עבור לתוכן

מחשבים ניידים של חברת yamsan?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, המחיר הוא לא הבעייה, כמובן לא להגזים יותר מדיי. ראיתי בעיתון מודעה של yamsan שבה היו מפרטים חלקיים של מחשב נייד מבוסס פנטיום 4 M ופנטיום 3 טואלטין, נכנסתי לאתר של החברה, שנראה אמין, ומצאתי מפרטים הרבה יותר מפורטים מאשר של חברות אחרות כו קומפאק. אני יודע שהכרטיס מסך לא משהו, אבל זה מש שיש במחשבים ניידים בארץ בינתיים, וחברי לא מוכן להזמין מחו"ל. הנה הלינקים לדפי המידע של שני המחשבים:

מבוסס פנטיום 4

מבוסס טואלטין

המחירים נראים אטרקטיוויים למדיי, מה דעתכם?

פורסם

נראה מאוד יפה.......

גם במודעות שלהם בעיתון אני מסתכל יש להם מחירים טובים מאוד

תגיד לחבר שלך שישאל אם יש להם במקום הכרטיס מסך הזה את הכרטיס הזה: ati readon 7500 64mb ddr agp*4 mobility

פורסם
  • מחבר

אני אשלח להם עכשיו אימייל.

פורסם

"ATI P7, AGP 4X"

אולי הם התבלבלו ורצו לרשום R7 זאת אומרת RADEO 7500...... שאל אותם. והמחשב נראה פיצוץ. תראה המחירים בסדר גמור הבעיה היחידה שהם לא רושמים את שם היצרניות (ברוב המחשבים).

פורסם

יכול להיות שהם היצרנים..........

פורסם

לא..... חברה ישראלית? לא נראה לי.

פורסם
  • מחבר

אולי זו חברה מחו"ל

פורסם

מה המחיר??

פורסם

המחשבים עצמם טובים מסך 15" תמיכה בDDR אבל אני לא יודע אם ראיתה את המחיר כל אחד מהמחשבים ששמתה להם לינק עולים לפחות 11000 כאשר מדובר במעבד הבסיסי ביותר 30GB דיסק וDVD 254 שנמכרים בנפרד המחשבים עצמם מיוצרים במזרח (תאילנד אני חושב)כמו כל הנישאים אבל במחיר הזה אם אתה צריך מחשב לביצועים תןכל לקנות רגיל בכמה רמות מעל זה ואם אתה צריך\רוצה נישא יש במחירים די דומים מחברות מוכרות יותר באותו מחיר תוכל לקנות את הקומפאקPRESARIO 2710EA וישאר לך עוד 3 דולר עודף תעיף מבט בZAP.CO.IL

אני אישית היתי מוכן לשלם קצת יותר בשביל מחשב עם אבא ואמא במיוחד בנישא שמועדים לפורענות מיסודם

פורסם

המחשבים עצמם טובים מסך 15" תמיכה בDDR אבל אני לא יודע אם ראיתה את המחיר כל אחד מהמחשבים ששמתה להם לינק עולים לפחות 11000 כאשר מדובר במעבד הבסיסי ביותר 30GB דיסק וDVD 254 שנמכרים בנפרד המחשבים עצמם מיוצרים במזרח (תאילנד אני חושב)כמו כל הנישאים אבל במחיר הזה אם אתה צריך מחשב לביצועים תןכל לקנות רגיל בכמה רמות מעל זה ואם אתה צריך\רוצה נישא יש במחירים די דומים מחברות מוכרות יותר באותו מחיר תוכל לקנות את הקומפאקPRESARIO 2710EA וישאר לך עוד 3 דולר עודף תעיף מבט בZAP.CO.IL

אני אישית היתי מוכן לשלם קצת יותר בשביל מחשב עם אבא ואמא במיוחד בנישא שמועדים לפורענות מיסודם

אני מסכים ושולל כיוון שנכון שאתה צריך חברה אמינה שלא תעלם מחר ואין לך תמיכה ונשארת עם דרעק ביד

אבל לפי מה שמפרטים פה זה מחשב ממש טוב עם חלקים שלא נופלים משום חברה מכובדת אז תחשוב טוב איך אתה רוצה

וכשאומרים מחשב נייד לא רוצים מחשב רגיל וזה נראה משהו פצצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים