב.

Featured Replies

• תגובות 64
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הSNR והעוצמה בערוץ היורד שלך מצויינים,

בערוץ העולה הוא על 51, קצת גבוהה אבל עדיין בגדר התקין ולא משהוא שאמור להפריע יותר מידי, דרך אגב המודמים של מוטורולה הם מצויינים וחבל שהוט לא הביאו את המודמים החדשים שלהם שתומכים בDocsis 3.

כנראה שהבעיה שלך לא נובעת מהעוצמות של המודם, אלא מהתשתית..

אני סומך עלייך שביצעת את כל הבדיקות כאשר רק מחשב אחד עובד והוא מחובר קווית לנתב ללא תוכנות הורדות ובדקת וירוסים וכו... בשביל לשלול בעייה כזאת או אחרת נכון?

פורסם
  • מחבר

הSNR והעוצמה בערוץ היורד שלך מצויינים,

בערוץ העולה הוא על 51, קצת גבוהה אבל עדיין בגדר התקין ולא משהוא שאמור להפריע יותר מידי, דרך אגב המודמים של מוטורולה הם מצויינים וחבל שהוט לא הביאו את המודמים החדשים שלהם שתומכים בDocsis 3.

כנראה שהבעיה שלך לא נובעת מהעוצמות של המודם, אלא מהתשתית..

אני סומך עלייך שביצעת את כל הבדיקות כאשר רק מחשב אחד עובד והוא מחובר קווית לנתב ללא תוכנות הורדות ובדקת וירוסים וכו... בשביל לשלול בעייה כזאת או אחרת נכון?

אתה צוחק איתי נכון? מן הסתם זה הדבר הראשון שבדקתי.. בהוט הבדיקת אינטרנט עומדת על 66ms אבל כנראה כי השרתים שלהם בחו"ל או משהו כזה, וחוץ מזה אמרת ש40-44 זה תקין אז איך 51 זה בסדר בדיוק?

בקיצור לא יודע מה לעשות אני כבר מתעסק בזה 4 שעות מהבוקר

פורסם

40-44 זה אידיאלי, 51 זה בגבול התקין, תחזור לDHCP בנתב כמו שנכנסת מקודם לניהול של המודם, רק שהפעם תקיש את הכתובת הבאה:

speed.hot.net.il

זאת בדיקת מהירות מול התשתית והיא הכי אמינה בשבילך, אם אתה מקבל גם שם פינג גבוהה אז הסיכויים עולים מאוד לבעיית תשתית\מודם תגיד לי מה יצא לך בבדיקה הזאת.

פורסם
  • מחבר

40-44 זה אידיאלי, 51 זה בגבול התקין, תחזור לDHCP בנתב כמו שנכנסת מקודם לניהול של המודם, רק שהפעם תקיש את הכתובת הבאה:

speed.hot.net.il

זאת בדיקת מהירות מול התשתית והיא הכי אמינה בשבילך, אם אתה מקבל גם שם פינג גבוהה אז הסיכויים עולים מאוד לבעיית תשתית\מודם תגיד לי מה יצא לך בבדיקה הזאת.

כאשר אני מחובר לDYNAMIC IP :

8ms

12.21 mbps

1.08 mbps

כאשר אני מחובר לL2TP :

66ms

11.53 mbps

"Upload Test Error" (שמלווה בניתוק האינטרנט למשך כ-3 דק')

פורסם

הבנתי, אז הבדיקה מול התשתית תקינה, אתה מקבל 8MS שזה מצויין ואת מלוא המהירות, כמו כן העוצמות שלך במודם תקינות, ואין לך בעיות במחשב, ייתכן מאוד שהבעיה היא בכלל בספק, 014,

1.בחייגן L2TP האם אתה מתחבר דרך כתובת השרת הבאה: hot.bezeqint.net ?

2. האם הMTU שלך נמצא על 1460?

3. האם הנתב שלך מריץ את גרסאת הקושחה האחרונה?

- אלו הם פעולות בשביל לשלול בעיית הגדרות או התחברות לשרת L2TP לא נכון.

פורסם

כבעל תשתית HOT וספקית בזק בינלאומי אני סובל כבר שבועיים מפינגים לא יציבים ואיבודי חבילות. שעות ארוכות מול נציגים חסרי אונים לא הובילו לשום שינוי. חושב בתחילת השבוע לנסות ספקית אחרת כדי לראות מה קורה

פורסם

dj-electrtic האם גם אתה מחבור בחייגן L2TP לבזק בילאומי?

מיכוון שאני מחובר לבזק בינלאומי בחיבור ללא חייגן ללא שום בעיות, גם אני בתשתית הוט.

פורסם

מחובר בחיבור ללא חייגן, אז סידרו לי חייגן. גם עם וגם בלי קטסטרופה לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אז הבדיקה מול התשתית תקינה, אתה מקבל 8MS שזה מצויין ואת מלוא המהירות, כמו כן העוצמות שלך במודם תקינות, ואין לך בעיות במחשב, ייתכן מאוד שהבעיה היא בכלל בספק, 014,

1.בחייגן L2TP האם אתה מתחבר דרך כתובת השרת הבאה: hot.bezeqint.net ?

2. האם הMTU שלך נמצא על 1460?

3. האם הנתב שלך מריץ את גרסאת הקושחה האחרונה?

- אלו הם פעולות בשביל לשלול בעיית הגדרות או התחברות לשרת L2TP לא נכון.

1.כן

2.כן

3. אני חושב שכן אבל ליתר ביטחון איך אני בודק את זה?

עריכה : לא משנה בדקתי את הFIRMWARE \ HARDWARE וכן זה הגרסאות האחרונות

פורסם

מחובר בחיבור ללא חייגן, אז סידרו לי חייגן. גם עם וגם בלי קטסטרופה לחלוטין.

צריך לבדוק את הבעיה שלך אולי היא בכלל בתשתית או בגורם אחר כגון ציוד וכו.. אם תפתח נושא חדש עם הפרטים על הבעיה אשמח לנסות ולעזור לך לחקור מעיין הבעיה נובעת.

פורסם

צריך לבדוק את הבעיה שלך אולי היא בכלל בתשתית או בגורם אחר כגון ציוד וכו.. אם תפתח נושא חדש עם הפרטים על הבעיה אשמח לנסות ולעזור לך לחקור מעיין הבעיה נובעת.

כל התשתית והציוד שלי נבדקו בקפדנות על ידי HOT

פורסם

בדקתי בממשק של הנתב, זה גם טוב נכון?

ליתר ביטחון עדיף לבדוק במדבקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים