עבור לתוכן

שאלה על שילוב מערכת מאק וירטואלית עם Windows

Featured Replies

פורסם

הי, זאת הפעם הראשונה שאני כותב. קצת טירון בתחום מערכות הפעלה.

• אני מחפש לקנות מחשב חדש עם חלונות 8 ולשלב בו גם מערכת הפעלה של מאק, השם שהוזכר לי הוא Vmware אבל הבנתי שזה ממיר ולא נותן לחזור ל windows.תקנו אותי אם אני טועה(ואני בטח טועה) השם השני הוא אקינטוש אבל הבנתי שזאת התקנה מורכבת וגם תלויה במספר גורמים. יש פיתרון נוח להתקנת מערכת מאק וירטואלית?

2. האם ה PC חייב להיות בעל הנדסת חומרה ברמה כבוהה כדי להריץ את 2 המערכות ואם כן מה הכי חשוב במפרט הטכני כשאני קונה?

3. האם יש מתג פיזי שבו ניתן להחליף בין מערכות?

4. האם ההחלפה למאק וירטואלי במהלך זמן נתון בעבודה על תוכנת עריכת וידאו עדיפה על ווינויס?

תודה רבה, מקווה לקבל הבהרות

דותן

פורסם

אתה מתבלבל לחלוטין. VMware (ליתר דיוק, התוכנות שהיא מפתחת) זה תוכנה שמאפשרת לך להריץ "מכונה וירטואלי" - מחשב בתוך המחשב. זה פשוט תוכנה בתוך windows שבתוכה אתה מריץ מערכת הפעלה אחרת (לדוגמה MacOS). כמובן הביצועים של המכונה הוירטואלית פחותים מאלו של המחשב שלך, ככה שהשאלה היא לאיזה צרכים אתה צריך את המאק.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בתוכנות שרטוט גרפיות כמו סקצ אפ, בריקסקאד, vray וכאלה. עושה הדמיות, משתמש מידי פעם בתוכנות עריכת וידאו וגם בסקייפ במצלמת רשת hd.

אשמח אם תוכל להשיב על השאלות בסעיפים זה יעזור לי מאד.

בתודה מראש

ואגב תמיד חשקתי במאק אבל אין לי את היכולת הכספית להרשות לעצמי זאת.מאד מעוניין להתקדם לממשק.

פורסם

VMware הם יצרן וספק פתרונות וירטואליזציה ו data center.

המוצרים שאתה מדבר עליהם הם Player/Workstation ששיכים להם.

המוצר נותן לך לדמות מערכת מחשב שלמה ברמת התוכנה כדי להריץ סביבות מיחשוב שלמות בפנים.

לא צריך שום דבר מיוחד חוץ ממעבד שתומך בוירטואליזציה (יש יותר מסטנדרט אחד).

כמובן שהביצועים יכולת ההאצה הגראפית לא משתווים להרצת מערכת ההפעלה כל "ברזלים", אך יחד עם זאת גם החומרה של המחשבים וגם יכולות הוירטואליזציה משתפרות.

בעקבות ההחלטה של Apple להחליף את פלטפורמת המעבדים המחשבים שלהם מ PowerPC (שהחליפה לפני זה את 86K) ל x86 בשנת 2006, ניתן להריץ את מערכת ההפעלה שלהם על חומרה שלא סופקה רק ע"י Apple.

המצב הזה יצר של קהילות משתמשים שהסיבו מחשבים שהם הרכיבו בעצמת להרצת מערכת ההפעלה.

חשוב לציין שאין שום תמיכה ואחריות מצד Apple בנודע לשישמו כזה במערכת הפעלה שלהם.

במקרה של הצרת מערכת ההפעלה על ברזלים יהיה צורך לבצע re-boot כל פעם שרוצים לעבור מערכת הפעלה ובמקרה של VM רק הפעלה שלו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז בעצם זאת מערכת וירטואלית שנקראת vmware ל PC?

ברשותך 2 שאלות נוספות?

1. האם אני יכול לקפץ בינה לבין ווינדוס ? האם יש מתג מסוים על המחשב או שזה נראה ממש כמו תוכנה שמקליקים עליה? או אני עושה איתחול ואז לוחץ עליה?

2. יש לך המלצה על מעבד ספציפי ובכלל מרכיבים שהם קריטים להריץ מערכת וירטואלית כזאת על PC?

3. האם יש עדיפות למחשב נייח כמו Sony Vaio או Dell או HP ?

פורסם

שוב לא הבנת נכון. vmware זו חברה, לא תוכנה, והיא מפתחת תוכנות בשם VMware Player ו-VMware Workstation שמאפשרות וירטואליזציה.

התוכנה רצה בתוך חלון בתוך windows, בדיוק כמו הדפדפן שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצוין אז workstation זאת תוכנה ו player זאת תוכנה, מי מהן מתאימה לי ואיזה מעבד אני צריך?

פורסם

אני משתמש בתוכנות שרטוט גרפיות כמו סקצ אפ, בריקסקאד, vray וכאלה. עושה הדמיות, משתמש מידי פעם בתוכנות עריכת וידאו וגם בסקייפ במצלמת רשת hd.

אז למה אתה צריך iOS?

פורסם

כל מעבד שתומך בויטואליזציה ומספיק RAM בשביל להריץ את מערכת ההפעלה במקביל.

גיל התכוון פה ל Mac OS כמובן ואני גם לא מבין בשביל מה בדיוק זה נחוץ לך...

לא רק VMware מספקת פתרונות כאלו.

לגבי ההבדל בין המוצרים - ניסית לפחות לחפש בגוגל בעצמך?

http://vmfaq.com/entry/5/

http://www.vmware.com/products/player/faqs.html

פורסם

גיל התכוון פה ל Mac OS כמובן

כמובן :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים