עבור לתוכן

מבקש ביקורת על מפרט

Featured Replies

פורסם

מפרט לצורכי משחקים כמו BF2, COD BLACK OPS, FIFA 13, שקט חלק... התקציב הוא 2300 פלוס מינוס, איך המפרט ביחס לתקציב?

dtz5odyaezqw.png

שמתי לב שלא רואים את התמונה אז ראו קובץ מצורף להודעה זו. (תמונה מצורפת)

איך הוא יריץ לי את המשחקים?

ובמידה ואשדרג לI5-3470 ואת הזכרון ל8GIGARAM איך הוא יריץ כעת?

פורסם

לוח אם לא תומך בsata3 וusb3 תלוי בך אם זה משנה או לא תשים לב,

ספק ומאז ג'נרים לטעמי שמה שהכי קריטי בסיפור זה ספק בכל מקרה אל תקנה מחשב עם ספק ג'נרי,

תענה על השאלות ותקבל תשובה יותר מכוונת

i3-3220 זה 3.3Ghz לא 2.9

פורסם
  • מחבר

לוח אם לא תומך בsata3 וusb3 תלוי בך אם זה משנה או לא תשים לב,

ספק ומאז ג'נרים לטעמי שמה שהכי קריטי בסיפור זה ספק בכל מקרה אל תקנה מחשב עם ספק ג'נרי,

תענה על השאלות ותקבל תשובה יותר מכוונת

i3-3220 זה 3.3Ghz לא 2.9

מה זה אומר SATA3 וUSB3? תוכל לפרט לי על זה?

מה זה ספק ג'נרי ומה הבעיה במארז?

הI3-3220 הוא אכן 3.3Ghz הוא התבלבל.

פורסם

מחשב יקר לתמורה ולא מאוזן כרטיס לא משהוא מעבד ממוצה לוח אם דור קודם לא תומך טכנולגיות חדשות וגם ספק גנרי רשום 500Wאבל עם הו נותן בקושי 400W כי המתחים שלו לא יצבים ואין מספיק הגנה אכותית על חלקי המחשב מסוכן תבדוק בפרום ספקים למומלץ אני רואה שלבין אדם אין הרבה מושג במחשבים אז אני מציעה לו שילך לפרום מפרטים ילמד קצת וימלא את הטופס של קניית מחשב חדש כי מחשב לא קונים בשוק ולא כול יום בהצלחה

פורסם
  • מחבר

מחשב יקר לתמורה ולא מאוזן כרטיס לא משהוא מעבד ממוצה לוח אם דור קודם לא תומך טכנולגיות חדשות וגם ספק גנרי לא מומלץ מסוכן אני רואה שלבין אדם אין הרבה מושג במחשבים אז אני מציעה לו שילך לפרום מפרטים ילמד קצת וימלא את הטופס של קניית מחשב חדש כי מחשב לא קונים בשוק ולא כול יום בהצלחה

מה רע בכרטיס מסך? הוא אחלה הוא לפי בקשתי אני לא צריך יותר מזה. מה זה אומר מעבד ממוצה? I5-3470 אחלה מעבד גם לפי בקשתי. לגבי הספק אני אדבר איתו, חוץ מזה?

פורסם

כתבתי על המפרט המקורי והסברתי לפני שדרוג מעבד לI5 ו8GB זיכרון שלא ידועה המהירות שלו ותזמונים מתחים צריך להחליף את הספק הגנרי המסוכן הזה וגם את הלוח שיתאים לזיכרונות ולמעבד בדוק באתר היצרן הלוח שיש לו תמיכה ב8GBזיכרון ואיזה מתאים שלא היו בעיות לעדכני יותר למה אתה לא ממלה את השאלון כך ידעו שאתה רציני ויעזרו לך ואל תגיד דברים שאתה לא כול כך מבין בהם תחשוב קצת לפני זה לא בושה רק כך לומדים ולא מצטערים אחרי שקונים

פורסם

בוא נעשה קצת סדר, פותח הדיון, תמלא בבקשה את השאלון הזה ואני אמשיך לעזור לך:

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים