עבור לתוכן

שילוח מוצרים לארץ דרך Buy2USA

Featured Replies

פורסם

היי Bauer,

מנהלת שירות הלקוחות ניסתה ליצור איתך קשר מס' פעמים אך לא היה מענה (יתכן וכי המספר מופיע כחסוי).

נשמח אם תיצור קשר עם שירה, מנהלת מוקד שירות הלקוחות ב

טל: 1-700-700-712 שלוחה: 1.

תודה,

צוות BUY2USA.

פורסם

אם זה היה אמת, הייתי בין הראשונים לוותר, אבל כפי שאמרתי, אני יודע שחלק מהחבילות הגיעו עם חשבונית!! (כי נעשה חישוב שווי חבילה ללא שהעליתי לאתר את החשבונית).

אז זה ממש לא עזר ליערות הגשם, אלא מהווה אינדיקטור לכך שהחבילות לא טופלו כהלכה.

יכול להיות שזה תלוי במקור השולח. כאמור, באמזון יש מלא "תת-חנויות" - רוב הדברים בכלל לא נמכרים ע"י אמזון עצמה (לפעמים כן) אלא על ידי חנויות אחרות, בעמוד של כל מוצר כתוב מי מוכר אותו.. תבדוק אם יש משהו משותף בין המוצרים שלא היו להם חשבונית ובין המוצרים שכן היתה להם.

פורסם

בדיוק. חוץ מזה, זה ש BUY2USA קיבלו את הערך במחסן הלוגיסטי בכלל לא אומר שהחבילה הגיעה עם קבלה (הם בכלל לא פותחים חבילות!), אלא מכיוון שהערך נכתב על ה Shipping label שמודבק לקופסא. אתה נשמע לי סתם פרנואיד.

עריכה:

הסתכלתי על התמונות.

א. אני לא רואה בעיה עם האריזות..

https://docs.google.com/file/d/0B2-fk4HaZPmrN1pwSEVwYXZZZDQ/edit?usp=sharing

לזה אתה קורא קרוע? זה ניראה כמו סתם מכה בשילוח, לגיטימי לגמרי - קיבלתי חבילות חבוטות בהרבה מזה בעבר.

ב. החבילות האלו בכלל לא נראות כמו של אמאזון! המוצרים של אמאזון תמיד הגיעו בחבילות חומות עם הלוגו שלהם, או במצב של ביגוד, במעטפת מרופדת גדולה בצבע אחיד ועם הלוגו של Amazon Fashion - אף פעם הם לא ישלחו לך חבילות עם מעטפה של USPS, או גרוע מזה בצבע הצהוב המבחיל שמזכיר חבילות מהונג-קונג / סין, זה בדיוק מה שאמרתי על צד ג'.

דוגמא לחבילות מאמזון (הראשונה נמכרת ע"י אמזון, השניה נמכרת ע"י צד ג' אבל מסופקת ע"י אמזון ומהמחסנים שלה):

O4JcmdQl.png

rSuT2OKl.png

דוגמא לחבילה מצד ג', שאין לה שום קשר לאמזון:

UfErpb6l.png

פורסם
  • מחבר

אני חייב לעדכן, שהיום סוף סןף דיברתי עם מנהלת שירות הלקוחות, והבנו את מה שקרה, עכשיו אני מרוצה מהטיפול - הקופסאות לא היו אמורות להגיע פתוחות - וזה משהו יוצא דופן שיטופל - אקווה שבהזמנות עתידיות אכן אקבל חבילות סגורות :)

העתקים של כל הקבלות נשלחו אליי במייל, מה שיאפשר לי היום לעשות ספירה מדוייקת שהכל אכן הגיע.

לגבי המוצר השבור ננהל תכתובת נוספת שכן המשלוח היה מבוטח, אבל אכשיו אני מרוצה שיש עם מי לדבר בצד השני, ובטוח שזה ייפתר :)

לסיכום, אני לוקח בחזרה את הביקורת השלילית שלי (עוד מעט אעדכן את ההודעה הפותחת) - השירות אכן לא יקר, ונותן תמורה טובה למחיר עליו וכנראה שפשוט נפל לי האחוז הקטן של בעיות שקיים בכל מקום, גם בטובים ביותר.

ותודה שוב פעם למנהלת שירות הלקוחות :)

-LosNir-

אני הבנתי הפעם למה אתה מתכוון, חלק מהחבילות באמת לא היו מאמזון, אבל זה לא משנה עכשיו לאחר השיחה שלי - אדע להזמנות עתידיות :)

לגבי התמונות, בחרת להסתכל על אחת שייצגה את החיתוך קופסה עם סכין יפני (שנאטמה לאחר מכן עם סרט) - לדוגמא תסתכל פה:

https://docs.google.com/file/d/0B2-fk4HaZPmrNjhvSXFGb3ZVRU0/edit?usp=sharing

זה ככה הגיע פתוח, וזה מה שבאמת לא היה תקין.

לסיכום נוסף, תודה לכם על הפידבק - עזרתם לי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים