עבור לתוכן

מישהו מכיר את ה-Microsoft Ergo 7000 keyboard and Mouse ?

Featured Replies

פורסם

מקלדת WIRELESS, נראית נחמדה, מישהו מכיר ? משתמש ?

מיועד בעיקר לתכנות (מאסיבי) ועריכה גראפית.

פורסם

יש לעמית לעבודה. מהתרשמותי:

- הפלסטיק מרגיש זול והיא נורא רועשת

- לצורה אני לא חושב שאי פעם מתרגלים וזה מאט את הכתיבה

- העכבר מונע כאבים

- זמן הסוללה טוב (חצי שנה נדמה לי)

פורסם

אני אוהב מאוד את המקלדת, את העכבר לא.

פורסם
  • מחבר

תודה, לשניכם, ממתין לראות מה יעלה בגורל הנסיון לרכוש מקלדת של DAS בפורום.

זה נראה כמו פתרון ביניים זול . היו לי כמה עכברים של לוגיקטס והם פשוט נהיו גרועים אחרי כמה חודשים אז חשבתי לתת למיקרוסופט צאנס עם העכבר....

סט אחר מומלץ ? (מקלדת שקטה ועכבר טוב לכל משטח, רצוי אלחוטי אבל פחות קריטי...)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

MX5500 - סט יקר אבל המקלדת אחת הטובות והיא דיי שקטה. לא יודע לגבי עבודה על כל משטח עם העכבר. הגירסה החדשה של העכבר, ה-PERFORMANCE MX, מגיעה עם טכנולוגיית "DARK FIELD" שמיועדת לכל משטח, גם זכוכית (וגם הוא עכבר יקר למדי).

פורסם
  • מחבר

ממליצה ? אם כן אני אקנה שבוע הבא :-)

עריכה: אאוצ'... ראיתי את המחיר, וזה עוד בלי חריטה (עוד 100-150 ש"ח בטח)

לא כ"כ סביר.

פורסם

כן, אני בהחלט ממליצה. Das מקלדת מצויינת.

פורסם

- הפלסטיק מרגיש זול והיא נורא רועשת

- לצורה אני לא חושב שאי פעם מתרגלים וזה מאט את הכתיבה

אני משתמש בErgo 4000 שהיא אותה מקלדת רק בגרסא החוטית. לצורה בהחלט מתרגלים, לי לקח בערך שבוע לחזור למהירות טובה ושבועיים לחזור למהירות גבוהה ובנוסף כאבי המפרקים שהיו לי ביד שמאל נעלמו לחלוטין.

המקלדת די קשה ומקש הרווח במיוחד, חלק מהאנשים התרגלו לזה וחלק לא, אני כותב די חזק על המקלדת אז התרגלתי לא רע.

הפלסטיק באמת מרגיש זול, והמקשים התחילו להיות מבריקים אחרי שנה של שימוש אינטנסיבי (עבודה, 8 שעות ביום מול המקלדת). למרות זאת, אני רואה הרבה חבר'ה אצלנו שיש להם מקלדות כאלה כבר שלוש שנים והן לא נראות כאילו הן נדפקות מעבר להדפסה הזולה שנעלמת.

אבל, וזה אבל גדול, חווית הכתיבה לא מזכירה בכלל מקלדות מכניות. היא ממש נוחה אבל הכפתורים מושיים וחסרי הגדרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים