עבור לתוכן

ציפי לבני הראשונה להכנס לקואליציה - כנראה שרת המשפטים

Featured Replies

• תגובות 58
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

puke.gif

puke.gif

puke.gif

פורסם
  • מחבר

טוקבק אופייני:

"לקלפי באתי,

לציפי הצבעתי,

איזה אהבל יצאתי"

פורסם

^ נכון אבל מה זה קשור לת'רד?

פורסם
  • מחבר

קראת טוקבקים מהכתבה המצורפת?

למשל התגובה המומלצת ביותר עם 140 לייקים:

48. הצבעתי לבני. יצאתי אידיוט

יואב (19.02.13):

נשלח מהסלולארי שלי

זה מדהים איך אנשים בשוק מהתגלית שהיא רודפת כיסאות. אנשים שהצביעו לה התפכחו פתאום (רובם), זה לא להאמין! אני חשבתי שאין להם תקנה.

המסקנה מכל הסיפור היא שאם הולכים לעוד סיבוב בחירות היא לא עוברת את אחוז החסימה. זו בשורה טובה.

פורסם

מי שהצביע לה אדיוט בכל מקרה, בלי קשר לכניסתה לממשלה.

פורסם

עכשיו רק צריך לקוות שללפיד ובנט יש ביצים מפלדה ושעד כמה שאני לא רוצה להצביע שוב, נלך לבחירות שניות.

אלא אם ביבי יחליט פתאום לא להיות חתיכת זבל ולא להכניס את החרדים לקואליציה.

פורסם
  • מחבר

מי שהצביע לה אדיוט בכל מקרה, בלי קשר לכניסתה לממשלה.

ועכשיו הוא גם יודע שהוא כזה.

למען האמת אני מכיר כמה אנשים אינטליגנטים למדי שתמכו בה, וזה דבר די מפתיע מבחינתי, אבל אני מקווה שזה ינער אותם קצת. פעם הבאה אין תירוצים לתמוך בה.

פורסם

עכשיו רק צריך לקוות שללפיד ובנט יש ביצים מפלדה ושעד כמה שאני לא רוצה להצביע שוב, נלך לבחירות שניות.

אלא אם ביבי יחליט פתאום לא להיות חתיכת זבל ולא להכניס את החרדים לקואליציה.

אין סיכוי בעולם שלפיד ילך לבחירות שניות.

פורסם

צפוי... גם פרץ צפוי.

תקף את שלי, עזב את העבודה, הצהיר שלא ישב עם ביבי ובסוף כמו תמיד, הפוליטיקה העלובה ניצחה.

צריך הרבה חוסר בושה כדי לחיות ככה.

כנראה שחלק מההדרישות בפוליטיקה הישראלית זה עודף חוצפה ומעט מאוד בושה.

במקומם לא הייתי יוצא מהבית.

פורסם

לדעתי הסיכויים שהעבודה תצטרף לקואליציה שווה לסיכוי שמרץ תצטרף לקואליציה. יחימוביץ' הגדירה את זה מצוין. שימוש כ"אמצעי מניעה" של נתניהו לא עוזר לעתיד הפוליטי שלך. ראה מקרה אהוד ברק.

ללבני זה לא משנה. היא במילא בסוף הקריירה הפוליטית שלה.

יש כרגע רק 2 אפשרויות. או שנתניהו יצרף עכשיו את לפיד+בנט ותהיה אפשרות לצרף אח"כ את החרדים. אני חושב שעכשיו הם מעט יותר ייתגמשו לנתניהו.

האפשרות השנייה זה שנתניהו לוקח הימור על העבודה ומצרף קודם את החרדים. במקרה הזה, אני חושב שבסופו של דבר בנט ולפיד ייסחטו בייחד את נתניהו ולא ההפך.

האפשרות של בחירות שניות לא ריאלית. לכל הצדדים יש מה להפסיד. בנט ולפיד עלולים לאכזב ונתניהו עלול לאבד את רשות הממשלה. לבני תימחק, אבל העבודה והחרדים עלולים להתחזק.

פורסם

בחירות חדשות יחזקו את לפיד שהראה אופי ולא נכנע כמו ציפי ש"מייצגת את הפוליטיקה הישנה והרקובה, שבה להצהרות אין משמעות ולהבטחות אין כיסוי."

קדימה תיעלם ולבני כנראה גם.

פורסם

זה אופי זה? מציעים לו תוכנית שבה יתחילו לגייס חרדים עכשיו ועוד 4 שנים חצי מהם יתגייסו והוא מתעקש על תוכנית שבה יתחילו לגייס חרדים רק בעוד חמש שנים!

פורסם

כי התוכנית של נתניהו לא ישימה (בכוונה)

מדובר על גיוס בגיל 23,

אתה יודע כמה מקבל כל חודש חייל נשוי עם ילד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים