פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים חסר לי מקום, אז אני רוצה מארז קטן במיוחד. השימוש - מדי פעם אינטרנט, אבל עדיף לא אטום. מעדיף RSM כי זה קרוב אלי.מה אתם אומרים על המפרט הבא:A6 5400KASRock A75M-HVS A752GB500GBKME CI-9B91עולה כולל הרכבה: 1211 ש"ח.לזה אוסיף כנראה WIN8, נתב אלחוטי (מבקש המלצה גם לזה) ואני צריך גם KVM ל-2 מחשבים שמחוברים לאותם מסך+מקלדת+עכבר.תודה.
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים רצוי שתענה על הסטיקי כראוי. בשביל מידי פעם אינטרנט אין ממש צורך במעבד שהוא לא מהבסיסיים ביותר.אין טעם לקחת כיום 2 ג'יגה ראם שסטיק בודד של 4 עולה 100 שקל.מה זה מארז קטן במיוחד? יותר ממארז מיני טאוור שיקבל לוח מיקרו ATX? מארז קטן מזה כמו הדגם שנתת יתמוך רק בלוח מיני ITX ולוח כמו שהצעת לא יכנס בו.
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מחבר סטיק של 2GB עולה 50 ש"ח, לא רואה סיבה לשלם כפול כשאין צורך.איזה מעבד אתה מציע?אכן אני רוצה מארז שהוא לכל היותר כמו שצעתי, ואפשר גם נטטופ אבל לא עם מעבד אטום.אז איזה לוח זול (מ-RSM) יתאים למארז הזה?אני לא סגור על הלוח כי אני צריך גם שיכנס למארז הקטן וגם שיתמוך בסוקט FM2.
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים לשימושים המתוארים, אני לא ממש מבין למה ללכת על מערכת מבוססת AMD. מערכת המבוססת על PENTIUM G2020.לוחות MINI ITX זולים זה באופן די מצער, פחות נפוץ. כל הסיפור של הגודל די מייקר.
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים אם הגודל חשוב, לפטופ עם מעבד I3 יכנס לו בתקציב.חיסרון - אי אפשר לשדרג ואחריות לשנה בתקציב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.