עבור לתוכן

קניה קבוצתית HD7850/70/XT/7950/GTX660/OC/TI - הת'רד הרשמי! הסתיימה!

אנא ציינו איזה דגם קניתם בקניה הקבוצתית: 1,349 הצבעות

1. 1. אנא ציינו איזה דגם קניתם בקניה הקבוצתית:

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עידכון #6 - 27.02.2013

הקניה הקבוצתית של IQPC תסתיים מחר - הזמנות עד 10:00 (28.02.2013).

מהרו להזמין...

• תגובות 259
  • צפיות 38.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החלק שלי :)

פורסם

תהיה עוד מכירה קבוצתית?

פורסם

החלק שלי :)

בדקת כבר את הכרטיס,עובד טוב?

פורסם

בשעה טובה הזמנתי Gigabyte GTX660 OC Windforce מIQPC

:)

פורסם

חייב לציין שמגיעה מילה טובה לשתי החנויות, אמנם לא הספקתי להזמין את ה 7870xt בגלל קצר תקשורת שנגרם כנראה באשמתי, משום מה לא חשבתי שיחזירו תשובה למייל ולא בדקתי אלא רק פה, אבל שאפו ענק ל iqpc ובמיוחד ל tms על מחירים מעולים, אני אישית קניתי ב tms כבר לא מעט ולא התאכזבתי - שירות מעולה, מקווה שתיהיה בעתיד מכירה נוספת.

פורסם

בדקת כבר את הכרטיס,עובד טוב?

וודאי, התקנה חלקה לגמרי (שקעי המתח במקום קצת לא נוח, אבל שיהיה)

רץ תקין, שקט, ממש חלק.

לא התאכזבתי.

פורסם

אצלי הכרטיס הגיע לא טוב. אבל אין דאגה יוחלף. אבל מה ,הכרטיס מרגיש בקירור שלו מאוד זול . יש כרטיסים עם אותם קירורים אך הפלסטיק הרבה יותר חזק וגדול.

פורסם

מה בסוף הזמנת, רוני?

פורסם

מה שבטוח שלא היו 101 רכישות. :)

מה שבטוח שלא הייתה זמינות של 101 כרטיסים!!!

פורסם

^זאת אמורה להיות עקיצה\העלבה או משהו בסגנון?

פורסם

^זאת אמורה להיות עקיצה\העלבה או משהו בסגנון?

לא העלבה אלא עלבון שלי. אכזבתי כגודל הציפיות שנבנו. נורא התלהבתי בהתחלה מ7870XT וממחירו ובסוף הזמנתי 7850 מ-IQPC שגם נותנים את הבאנדל וגם צ'ופר. נכון, 50 ש"ח לא הפרש משמעותי אבל העקרון שבגלל שאין להם מספיק מלאי לקבוצתית, אני נקנס ב50 ש"ח וזמן המתנה נראה לי לא הגיוני יותר מידי... אם ידעו (וידעו!) שזה מצב המלאי שלהם, למה לא אמרו לנו ולא נערכו בהתאם או דחו את הקניה עד שיהיה להם? וגולת הכותרת להתלונן שלא קנו מהם מספיק!? הרי אין לכם מה למכור!

בלי שום קשר לאמור לעיל, תודה רבה למארגנים של הקבוצתית.

פורסם

אין בנאדם שרצה ולא קיבל או יקבל 7870 xt. זה שאתה בוחר להתעלם מההרשמה שהייתה למלאי החדש זאת בעיה שלך

פורסם

אין בנאדם שרצה ולא קיבל או יקבל 7870 xt. זה שאתה בוחר להתעלם מההרשמה שהייתה למלאי החדש זאת בעיה שלך

לא אמרתי שלא לא יכולתי להזמין 7870XT, אבל כדי לעשות כך הייתי צריך לשאת בקנס של 50 ש"ח וזמן המתנה נוסף!

כאשר נפתחה הקבוצתית היה להם מלאי מוגבל מאוד יחסית לגודל הקבוצה (הוזכר פה מס' של 101 משתתפים - ואפילו שבסוף המספר האמיתי כנרא יעמוד על חצי מזה).

פורסם

זה הבעיה ב"קניה פתוחה"...

אין לך דגם שמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים