עבור לתוכן

גלריית סליבינג וריכוז כל המידע שקשור לסליבינג 2013 ! :)

Featured Replies

פורסם

למרות שאני מת לסיים את הפרויקט שלי, הגעתי למסקנה שכדאי להרים את הכפפה ולמצוא זמן כדי לפתוח כזה אשכול, בתקווה כמובן, לדרבן את משתמשי הפורום לעשות היכרות עם תחביב הסליבינג שהלך והתפתח מאד בשנתיים האחרונות בפורומים בחו"ל, אם זה Overclock.net, Xtreme Systems או פורומים אחרים טובים. זה תחביב כיפי ומאתגר מאד שנותן פרספקטיבה שונה וחדשה בבניית מערכת. אני מקווה שבסוף הפרוייקט שלי זה יקבל אפקט חזק יותר אפילו וידרבן אנשים נוספים למצוא עניין בנושא. סליבינג וכלים לסליבינג ניתן לרכוש בעלויות לא גדולות, ישנן חנויות רבות שמספקות סחורה, מזול ועד יקר. תלוי מה מתאים לכם בכיס. :)

חנויות מומלצות: www.lutro0customs.com | www.mdpc-x.com

כרגע ההמלצה החמה היא לקנות אספקה מ- "לוטרו קאסטומז". לוטרו זה כינוי של בחור בשם מייק לנדרברגר, מדקוטה, ארה"ב. הבחור הוא פיוניר (פורץ דרך) שיצר עשרות מדריכים ושיטות איכותיות להסלבה של חוטים במערכת. לנוחיותכם, קומץ מסרטוני ההדרכה שלו:

סרטון פתיחה לשאר הסרטונים בסדרה:

איך להסליב מאוורר:

איך להסליב חוט בודד עם PET (סליב מפלסטיק) עם שרוול מתכווץ:

איך להסליב חוט בודד עם פאראקורד (סליב בד) עם שרוול מתכווץ:

איך להסליב כבל סאטה:

איך להסליב חוט בודד עם PET (סליב מפלסטיק) ללא שרוול מתכווץ:

איך להסליב חוט בודד עם פאראקורד (סליב בד) ללא שרוול מתכווץ:

לשאר הסרטונים לחצו כאן:

http://www.youtube.com/user/lutro0/videos?view=0

מומלץ לעשות מנוי לערוץ שלו ולהתעדכן. בקרוב: מדריך כיצד להשתמש בלוחץ (CRIMPER) בצורה נכונה.

כמו כן, אתם מוזמנים לשאול אותי שאלות בנושא. אם נתקלתם בסרטונים במשהו שלא הבנתם, אשמח לעזור! :)

כמובן בהמשך, אעדכן ואוסיף מידע לפוסט הזה. אתחיל עם דוגמאות של דברים שעשיתי (שכן, פורסמו כבר באשכול הפרוייקט) ולכן זה בעיקר למי שעדיין לא נחשפו לזה כלל:

מאווררים:

Z0ilvHl.jpg

czTpxgN.jpg

tlGAk4X.jpg

כבל אודיו לאייפון:

LNvDa.jpg

כבלי סאטה:

F3zzM.jpg

FX7Sr.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים