עבור לתוכן

ספק כוח משמיע רעשים(לא מאוורר)

Featured Replies

פורסם

היו לי רעשים מהמאוורר של הספק בזמן עליית המחשב.

פתחתי את המחשב, את הספק, ניקיתי את המאוורר והכל, חיברתי חזרה.

המחשב עולה בסדר בלי רעש.

כעבור 10-15 דקות פתאום מתחיל רעש ממש מחריד מהספק והפעם לא מהמאוורר.

כיביתי והדלקתי שוב, כעבור 5 דקות שוב אותו דבר.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

איך אתה כל כך בטוח שזה לא מגיע מהמאוורר וגם כן מהספק? :-\

פורסם
  • מחבר

כשזה מגיע מהמאוורר אני יכול להחדיר עט או משהו אחר שיעצור את הסיבוב של המאוורר ואז הרעש מפסיק.

פורסם

"כשזה מגיע מהמאוורר אני יכול להחדיר עט או משהו אחר שיעצור את הסיבוב של המאוורר ואז הרעש מפסיק."

כלומר, הפסקת פעולת המאוורר של הספק הוא הגורם לרעש, אז איך ניקית את המאוורר של הספק ?

פורסם

מאוורר יכול לעשות רעש חזק (ולפעמים גם להתחיל להסתובב לאט - גם אם אין משהוא שמפריע לו להסתובב וכשמנסים לסובב ביד הוא זז בקלות) - זה בדרך כלל סימן שאין לו מספיק שמן. תנקה אותו בפנים מהשאריות של השמן הישן ותשים טיפה של שמן של אוטו

אם זה רעש"אלקטרוני" מהספק ולא מהמאוורר אז כמו מה הוא נשמע (טייייייייי ? משהוא אחר ?) והאם יש קבלים מנופחים

פורסם
  • מחבר

פעם כזה בא מהמאוורר הייתי יכול להפסיק את הסיבוב שלו ואז הרעש היה מפסיק, נותן לו להסתובב שוב ואז הרעש חוזר, מפסיק אותו שוב ואז נותן לו שוב להסתובב ככה כמה פעמים עד שהרעש היה מפסיק. בכל מקרה הרעש תמיד היה בזמן הדלקת המחשב וגם אם לא הייתי נוגע במאוורר כעבור חצי דקה-דקה זה היה מפסיק לבד.

מה שקורה עכשיו זה שבזמן ההדלקה הכל בסדר רק כעבור איזה 10 דקות מתחיל רעש ממש מחריד ועצירת המאוורר לא מפסיקה אותו, רק כיבוי של המחשב.

מה זה כבלים מנופחים?

פורסם

לאור מה שכתבת, יש לך בעיה עם מאוורר אחר במחשב.

בשעה שמתחיל הרעש הצורמני פתח את דופן המחשב ועצור בכל פעם מאוורר אחר עד שתמצא מי גורם לרעש.

מצאת - טפל בו או החלף אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים