עבור לתוכן

זקוק לעזרה בנוגע לתקיות מסויימות בכונן C

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני מנסה לנקות את המחשב שלי

בדרך כלל הייית מפרמט אותו אבל זה מחשב נייד שהמערכת הפעלה של ווינדוס באה לי מובנת ואין לי את הדיסק אבל תאמת יש לי את המספר הסידורי של הווינדוס מאחורי המחשב מודבק אבל אין לי מושג מאיפה אני משיג את הווינדוס כלומר את המערכת להתקין אותה,כלומר איזו גירסה בדיוק תקבל את המספר סידורי הזה ? במקרה ומישהו יודע אשמח גם על זה לקבל תשובה

השאלה שאני רוצה לשאול בתכלס היא,

כשאני נכנס לכונן C ואז למשתמשים משם לתקיה שנושאת בעצם את השם שלי (כלומר את השם של המחשב)

ומשם אני נכנס לתקיה שהיא כביכול מוסתרת בשם appdata היא שוקלת קרוב ל 16 ג'יגה ....הזוי

בתוכה קימות 3 תקיות ,והשניים מתוכם ששוקולות הכי הרבה זו Roaming , Local

ב Local יש תקית temp ששוקלת גם הרבה.

האם אני יכול למחוק את התקיות האלה או שהן הכרחיות עבור מערכת ההפעלה?

פשוט כל הכונן C שלי שוקל 120 ג'יגה ויש לי שם 37.8 ג'יגה פנויים אני רוצה לרוקן מה שאפשר בשביל לא להעמיס יותר מדיי על הכונן הזה

והתקיות שציינתי הן היחידות שאפשר להוריד אולי מהם קצת.... כל השאר זה ווינדוס ותריות פרוגרם פיילס שאי אפשר למחוק מהן .

תודה לכל העוזרים

פורסם

בטח יש מחיצת שיחזור למצב של הגיע מבית חרושת.

תיבדוק בחוברת של המחשב איך משחזרים.

פורסם

כשאני נכנס לכונן C ואז למשתמשים משם לתקיה שנושאת בעצם את השם שלי (כלומר את השם של המחשב)

ומשם אני נכנס לתקיה שהיא כביכול מוסתרת בשם appdata היא שוקלת קרוב ל 16 ג'יגה ....הזוי

בתוכה קימות 3 תקיות ,והשניים מתוכם ששוקולות הכי הרבה זו Roaming , Local

ב Local יש תקית temp ששוקלת גם הרבה.

לא לגעת בהן. תשתמש ב disk clean-up של Windows כדי לשחרר מקום.

אם אתה לא מבין מה אותה, עדיף לא לקחת סיכון. אתה יכול גם להיעזר ב תוכנות כמו CCleaner כדי למחוק תוכן, רק תקרא כל סעיף וסעיף שאתה מבצע.

פשוט כל הכונן C שלי שוקל 120 ג'יגה ויש לי שם 37.8 ג'יגה פנויים אני רוצה לרוקן מה שאפשר בשביל לא להעמיס יותר מדיי על הכונן הזה

והתקיות שציינתי הן היחידות שאפשר להוריד אולי מהם קצת.... כל השאר זה ווינדוס ותריות פרוגרם פיילס שאי אפשר למחוק מהן .

מה הבעיה בזה שיש 37.8 GB פנוי?

כמו שIVAN ציין כבר, יש מחיצת שיחזור על כל מחשב נייד שניתן להחזיר איתה את המחשב ל"מצב מפעל" ע"י דריסה מאימג'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים