פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים שלום. ממש בקצרה: רכשתי דומיין (עבור מייל) מגוגל Apps. ז"א, רציתי כתובת .com עצמאית עבור המייל של המשרד. אחלה. השאלה שלי: אני עכשיו מעוניין להשתמש בדומיין זה כדי לבנות אתר. הבעיה: הדומיין מופיע כשייך ל GoDaddy. אני מבולבל. איך אני מתקדם?תודה!!!
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים מחבר 45 דקות זה בהחלט מספיק זמן בשביל להקפיץ C:-)מצטער (:נתנו לי דד-ליין ואני מאחר
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים אם קנית את הדומיין מגוגל apps, אתה מנהל אותו דרך שם. צריך להיות בהגדרות של apps ניהול דומיין. למרות שאולי גוגל קנו לך את הדומיין דרך godaddy, זה לא משנה, מי שמנהל לך את הדומיין זה גוגל.
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים מחבר אם קנית את הדומיין מגוגל apps, אתה מנהל אותו דרך שם. צריך להיות בהגדרות של apps ניהול דומיין. למרות שאולי גוגל קנו לך את הדומיין דרך godaddy, זה לא משנה, מי שמנהל לך את הדומיין זה גוגל.הבנתי. משום מה (אולי אני ער יותר מדי שעות), לא חשבתי על זה. אבדוק מייד. תודה!!!
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים מחיפוש קצר של חצי דקה בגוגל (מקור):Once you get started, you can always reach your domain registrar through the Google Apps control panel. Since we're handling the configuration for your Google Apps services, you may not need to contact your registrar. If that's the case, you can automatically renew your domain registration in the Google Apps control panel.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.