עבור לתוכן

שאלה לגבי seedbox.

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת משהו. seedbox יכול להעלות רק טורנטים או שאני יכול להעלות עם זה קבצים לשרתים כמו Mega,fileflyer? כי אני רוצה להעלות קבצים ששוקלים עשרות GB לאיזה שרת הורדות (לא טורנט) ומהירות העלאה שלי היא נמוכה מדי.

יש למשל תוכנה כזאת: http://z-o-o-m.eu שאפשר להעלות איתה למאות אתרים של מארחי קבצים (כולל fileflyer וכו') אז אם אני אתקין את התוכנה הזאת ב-seedbox, אני אוכל להעלות איתה קבצים לשרתים שארצה?

תודה מראש.

נ.ב אם טעיתי ו-seedbox קשור רק לטורנטים, אז קיים משהו שאני יכול לקנות שיעלה במהירות גבוהה ביותר קבצים לאתרים כמו Mega, Fileflyer וכו'? או שלא קיים דבר כזה?

פורסם

גם אם יהיה לך שרת שמעלה לשרת אחר, עדיין תצטרך להעלות את הקבצים מהמחשב שלך.

כמובן שמדובר כאן על קבצים שלא מפיחרים זכויות יוצרים.

עובר לכללי.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות להעתיק מהמחשב ל-seedbox בלי להעלות את הקבצים? כאילו כדי להעביר קבצים ל-seedbox צריך להעלות אותם? או שפשוט מעתיקים אותם כמו מדיסק למחשב?

פורסם

הסידבוקס נמצא על מחשב מרוחק כלשהו... איך הקבצים יגיעו אליו אם לא תשלח/תעלה/תעתיק אותם?

פורסם

או בקיצור, פעם אחת להעתיק את החומרים לסידבוקס(שרת) מהמחשב, או לחלופין להוריד אליו ואז להעלות.

פורסם

ככה או ככה, מרבית הסידבוקסים שאני מכיר מיועדים לטורנטים, אתה לא תמצא שם ממשק כלשהו וובי שמאפשר לך לגלוש בויינט ולהעלות קבצים למגה...

אלו דברים מיועדים לצבירה של רטיו באתרי טורנטים, לא סתם לכיף

פורסם

חלק מהשירותים מאפשרים חיבור VNC לשרת. בדרך זו תוכל להוריד קבצים מהרשת למחשב, ואז להעלות אותם לשרתים אחרים.

פורסם

ככה או ככה, מרבית הסידבוקסים שאני מכיר מיועדים לטורנטים, אתה לא תמצא שם ממשק כלשהו וובי שמאפשר לך לגלוש בויינט ולהעלות קבצים למגה...

אלו דברים מיועדים לצבירה של רטיו באתרי טורנטים, לא סתם לכיף

שלילי, כל סידבוקס שאני מכיר הינו בעל גישת FTP ולכן ניתן להעלות אליו כל מה שתרצה.

פורסם

שלילי, כל סידבוקס שאני מכיר הינו בעל גישת FTP ולכן ניתן להעלות אליו כל מה שתרצה.

כן, אבל משם איך תעלה את זה לאתרים כמו מגה או רפידשר?

כוונתי הייתה... זה להעלות (בסופו של דבר) רק טורנטים

פורסם

אם יש גישת SSH, יכול להיות שאפשר להריץ איזה סקריפט שמעלה קבצים לאתרים כאלה.

פורסם

אתה צריך לחפש VPS / Dedicated שעליו תוכל להתקין מה שתרצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים