עבור לתוכן

לכל חברי הקניה הקבוצתית, לאילו תדרים הגעתם ב-OC עם 7970 dual x ?

Featured Replies

פורסם

נו ו..? שכחת את החלק הכי מעניין.. לאיזה תדר אתה מגיע איתו לאחר OC קיצוני?

• תגובות 66
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה אני אעדכן בהמשך :xyxthumbs:

פורסם

וואו, איזה מהלך... :xyxthumbs:

עידן תתחדש, אני מאד בעד לממש חלומות (בייחוד חלומות קלים להשגה כמו זה :) )

הכרטיס ניראה מדהים וגם אני מחכה לביקורת שלך.

מניסיון אישי כשקונים מוצרי גיימינג שמצפים מהם לאיכות ללא פשרות כדאי להקפיד היכן קונים, מי מספק את האחריות ובאילו תנאים.

אם היה מדובר בעכבר במאה שקל שאו עובד או לא אז זה באמת לא משנה איפה קונים כי כל חנות תחליף מוצר שלא עובד לחלוטין (למרות שחלקן ישגעו אותך קודם), הבעיה מתחילה עם מוצרי איכות ששם גם פגמים קטנים מפריעים לך ואז מאד קשה להוכיח ועוד יותר קשה לקבל תמיכה. אני מבין שלפעמים זה מפתה, בעיקר עם מסתכלים על מחירים באילת נניח אבל צריך לעשות בחירה משוכללת.

disclaimer: אני כותב את זה באופן הכללי ביותר - אין לי שום דבר אישי או עקרוני נגד אף חנות, זו הערה כללית בלבד ואני לא מנסה לייעץ כלום לאף אחד.

עדכון OC:

כנראה שהבנתי מה עושה ה board power ;D

למרות הOC הסופר יציב שדיווחתי עליו אתמול ב furmark ושאר המבחנים , במבחן האמת כשהפעלתי את FC3 המשחק קרס.

במתח של 1.212v קרס אחרי דקה, ובמתח של 1.321v קרס אחרי מספר דקות

כנראה שאין קיצורי דרך ;D

אם למישהו יש מחשבות...

פורסם
  • מחבר

תודה אחי.. :xyxthumbs:

תנסה את הערכים שרשמתי הם מספיקים, מתח 1231, pb 0 , ליבה 1150, זכרונות 1600.

פורסם

באמת? מצחיק, כי עם ה-680 שלי הגעתי ל-1265MHz והכרטיס לא עובר 65 מעלות במאמץ מלא... ואני רואה שאתם מתקשים לעבור 1150.

אתה נפלת על ליבה טובה... ויש לך כרטיס דומה לשלי, קירור טיפה יותר מתקדם (אני לא סובל את קירורי ה-DS, ה-Signature 2 הוא מעין DS) אני הגעתי מקסימום 1250 ליבה ו-+200 לזיכרון באוף-סט. מוזר, בAfterburner יש אפשרות להעלאת מתח, היא באמת משפיעה?

פורסם

אני על 85+ לליבה ועוד 250+ זכרון וזה כמובן אחרי ה-OC מהמפעל, 1265 זה הכי הרבה שהגעתי אליו בלי לגעת במתח. יש גם ב-Precision X אפשרות לעלות לכרטיס מתח אבל אני לא יודע עד כמה זה באמת עושה משהו כי הכרטיס מעלה לעצמו את המתח באופן אוטומטי לפי התדר, יש אפשרות לתת לו אופסט קטן אבל ברגע שהתדרי בוסט של הכרטיס נכנסים לפעולה ומשתנים אוטומטית המתח חוזר להגדרות יצרן של NVIDIA והאופסט מתבטל, לכן בשורה התחתונה, אי אפשר לשנות לו את המתח. זה מנגנון הגנה של הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים