עבור לתוכן

נתב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום. בזק כידוע מקפיצה בקרוב מאוד מהירויות בן אם רוצים אן לא רוצים. אני אמור לקפוץ בגלל זה ל5 מגהביט. המודם שיש לי צריך לתמוך בזה , ביפוקוס 270. אבל הנתב אדימקס הישן כבר שלי שעבד מצויין בכל המהירויות עד כולל 2.5 מגהביט, לא בטוח כלל שיוכל לעמוד ב-5, מאחר ודיברתי עם פיקוק והם אומרים שה 6104wb שלי אולי כן יוכל ואולי לא. הם לא רוצים להתחייב. למעלה מזה טוענים שבטוח לא.

1) שאלה ראשונה, האם יש לכם את הנתב הנ"ל והוא כן מצליח לעמוד ב-5 או שידוע לכם שהוא לא?

2) שאלה שנייה, חשובה באותה המידה - אם אני צריך נתב חדש אז:

א. אני צריך שהנתב שלי יעבוד עד כולל 15 מגהביט מאחר ושיותר מזה זה כבר vdsl שצורך ציוד שיש רק לבזק.

גם פיקוק יבואני אדימקס וגם בנדה מגנטיקס יבואני טיפי-לינק טוענים שכל המוצרים שהם מוכרים, מהזול ביותר ליקר, עובדים ב5 ו10 ו15 מגהביט בלי בעייה. השאלה האם להאמין לזה.

ג. אני לא משתמש בכלל בטורנטים וכדומה, מה שאומר שכנראה אני לא צריך שהנתב יעמוד בריבוי מאוד גדול של חיבורים בו זמנית.

ד. אני כן משחק משחקי מחשב ברשת ורוצה פינגים טובים, כלומר לפחות אני רוצה שהנתב לא יהיה צוואר הבקבוק בנוגע לפינגים.

ה. טיב וחוזק האלחוטיות לא חשובה לי כי אנחנו משתמשים בחוטים בלבד וכנראה שגם בעתיד.

ו. אם אעביר קבצים ממחשב למחשב ארצה שהנתב יעמוד טוב בזה ולא למשל יקרוס.

האם לפי כל הנ"ל מספיק לי הנתב הכי זול שאדימקס או טיפילינק מוכרים? -

או אני צריך דגם יותר יקר וטוב כדי שיענה על הדרישות, אם כן, מהו?

בתודה רבה מראש

פורסם

הוא יעמוד בזה בלי בעייה.

פורסם

סוחב 5 מגה בלי בעיה, ומגיע גם ל-8.

פורסם

בהזדמנות זו אני רוצה לדעת עד איזה מהירות הנתב TP-LINK 1043ND מסוגל לתמוך? אני היום 12M בהוט MPLS ללא חייגן, ושקלתי לשדרג את המהירות ל 30M ואני רוצה לדעת האם הנתב יעמוד בזה או שיתחיל לקרוס לי?

פורסם

הנתב שלך יעמוד בזה ללא בעיה, אצלי הוא מתפקד מעולה ב100M בהוט ללא חייגן.

פורסם

138Mbit בDHCP כשהSPI מכובה.

פורסם

אצלי הוא מגיע ל100 והSPI מופעל תמיד, מעניין לכמה הוא מגיע מקסימום כשהSPI מופעל.

פורסם

105 :D

פורסם

אז החיבור של ה-100 מגה בDHCP סוחט ממנו את המיץ, אבל הוא עובד בזה מאוד יפה, תמיד נותן לי 102 מגה בבדיקת מהירות בארץ :)

פורסם

שאלה קטנה למומחי הרשתות בפורום:

הנתב TP-LINK שברשותי 1043 יש לו באג מאוד מוזר ומעצבן, אחת ל 10 ימים ולפעמים פחות, אני מאבד גישה לממשק ה WEB שלו למרות שהאינטרנט ממשיך לעבוד, נורית SYS נכבית לחלוטין או שנשארת דולקת קבוע, אין נפילות תקשורת באינטרנט וגם לא ב WIFI אך עדיין זה מאלץ אותי אם אני רוצה לבדוק משהו בממשק לנתק מהחשמל ולהחזיר.

