עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש לא עובד gtx670

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני כשבוע וחצי קניתי מחשב הרכבתי אותו בעצמי

הכל עבד מעולה כמו שצריך

לפני בערך משהו כמו 4-5 שעות אני מדליק את המחשב ואין תצוגה

הוצאתי את הכרטיס מסך [Gigabyte GTX670 2GB שמתי אותו על לוח אם אחר גם לא הראה תצוגה

החלפתי למסך אחר כבל אחר גם לא אראה תצוגה(בכרטיס מסך החדש עובדים המאווררים אבל משום מה אין תצוגה אתו)1]כך שהגעתי למסקנה שהכרטיס מסך לא עובד

אני פונה אליכם אולי נתקלתם בבעיה כזאת אולי אתם יכולים לעזור לי

או שאני יקח את הכרטיס ישר לחנות

פורסם

אם הכרטיס חדש ואתה לא מקבל איתו תצוגה במחשבים שונים עם מסכים שונים, אין לך מה להסתבך - בשביל זה יש אחריות.

פורסם

ישר לחנות.

פורסם
  • מחבר

שלום שוב

הלכתי היום בצהריים לחנות KSP

הסברתי לטכנאי שאני לא רואה תצוגה הוא בדק וזה מה שהוא רשם בדף התשובה שלו:

physical damage on the bottom side of the card near first DVI-PORT.

looks like a liquid ran over the whole Graphic card.fan's of graphic card run on full speed in test computer and no picture on screen.

והביא לי לחתום על זה שאני מצהיר כי הוסבר לי במידה וימצא נזק פיזי בציוד מחשב שלם שנמסר לבדיקה במעבדה לא תחול אחריות על ציוד זה.

וזהו והוא לקח את הכרטיס ואמר שהוא יתקשר אליי.

אני מבואס מאוד בסך הכל מחשב חדש מה שעשיתי בסך הכל חיברתי את הכרטיס מסך ל pci e וזהו עבד שבוע וחצי מעולה

ובאופן פתאומי הכרטיס מסך הפסיד לעבוד

מה נראה לכם אני יקבל אחריות?אם לא הלך 1700 שקל :o

פורסם
  • מחבר

היה נזק פיזי לכרטיס?

בצד האחורי של הכרטיס היו כמה סימני רטיבות לא יודע בדיוק מזה

הטכנאי בתשובה שלו ציין את זה כ- looks like a liquid ran over the whole graphic card

ובקשר לנזק פיזי לפי מה שהוא הראה לי דרך הזכוכית מגדלת היה משהו פגום שם איזה חלק קטן מאוד שרק דרך הגדלה של התמונה דרך האייפון היה ניתן לראות

תסתכל בתמונה שהעלאתי

http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpm6ZdB9.jpg

ורק אחד לא כולם היו פגומים

אני לא יודע בוודאות אם זה היה זה ספציפית אבל בהחלט משהו דומה לזה

פורסם

אסכם זאת במשפט.

"נזקים" פיזיים לרוב קיימים, כשהם שם הם יהיו שעירים לעזאזל של כל תקלה.

פורסם

בגלל זה חשוב לקנות לאו דווקא ממי שמוכר לך ב-30 ש"ח פחות אלא ממישהו שיעזור לך שמקרה של תקלה ויגבה אותך מול היבואן במידת הצורך במקום לעשות CT לכרטיס כדי למצוא נזקים ו"לבטל אחריות" (בהנחה כמובן שבאמת זה לא נגרם בגללך :nixweiss: ... רטיבות? WTF?).

KSP לא ידועים בגישה כזו בלשון המעטה ויש חנויות אחרות שדווקא כן - ראה פורום "צרכנות".

פורסם

גם אם אכן מדובר ברטיבות ממקור כלשהו, מאוד לא סביר שטיפה אחת על גב הכרטיס כאשר המחשב כבוי תגרום לתקלה כזו.

פורסם

לטווח הרחוק כן כי אז יש קורוזיה זה די דומה בכל המכשירי חשמל, צריך לנגב באותו רגע.

שהחזרתי להם את הספק שנדפק לי הוא בדק אותו עם פנס לא היה לו מה לרשום חוץ ממה שאמרתי "ריח שרוף מהספק".

וכן החליפו לי אותו לכן אני תמיד גם אני משתמש בפנס אפילו באור יום מלא עדיין לו רואים טוב את תכולת המארז,

כמובן את הפרטים הקטנים במקרה הזה הוא גילה את זה עם זכוכית מגדלת.

תהיה חכם ואם יגידו לך שהגיע לשם מים תגיד איך הגיעו מים לכרטיס מסך מאחורה????

פורסם

בגלל דברים כאלה אני חושב שאסור לקנות בKSP.

במקרה והם יחליטו לא להחליף לך אני מציע שתיצור קשר עם GB דרך האתר שלהם ותתאר הכל כולל ההתנהלות של KSP

אני גם מציע שלא תקנה משם יותר

נ.ב

פגם פיסי קיים בכל כרטיס שיוצא מפס הייצור , האם זה נזק או סתם פגם קוסמטי אף אחד לא יכול לדעת.

הנה כרטיס חדש שהגיע לביקורת בTPU

http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_670_Windforce/images/back_full.jpg

אני בטוח שגם שם תוכל למצוא פגמים מסויימים

פורסם

יש להם תקנון כמו לכל חברה חובה עליהם לבדוק אם הכרטיס נפגע מנזק פיזי.

ואם זאת היתה חברה שלי תאמין לי שהחוקים האלו לא היו משתנים, למה אתה מכיר חברה שלא בודקת נזקים?

פורסם

יש נזק פיסי ויש פגם קוסמטי\הלחמה שלא סימטרית במאה אחוז וכו' וכו'

פורסם

עזוב לא משנה אני מכבה שיחליפו לך אותו או לפחות יתקנו את החלק.

פורסם

לפי התאור שלך נראה כי הטכנאי ידע שיש בעיה עם הכרטיס

מי בודק כרטיס בהקפדה

הוא צריך לקחת אותו ולהעביר אותו הלאה לבדיקה של היבואן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים