פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים האם לדעתכם המקצוע הזה "הולך" היום? ואיך הוא מבחינת שכר ביחס למערכות מידע?לצורך הדיון - מדובר בלימודים באוניברסיטת בן גוריון.
פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים גם אותי השאלה מעניינת אז הוספתי לה מעקב שיופיע לי כשאני לוחץ על "הראה תגובות להודעות שלי"
פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים אתה מדבר על התואר של בן גוריון?http://in.bgu.ac.il/engn/Documents/YearBooks/2013/371-2013.pdfאני לא מכיר אותו, אבל לפי הסילבוס אפשר לנחש שהוא משהו בין חשמל למדעי המחשב (אבל לא ממש אחד מהם)נ.ב.ממה שאני מבין סף הכניסה דיי דומה למדעי המחשב (אולי אני טועה) ובמקרה הזה נראה לי שעדיף מדעי המחשב.
פורסם 2013 בפברואר 1412 שנים מחבר אין כל כך קשר בין הסיפי קבלה. להנדסה הם דורשים כמותי גבוה.למדעי המחשב אני מאמין שעם 700 אפשר להתקבל גם בלי כמותי בשמיים.
פורסם 2013 בפברואר 1412 שנים אני חושב שאתה טועה. במדעי המחשב יותר חשוב מתמטיקה גבוה מאשר בחלק מההנדסות.יש ענפים שלמים במדעי המחשב שמבוססים על אלגברה. בלי בסיס חזק וגדול בנושא הזה אין מה לחפש שם.
פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים לא. זה תלוי ברמה שמלמדים שם כל חלק.אם הרמה של מדעי המחשב שלהם גבוה, הבוגרים יוכלו לחפש עבודה גם בפיתוח במחשביםאם רמת הנדסת החשמל גבוה אז יפתחו להם דלתות גם לכיוונים של הנדסת חשמל.אני לא מכיר מקצוע בשוק שמחפש בוגרים של מסלול מסויים. כולם מסתכלים על מה למדת ומה הרבה שלך בנושא.
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים מפרסם פסיכומטרי אבל לא יודע עברית?אין מילה כזאת קוריתיש קוׂרַה ויש קוׂרְאֵת (אני לא בטוח אם הניקוד נכון, אבל ככה אמורים לבטא)אז די לפרסם
פורסם 2013 במרץ 2912 שנים אם זה מה שלימדו אותך בפסיכומטרי צריך לברוח מהמכון הזה. הוא בזבוז כסף ולא שווה את ההשקעה.
פורסם 2013 במרץ 3012 שנים סטודנט שנה ב' בהנדסת מערכות תקשורת בבן גוריון כאן.התואר היה פעם חלק מהנדסת חשמל בהתמחות, אבל בגלל שהתחום התפתח הוא הפך למחלקה נפרדת כאשר בכל מחזור מתקבלים כ70 סטודנטים.התואר הוא שילוב של מדעי המחשב והנדסת חשמל, עם הערך המוסף שלו. יש חומר רב שמועבר במחלקה הזו ולא במחלקות האחרות.לגבי תעסוקה, כ70% הולכים לכיוון התוכנה. לא תהיה בעיה למצוא עבודה. הביקוש למהנדסים בתחום גדל משמעותית ברחבי העולם, גם בארץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.