פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים ברצוני להחליף את המשחה הטרמית שלי ואני מתלבט בין שלושה סוגים של משחות טרמיות...ה AC MX-2 או ה MX-3 או MX-4 מה בדיוק ההבדלים בינהם ואיך אני יכול לדעת מה הכי טוב בשבילי... ה MX-3 הכי יקרה, זה אומר שהיא הכי טובה??תודה מראש.
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מה ההגיון אומר?MX-4 כמובן, למרות שלא באופן משמעותי. אבל הפרשי המחירים בינה לבין MX-2 פשוט זעומים.ילדים, צאו מהתפיסה של "אם זה יותר יקר זה יותר טוב" כי זה לא. יכול להיות טעות בתמחור או שמישהו שכח להתאים אתה מחיר ה-MX-3 לשאר. אני משתמש ב-MX-3 מלפני שנתיים ומרוצה, ה-MX-4 אמורה להיות אפילו טובה יותר.
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים למה לא? אני בספק אם הם נותנים שמות באופן כזה מטומטם. אולי mx4 היא המחליפה של mx3 והמחיר של ה3 גבוה בגלל שכבר לא מייצרים אותה?
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים כמה דברים1 - עדיין AC מייצרת MX2, והיא חידשה את הפורמולה של המשחה הזאת כמעת שנה אחרי שנה. נכון להיום MX2 בטיובות של 35 ו-60 גרם מכילות פורמולה חדשה, מאיזור הזמן בו MX4 יוצרה.MX3 יוצרה במחשבה קצת שונה בהתחלה, להיות יותר כמו דבק טרמי ופחות כמו משחה נוזלית - רעיון שעלה להם בפופולאריות. רויזיה שניה נהייתה משחטית בחזרה.יש גם את Arctic Silver 5, שמבחנים ושימוש שלי יכולים לספר שהיא הטובה ביותר אחרי ריפוי (תקופה של בערך שבשוע שימוש). אמנם, לסדרת MX של AC אין זמן ריפוי.מי הכי טובה מבין כל אלה שציין פותח הדיון? במבחנים והכל? בקרוב.
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים בפועל ההבדלים בין המשחות התרמיות מזעריים וכל עוד אה לוקח משהו מוכר אתה מסודר.חשוב רק למרוח את המשחה בצורה נכונה ואחידה ואז סוג הקירור הוא מה שבאמת ישפיע, לא סוג המשחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.