פורסם 2013 במרץ 612 שנים מחבר אתה מדבר על שני דברים שונים...משחקים שאני אוהב, אני קונהמשחקים שאני לא אוהב, אני אפילו לא מנסה...לא סתם יש לי מעל 50 משחקים בסטיםועוד כמה באוריגיןאבל שוב, לבוא ולהציא קנייה מוקדמת למשחק רק כדי לגלות שכמה ימים אחרי הם מציעים אותו בהנחה זה סוג של זלזול באותו קהל שכבר רכש את המשחקאל תתנו לי דוגמאות לא קשורות ותגידו שזה אותו דברכמות השחקנים כן מעיד על מכירות כושלות... ורמת הקהילהעם כל הרעש שיש סביב המשחק ובסופו של דבר המולטי כמעט וריק, זה נתון שצריך לקחת בחשבוןהרי רוב שעות המשחק הם במולטי ולא בסינגלשחקנים חדשים תמיד מבורכים, להגדיל את הקהילהנ.ב.אני כמעט בטוח שלא קנית את המשחק מכספך האישי ולכן אתה לא "מתלונן"
פורסם 2013 במרץ 712 שנים אני לא מתלונן כי אני לא אדם כזה אני רציתי את המשחק הזה, התלהבתי לפני שיצא ולא מעניין אותי בכלל עם הוא יחולק חינם עכשיו. זכותי. הדאגה היחידה שלי מכשלון המשחק היא שלא יצא עוד אחד.הסרברים ממש לא ריקיםאני מגביל את החיפוש לפינגים מתחת 100 מאירופה בלבד ותמיד יש לי מבחר גדול, חוץ משעות הבוקר (7-10) בהם אירופה ישנה. בשעות אלו אפשר למצוא מגוון גדול של סרברים עם פינג מתחת למאה חמישים מארה"ב. לא יודע על איזה סרברים נטושים אתה מדבר. הטענה הזו מוזרה ומעלה אצלי חשד שאתה לא אמיתי.אתה גם רומז שאני ילד שקנה את המשחק בכסף של אבא שלו ולכן אין לי זכות להתלונן. בסדר. תחשוב מה שאתה רוצה. זכותך. אני אוהב את המשחק הזה, זהו השוטר המדויק (מנוע פיזי) ביותר ששיחקתי בו ומתאים בדיוק לסגנון המשחק שלי, שזה לרוץ הרבה ולהסתער. חובבי הקמפינג (קאונטר סטרייק? בטלפילד?) שונאים את המשחק הזה כי טובחים בהם. קרייסס גורם לשחקן להתפתח. כל טקטיקה שתחשוב אליה, משהו אחר חשב שתחשוב אליה, כך שצריך להתפתח, לחדש.וגם - לשפר את חיבור האנטרנט והמחשב בשביל באמת להיות בשכבה הגבוהה של השחקנים. אז אפשר להתבאס ואפשר ללמוד משחקנים מעולים עם אנסטינקטים של נמרים וטקטיקה משובחת בזמן אמת. ואני לא מדבר על עצמי. אני ממוצע למדי. והכי חשוב אולי,זה רק מ ש ח ק. כמה רציניים אפשר להיות, רבעק.
פורסם 2013 במרץ 712 שנים האם אתה רומז שאני מקבל כסף בשביל לכתוב פה? שאני עובד בקרייטק? "אני כמעט בטוח שלא קנית את המשחק מכספך הפרטי".זה מגעיל איך בן אדם נכנס לדיון ואומר את דעתו, ואבוי, היא חיובית, ואולי מתלהבת, אז חייבים להשמיץ אותו. תודה רבה פורום נחמד, תמשיכו להתלונן על כל דבר. את המידע החשוב והאמיתי אקבל בפורומים זרים, בהם אנשים מתנהגים בנימוס ובאמת מועילים אחד לשני, לא רק מספרים מעשיות ומנסים להראות כמה גדול יש להם.ילה ביי.
פורסם 2013 במרץ 712 שנים שם המשתמש שלך,כבר מייחס אלייך "טובות" . 'אחורה פנה..קדימה צעד'....השלב במשחק עם המכוניית כל כך מעצבן ומשעמם. מתי יגמר.