שמתי גרסת קושחה BETA בפורום של TP-LINK, זה עוזר באופן חלקי.

האם עוד מישהו נתקל בבאג הזה? ואיזה גרסת קושחה פותרת זאת? גרסת חומרה שלי 1.9 וקושחה [table] [tr] [td]Firmware Version:[/td] [td][/td][td] 3.13.11 Build 120905 Rel.73056n (Beta)[/td][/tr] [tr] [td]Hardware Version:[/td] [td][/td][td] WR1043ND v1 00000000(Beta)[/td][/tr] [/table]

פורסם

יש פתרון שאני דיי בטוח שיפתור את הבעייה.

תבצע איפוס 30 30 30.

לוחצים במשך 90 שניות על כפתור האיפוס.

אחרי ה30 שניות הראשונות בזמן שלוחצים על האיפוס מכבים את הנתב דרך כפתור הPOWER או שמנתקים לו את הכבל חשמל, וממשיכים להחזיק את כפתור האיפוס למשך 30 שניות, כעבור 30 שניות (הגענו ל60 כבר) מדליקים בחזרה את הנתב תוך כדי שאנחנו עדיין מחזיקים את כפתור האיפוס ולאחר שחיברנו אותו לחשמל/הדלקנו אותו אנחנו משאירים את כפתור האיפוס לחוץ למשך 30 שניות נוספות.

ולאחר מכן לעזוב את הכפתור ולתת לו להידלק.

מה שיוצא שבסופו של דבר לחצנו על כפתור האיפוס 90 שניות, וכל 30 שניות שנינו את המצב של הנתב מדלוק לכבוי>מכבוי לדלוק.

פורסם

זה איפוס HARD RESET, אני בספק אם צריך לבצע כזה פתרון קיצוני, כי איפסתי אותו בעבר דרך ממשק ה WEB שלו, אם הבעיה תמשיך להופיע אשקול את ההצעה.

אשמח לקבל עוד הצעות.

דרך אגב, אצלך אין כזו תקלה?

פורסם

זה יותר מHARD RESET.

HARD RESET לא יפתור תקלה כזאת שיש לך.

מפני שהאיפוס שאמרתי לך מאפס גם את הNVRAM שלפי דעתי משם נובעת התקלה.

וזה מגיע מעניין של קושחה.

אין לך מה לחפש עוד הצעות, אולי זה לא נראה לך אבל רק זה יכול לפתור את זה במידה וקושחה אחרת לא פתרה זאת.

כמו כן גם אחרי עידכון קושחה יש לעשות זאת, זה שהם לא אומרים זאת לא הופך את זה לנכון.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ל shlomo_l

ביצעתי את האיפוס של 90 שניות שהמלצת, מקווה מאוד שזה יעזור, אעדכן בהמשך בכל מקרה.

פורסם

ביצעתי את הפעולה, זה לא עזר, נהיה יותר גרוע אפילו, עכשיו כל יום הנורית SYS נכבית ולא נדלקת, גישה לממשק כמובן אין, אך אינטרנט פעיל ו WIFI עדיין יש, לפחות משהו עדיין פועל בו.

האם זה אומר שצריך להחליף ביחידה אחרת או שזה באג בקושחה שלו ללא קשר לדגם שלי? בפורום הרשמי של TP-LINK כתוב שמדובר בתופעה נפוצה, חלק אומרים שזה חומרתי, וחלק אומרים שזה תוכנתי בלבד כי בקושחות צד שלישי זה לא קיים, השאלה היא למי להאמין?

http://forum.tp-link.com/showthread.php?1608-Beta-firmware-Solved-TL-WR1043ND-hang-up-with-high-bandwith-and-WEB-interface-dies/page4

"I have a WR941ND v3 and also had the same problem as WR1043ND.

I Install also the gargoyle 1.4.7 and works perfectly.

Not a hardware problem is software.

I have also two wr1043nd

I installed in one, gargoyle firmware 1.5.9 and works perfectly so far (18 days), never been hung.

At the other,i have tried several officers firmware and beta

None works fine, crashes every day."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים