פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים האם יש דבר כזה? (או משהו בסגנון שאפשר לשלוט עליו מהסמארטפון? או שיש כאלו רק עם שלטים..?) מישהו יכול להפנות אותי לאתר שאפשר לרכוש בו דבר כזה? (כמובן אני מדבר על משהו סיני פשוט וזול (שלא יכול לפוצץ לי את החשמל בבית או משהו כזה )) תודה מראש
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים כנס לאתרים הסיניים, ותחפש את המילים:bluetooth switchאוbluetooth lightאם לא תמצא, תמיד תוכל לבנות כזה בעצמך עם מיקרו-בקר
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים מחבר השאלה היא מה הם האתרים הסיניים והאם באמת אפשר לשלוט על מתג עם הסמארטפון? (יש אפליקציה? איך זה עובד?)
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים השאלה היא מה הם האתרים הסינייםאתרים שאתה בטוח מכיר, לפחות את חלקם:dx.combuyincoins.comtinydeal.comgoodluckbuy.comויש לך כמובן גם מלא מוכרים סיניים באיביי,אז את אותן מילות חיפוש, תרשום גם בתיבת החיפוש של איביי.והאם באמת אפשר לשלוט על מתג עם הסמארטפון? (יש אפליקציה? איך זה עובד?)את זה תראה בעמוד של המוצר,אם תמצא מוצר..תחפש לפי המילים שהבאתי לך..
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מקסימום תקנה כזה על שלט, אחריי זה תוכל להתחבר לשלט על ידיי ממסר ו arduino או קיט BT כלשהוא
פורסם 2013 בפברואר 2112 שנים אם יש לך כסף אז הנה אוברקילhttp://www.belkin.com/us/Products/Connected-Home/c/WSCH
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.