עבור לתוכן

חשבון ה-AIM מסנג'ר שלי הושעה זמן קצר לאחר שיצרתי אותו

Featured Replies

פורסם

שלום.

חשבון ה-AIM מסנג'ר שיצרתי קיבל באן זמן קצר לאחר יצירתו, וזאת מבלי לבצע דבר חריג כלשהו.

"We have detected unusual activity on this account. To protect your account from unauthorized use, we have temporarily suspended this username."

ניסיתי לאפס סיסמה כפי שמופיע ב-HELP שלהם וההודעה הופיעה מיד לאחר מכן, ולא מאפשר לי לאפס סיסמה.

מה עושים?

עריכה: ההודעה התחלפה ב:

"Suspicious activity has been detected on this account. For your protection we are blocking access to this username."

פורסם
  • מחבר

אינני יודע מה כתובת האימייל שלהם ואני לא מוצא איפה באתר שלהם הכתובת אימייל שלהם רשומה. הם רק מציעים לי להתקשר אליהם פיזית בטלפון.

זה הפרטים יחידים שהם נותנים לי:

For further assistance, please contact Member Services at

1-866-822-0537

Monday - Friday, 8:00 AM - 1:00 AM (EST);

Saturday - Sunday, 8:00 AM - 10:00 PM (EST).

פורסם

באמת? בלינק שנתת יש כפתור גדול וכתום שכתוב עליו "Need more help? Email us".

פורסם
  • מחבר

שלחתי להם את האימייל לכתובת שמופיעה שם.

נקווה לתשובה מהם ולטוב.

עריכה: עשיתי טעות ולחצתי על כתובת אימייל שהופיעה בסיבה השנייה ולא בכפתור שאמרת לי ללחוץ.

מקווה שהם לא יעשו לי בעיות, עם זה שאני שלחתי בהתחלה לכתובת הלא נכונה.

עריכה: שלחתי להם את הפידבק דרך הכפתור שאמרת, כתוב שהם אמורים לחזור אלי תוך 48 שעות מרגע השליחה.

יש לציין שהמקרה התרחש כמה דקות אחרי שיצרתי פרופיל התחברות לחשבון דרך מירנדה כדי להתחבר לחשבון כמו שאני מתחבר ל-MSN איתה. אני מקווה שאין לדבר הזה קשר.

עדכון: קיבלתי מהם אימייל שבו הם דורשים ממני לעקוב (מחדש) אחר ההוראות שבלינק שנתנת, ואם יש הערות נוספות, לשלוח לכתובת המייל של התמיכה הטכנית שלהם.

שלחתי ובינתיים לא קיבלתי תשובה בכלל.

פורסם
  • מחבר

עדכון: פתרתי את הבעייה בדרך אלטרנטיבית: יצרתי חשבון AIM חדש, והפעם חשבון שכתובתו היא עצמאית (עם שם משתמש) במקום שתלוי בכתובת הדואר האלקטרוני שלי מספק האינטרנט שלי, ואין כל בעיות, החשבון החדש שלי ממשיך להיות פעיל, ולא מושעה גם לאחר שאני התחברתי איתו עם המירנדה שלי.

אז עכשיו אני רוצה לשאול: האם יש בעייה כלשהי ביצירת חשבון AIM שמבוסס על כתובת המייל הסטנדרטית שהספק האינטרנט שלי מספק (להבדיל מ-MSN)? האם America Online משעים חשבונות שמשתמשים בכתובת המייל של ספקי האינטרנט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים