עבור לתוכן

אנא המלצתכם על מקלדת אלחוטית בתקציב של כ-150 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מקלדת במחיר סביר של כ-150 ש"ח עם אפשרות להגדלה של התקציב ל-200 אם מדובר במשהו יוצא דופן.

דרישות:

• אלחוטית
  • שטוחה ככל שניתן
  • שקטה, היות ואני עובד מהבית בלילה לעיתים.
  • שחורה, ואם אפשר - לא בצבע שחור מבריק, כדי שהאור מנורת העבודה על השולחן לא ישתקף בה
  • מקש ENTER גדול - חובה
  • ללא מקש -F-LOCK שמחליף בין האופציות על מקשי ה-F. זה מאוד לא נוח עבורי. שכל מקש F יהיה בעל יכולת אחת בלבד, ומקש ה-SCREEN SHOT יהיה נפרד גם.
  • עם כרית רכה לידיים
  • אין צורך בעכבר, אני מתכוון לקנות כנראה את ה- Logitech Performance MX
  • קימורים וכיפופים "אורגונומיים" שונים לא ממש הכרחיים.

כיום אני משתמש בשתי מקלדות:

בית:

מקלדת אלחוטית - Wireless Comfort Keyboard 4000 - פרט לכרית הנוחה לידיים, לא אוהב אותה כלל. היא רועשת, המקשים שלה גבוהים וקשים מידי, ומקש ה-F-LOCK נוראי ומטופש, והיא לא שטוחה מספיק. קניתי אותה חדשה במחיר טוב מחבר לפני כ-3 שנים, ואני מצטער על כך מאז :)

עבודה:

מקלדת חוטית- Logitech Classic 200. אוהב אותה, מעולה לדעתי, שטוחה, מקש ה-ENTER גדול, בצבע שחור מט ולא מבריק - מה שמאוד נוח בתאורה של נורת לילה. החסרונות שלה הם שהיא חוטית וללא כרית לידיים.

אם היה אפשר לקבל את ה-Logitech Classic 200 בגרסה אלחוטית משופרת זה היה נחמד.

פורסם

לא לגמרי זהה לדרישות שלך (יש מקש F, אין כרית לידיים),

המקלדת האלחוטית של אפל היא לא רעה בכלל

http://dx.com/p/genuine-apple-78-key-bluetooth-wireless-keyboard-2-aa-36335

יצא לי להשתמש בה בזמן ש ה microsoft ergonomic 4000 שלי עוברת סדנת ניקוי אחרי 5 שנות שימוש (איכס), ובהחלט הופתעתי לטובה.

אם באמת אין מגבלת תקציב, וארגונומיה חשובה לך, יש את מקלדת ה truly ergonomic:

http://www.trulyergonomic.com/store/index.php

פורסם
  • מחבר

תודה, מנחם. אתה צודק, אף אחת מהמקלדות אינה עונה על הדרישות שלי ;D

דוגמה למשהו שהיה יכול להתאים, וחבל שאני לא מוצא אחת עם עברית: CHERRY ZF 5000 WIRELESS DESKTOP. משטח עליון בצבע שחור מט, שטוחה יחסית לפי מה שהבנתי, מקש נפרד עבור ה-PrintScreen - מאוד חשוב

אגב, שמתי לב שאותן מקלדות של Microsoft ו- Logitech נמכרות עם מקש ENTER שונה במדינות שונות. לדוגמה, שתי מקלדות שמתאימות לרוב הדרישות, למרות ששתיהן בעלות חלק עליון מבריק שמאוד מפריע בעבודה עם תאורת לילה:

לפי מה שאני רואה באתר של TMS למשל, הם מוכרים את המקלדות האלה עם מקש ENTER רגיל ולא גדול. היכן אפשר להשיג כזו עם מקש ENTER גדול? והאם אפשר לקנות את המקלדות הלה בנפרד? אני רואה שהן נמכרות רק בסטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים