עבור לתוכן

מעבד או כרטיס מסך..

Featured Replies

פורסם

יש הבדל גדול מאוד בין 1680x1050 לבין 1920x1080

ולא אמרתי משהו על ה 3570, אמרתי ש 3770 לא יעשה שום הבדל מול 3570.

תקרא בבקשה לפני שאתה מתלהם

פורסם

רק לוודא שזה ברור לפותח הת'רד, אתה מבין שאם תצטרך להחליף את המעבד זה אומר להחליף גם את הלוח. זו הוצאה שלא ממש מצדיקה את עצמה והיא גם גבוהה למדי.

ה6970, עדיין כוחו במותניו.

פורסם

אמרת שהכרטיס לא מספיק חזק והמעבד הוא הגורם של הבעיה.

הוכח כאן ועכשיו שזאת שטות גדולה ושהכרטיס מספיק חזק בשביל משחקים כבדים והבעיה היא המעבד ושאר המערכת מן הסתם.

עוד בעיה שהלוח שלו ישן מדי ל IVY (לא שמתי לב אפילו) וזאת הוצאה גדולה במיוחד .

הייתי אולי מחפש מעבד יד שניה במצב טוב או אפילו חדש ,יותר חזק ממה שיש לך כעת ומוכר את הקיים.

פורסם

אני אסביר את עצמי שוב. אמרתי שאם מתוכנן שדרוג מעבד לא יהיה הבדל בין 3570 לבין 3770 במונחי גיימינג.

פורסם

בין ה 750 של הלקוח לבין ה 3770 או ה 3570 יש הבדל ואי אפשר להגיד שאם הוא יחליף מעבד (ולוח) הוא לא יראה

הבדל.יהיה הבדל משמעותי ועל זה הדיון כאן. כל דור של מעבדים בד"כ יותר מתקדם ומהיר מהקודם ועל זה אין וויכוח.

פורסם

המעבד טוב יותר ללא ספק אבל בגיימינג לא יהיה שום הבדל מהותי.

פורסם

בין ה 750 של הלקוח לבין ה 3770 או ה 3570 יש הבדל ואי אפשר להגיד שאם הוא יחליף מעבד (ולוח) הוא לא יראה

הבדל.יהיה הבדל משמעותי ועל זה הדיון כאן. כל דור של מעבדים בד"כ יותר מתקדם ומהיר מהקודם ועל זה אין וויכוח.

כמה שטויות אתה כותב מרגע שנכנסת לפורום... המעבד הוא לא הבעיה כאן ושדרוג כרטיס מסך יניב ביצועים עדיפים, לומר שההשקעה הזאת שווה את זה? לא הייתי אומר.

אתה נותן למעבד משקל גדול יותר ממה שהוא צריך לקבל בגיימינג.

עכשיו ה-3770 בכלל לא יעזור בגיינימג, אז לא צריך להתייחס אליו. אינטל לא חושב על גיימינג דבר ראשון בזמן תכנון מעבד, במקרה גיימינג לא תלויי במעבד חזק אלא כרטיס מסך חזק, לרוב המעבדים לא עוברים את ה-60% בגיימינג הכרטיס הגרפי לאמת זאת ב-99% מהמקרים (שאין צוואר בקבוק) מגיע לבין 90%-100% שימוש. תיתפלא, אבל ההבדל בין I5 2500 בגיימינג לאומת I5 3550 בגיימינג לא עובר את ה-5% (ברוב המקרים).

פורסם

אמרת שהכרטיס לא מספיק חזק והמעבד הוא הגורם של הבעיה.

הוכח כאן ועכשיו שזאת שטות גדולה ושהכרטיס מספיק חזק בשביל משחקים כבדים והבעיה היא המעבד ושאר המערכת מן הסתם.

אתה פשוט לא יודע לקרוא, או שאתה באמת לא מבין מה שכתבתי? אמרתי בדיוק ההיפך.

הנה אני אצטט לך מילה במילה מהפוסט הקודם שלי:

שטויות. אם הוא קונה מעבד חדש, 3770 לא ייתן שום שיפור בגיימינג מול 3570 מכיוון שאין היום משחקים שתומכים בטכנולוגיית Hyper-Threading שזה ההבדל המרכזי בין i5 לבין i7. מדובר בבזבוז של כסף. בכל מקרה, פותח הדיון, המעבד לא אמור להגביל אותך, אבל 4GHz עם 65 מעלות במצב מנוחה זה גבוה, יש מצב שאתה צריך אולי להחליף משחה טרמית אם עברו יותר משלוש שנים. היטמן החדש הוא משחק די כבד שדורש כרטיס מסך חזק וה-6970 קצת מתקשה להתמודד איתו. אני מאמין שזה מה שעוצר אותך. שדרוג כרטיס מסך יהיה הרבה יותר משתלם מבחינת ביצועי גיימינג מאשר להוציא 1000 ש"ח על מעבד i5 חדש.

פורסם

שאדון אורות 2000 אומר

"לרוב המעבדים לא עוברים את ה-60% בגיימינג" זאת שטות אחת גמורה.

לבחור המדובר יש כרטיס חזק מאוד 6970 והוא עומד עם מתחרים יותר חדשים ממנו כמו ה7850 בכבוד רב..לא מומלץ לעשות כלום לפי מה שאתה אומר אז איך אתה פותר את הבעיה של הבחור?? להחליף כרטיס לא יתן כלום להבדיל אם הוא ישתדרג עם לוח ומעבד בשני דורות מעל יתן לו הרבה!!

פורסם

יש לו מעבד מצוין, הכרטיס מסך שלו כבר חלש. ההגבלה לא מגיע מאזור המעבד.

מעבדי I5 (דור ראשון) הם מעבדים חזקים (כל אלו עם 4 ליבות), נכון להיות מעטים המשחקים שבהם הם מגבילים ובמשחקים שהם מגבילים רוב הסיכויים שגם מבדי I5 עדכניים יתקשו (אותו הדבר לגבי I7 מרובע ליבות).

פורסם

שאדון אורות 2000 אומר

"לרוב המעבדים לא עוברים את ה-60% בגיימינג" זאת שטות אחת גמורה.

לבחור המדובר יש כרטיס חזק מאוד 6970 והוא עומד עם מתחרים יותר חדשים ממנו כמו ה7850 בכבוד רב..לא מומלץ לעשות כלום לפי מה שאתה אומר אז איך אתה פותר את הבעיה של הבחור?? להחליף כרטיס לא יתן כלום להבדיל אם הוא ישתדרג עם לוח ומעבד בשני דורות מעל יתן לו הרבה!!

להחליף כרטיס מסך לא ייתן כלום? אז מה שאתה אומר פה בעצם זה שאם הוא ישים GTX Titan במחשב זה לא יעשה כלום אבל אם הוא יחליף מעבד הוא יקבל שיפור? אתה חי בסרט מצויר ידידי. 7850 לא נחשב כרטיס חזק היום הוא נחשב כרטיס בינוני לשוק הביצועים. 6970 כיום הוא לא כרטיס חזק. אתה סתם מוציא את עצמך לא מבין וחבל כי כל פוסט שלך פה מוסיף רק שטויות.

זה לא שיש לו E8400 יש לו i5 מרובע ליבות חזק וגם אם הוא מהדור הראשון זה לא אומר שהוא לא ייתן לו ביצועים טובים. ותפסיק לקרוא לאנשים ״אדון״ כי זה סתם מעיד על זלזול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים