פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים הינשבר לי כפתור ה-POWER במארז, האם ניתן לחבר את כפתור ה-RESET ללוח האם למיקום של ה-POWER, כך שישמש להדלקת המחשב?האם זה עלול לגרום נזק ללוח, או שלא אמורה להיות בעיה?תודה
פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים הפיתרון עבד אני שואל מכיוון שאני יודע שרשום לאיפה לחבר מה למשל לריסט לכפתור הפוואר הLEDים וכדומה.
פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים אוקי אם אמרתה פשוט אין לי ניסיון עם זה בכל מחשב שהרכבתי תמיד ריסט לריסט וכן הלאה.
פורסם 2013 בפברואר 1412 שנים סתם שאלה - למה אתה צריך להשתמש בכפתור - אישית אני לא משתמש בו יותר מדי (מכבה מתוך מערכת הפעלה - מדליק מהמקלדת).אבל אכן רעיון מקורי להשתמש בכפתור אחר לשם אותה פעולה
פורסם 2013 בפברואר 1412 שנים ומה אם עושים כיבוי מלא?אצלי התנתק הכפתור אז אילתרתי מפסק פשוט שעושה את אותה העבודה.
פורסם 2013 בפברואר 1412 שנים אותו פתרון שעובד אצל כולם יותר מזה אתה יכול לפרק את הפלסטיק ולהעביר את המפסק עצמו למקום של ה POWER כדיי שעדיין תלחץ על POWER ולא על המפסק הקטן של ה RESET ואם זה חוט קרוע אז להלחים אותו למקום
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים נשמע פיתרון נחמד ככה לא תאבד כפתור אחד לטובת השני שכן יוצא מדי פעם לעשות ריסט למחשב זה לא שהוא מיותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.