פורסם 2013 במרץ 712 שנים חכה לשלב האחרון, פשוט עצבים.. חבל שאין הרבה זמן משחק נגד אנושיים.. מאשר חייזרים..
פורסם 2013 במרץ 712 שנים מחבר קודם כל זאת לא הייתה הכוונה שלי החשיבה שלי הייתה דווקא יותר לכיוון הפירטיות שאולי יש לך עותק לא חוקי אבל מסתבר שלא כי אתה כן משחק במולטי או שאפילו קיבלת עותק חינם מ AMD ממש, אבל ממש חשבתי בכלל על כיוון אחר.. למה זה בכלל אמור לעניין ? ומה זה קשור "לילד שקנה את המשחק מהכסף של אבא שלו" לנושא הדיון.. אני מצטער שהבנת את זה לא נכון אני לא אחד שמתלונן אני חולה על המשחק הזה ברמה מטורפת ואחד הדברים שכן מציקים היא הזלזול האין סופי של Crytek בקהילה סתם סרטון שלי ביום שקיבלתי את המשחק זה התגובה האחרונה בנושא. השלב במשחק עם המכוניית כל כך מעצבן ומשעמם. מתי יגמר. כן.. זה השלב הכי מגעיל ומשעמם מתתי בוא יותר מ 20 פעמים (על הרמה הכי קשה)
פורסם 2013 במרץ 712 שנים מחבר עדכון למשחק זמין: Fixed after-match award dog tags from not loading from the profile correctlyFixed root cause of some graphics driver crashesFixed particle shader causing black squares/broken shading on some graphics cardsFixed shadering issue with underwater fogFixed issues with non-default controls for weapon customizationFixed some issues with binding non-default vehicle controlsבנוסף עדכון נתונים לנשקים ישוחרר בקרוב:Developers Choice playlist updated to new game mode variationJackal fire rate decreased slightlyJackal per pellet damage fall off increasedFixed an issue where the Takedowns spread escalated too quickly in certain zoom modesGrendel fall damage fall off reduced for better long range impactFY71/SCAR damage fall off increased to reduce their effective rangeFurther matchmaking tweaks for X360 and PS3 to increase chance of local sessions being foundForegrip and Muzzle Brake effectiveness reduced slightlyLaser sight effectiveness reduced slightly
פורסם 2013 במרץ 1712 שנים http://www.hardocp.com/article/2013/03/12/crysis_3_video_card_performance_iq_review/
פורסם 2013 במרץ 1712 שנים רק התחלתי לשחק וכבר נתקעתי בתחילת שלב 2 שבו אני מוצא נשק חייזרי ואיתו אני צריך להרוס את שלושת התותחים שבמגדל הבעיה היא שכשאני לוקח/מוצא את הנשק הזה אין לי בו תחמושת ואיני יכול לירות איתו , מאיפה אני לוקח תחמושת לרובה הזה?
פורסם 2013 במרץ 1712 שנים גדול !! ^^ אני גם התחלתי לשחק היום, כנראה שאין לך בנשק תחמושת כי ירית אותה (בטעות או שלא בטעות ) .תתחיל מחדש את השלב, תגיע לאיזור של הנשק ואיך שאתה מרים אותו תכוון למצלמות שנמצאות על המגדל (שים לב שיש לך 3 מצלמות, ימנית, שמאלית ומרכזית ) בהצלחה .
פורסם 2013 במרץ 1712 שנים ניסיתי לשחק שמירה אחת קודם לא עוזר עדיין אין כדורים ,אני יכול להיות יש לי בעיה אני רוצה למחוק והתקין מחדש באיזו תיקיה השמירות של המשחק?
פורסם 2013 במרץ 1712 שנים באיזו תיקיה השמירות של המשחק?ב-Windows 7:C > Users > your username > Documents > My Games > Crysis 3.אוC: > Users > your username > Saved Games > Crysis 3 > SaveGamesב-Windows XP:C: > Documents and Settings > your username> Documents > Crysis 3 > SaveGames
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.