פורסם 2013 במאי 3012 שנים מחבר ניראה מענייןאבל לא באמת אפשר לצפות להצלחה של ההרחבהבכל מקרה אני אקנה אותה
פורסם 2013 במאי 3012 שנים מחבר Patch 1.4 זמיןMultiplatformXP Bonus module now applies to kill assistsIssues with Rip & Throw items getting out of sync between client and server fixedAll after match awards count towards getting dog tags, not just the three displayed on the progression screenSupport bonuses on Brooklyn Bridge changedSupport bonuses on Hell's Kitchen changedRetriever rank 3 now displays the correct Max Suit timer on the HUDFix for tagging icon incorrectly displaying after player respawnTrying to zoom to second stage during iron sight no longer melees and breaks you out of zoomFix for win/loss stats in Hunter game modeFix for Maximum Suit moving slower than intended when activated when in Armour modeExplosive damage to targets now provides assist points when they are killedBrought "Survival Instinct" skill assessment in line with the UI textFix for Surveillance failing to prevent the user being tagged when at rank 3Fix for reduced recoil when tapping fireFix for team switching in Assault resulting in having the wrong loadout for the side you are onFix for Expanded Arsenal module giving 3 additional JAW rockets instead of 1Reduced caching of player profiles in the lobby so player stats are more up to dateRipped off HMGs now have consistent accuracy when ADSFixes for some Max Suit issues when triggered just as the player is dyingPC OnlyIron sight sensitivity override fixAdded ability to disable HMGs and auto unlock attachments on unranked serversTransition from ranked prematch to unranked ingame now respawns players correctlyFixed issues with Ping attack not rebinding when Melee is rebound
פורסם 2013 במאי 3112 שנים Crysis 3: The Lost Island ההרחבה הראשונה למולטיפלייר הוכרזהאני לא יודע מה הם חושבים שם בקרייטק, נראה להם שזה COD שאנשים ייקנו חבילת מפות ב - 15$ ? ה - MP של המשחק לא פופולארי בעליל ובקושי יש אנשים שמשחקים בו.דווקא הסינגל של המשחק היה לא רע יחסית אבל מאד קצר אבל במקום הרחבה בשבילו הם מוציאים תוספת ל - MP שלא מעניין אף אחד.
פורסם 2013 במאי 3112 שנים הם יכלו למכור את זה ב-10$ ואז אף אחד לא היה מתלונן. אבל נראה לי שיש כאן השקעה.להבדיל מ COD יש כאן מפות בסביבות שונות לחלוטין שדרשו קצת יותר עבודה, מה גם שלא נראה לי שהיו חלק מהפיתוח אלא התווספו עכשיו.מה שבטוח זה שהיה כדאי שהתוכן למשחק יהיה לסינגל ולא למולטי השומם משחקנים
פורסם 2013 ביוני 212 שנים מחבר בהחלט הרחבה למולטי היא רעיון גרועאבל אולי הם מנסים לשקם את המולטי בעזרת ההרחבה הזאת .. אולי הם סוף סוף יפתיעו לטובה לגבי המחיר15 דולר מחיר סביר ל 4 מפות ושתי מודיםאבל כמובן במידה והמפות\מודים לא ימותו לאחר כמה ימים כמו שקרה בקרייסיס הקודם
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים חברים יקרים צריך את עזרתכם!!!!אני תקוע בשלב WELCOME TO THE JUNGLEלקחתי את היד הביונית ואני צריך להרוס את המיגדל שיורה עלי עם הליזר,הבעיה שאין לי "כדורים" בנשק.....מה לעשות לא יכול להתקדם.עזרתכם ,תודה.
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים חברים יקרים צריך את עזרתכם!!!!אני תקוע בשלב WELCOME TO THE JUNGLEלקחתי את היד הביונית ואני צריך להרוס את המיגדל שיורה עלי עם הליזר,הבעיה שאין לי "כדורים" בנשק.....מה לעשות לא יכול להתקדם.עזרתכם ,תודה.זה אומר שיש לך את המשחק הפרוץ ולא המקורי (:
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים נכון היה לי את הפרוץ,אתמול קניתי את המקורי...איך אני נפתר מהשמירות של הפרוץ?גם שאני מתחיל את המשחק מהתחלה הוא עדיין לא מראה לי את האותיות במשחק וכו'...בספריית LogBackups מופיע log 1 tאחרון מהיום,שאני נכנס למשחק אני עדיין רואה שיש את הישנים מהפרוץ...\מה לעשות עזרתכם המהירהתודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.