עבור לתוכן

בעיה במטריקס

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את המשחק (מקורי וחדש) מארה"ב המחשב שלי עונה על כל הדרישות המצויינות בחוברת ההוראות

הדרייברים שלי מעודכנים ויש מספיק מקום בדיסק הקשיח

בעת ההתקנה ממש לקראת הסוף של הדיסק האחרון המשחב נתקע בעת העתקת קובץ AVI, ניסיתי להתקין את המשחק מספר פעמיים ובכל פעם הוא נתקע באותו מקום ואני נאלץ לעשות RESET מאחר והמחשב לא מגיב

ואם אני מנסה להפעיל את המשחק כמו שהו הוא הותקן אני מקבל את ההודעה: FULLSCREN MODE NOT FOUND

מה יכולה להיות הבעיה??

פורסם

הבעיה נובעת ממשווה לא מאוזנת שמקורה בתוכנה, הבעיה היא ההתממשות של אותם שרידים של המשווה, שלמרות ניסיונותיהם של המפתחים לא הוסרה ממה שהוא בעצם הרמוניה של דיוק מטמטי.

8)

LOL

אני לא יודע מה הבעיה יכל להיות שאחת התוכנות שפועלות ברקע או האנטי ווירוס עושים בעיות בהתקנה?

תבדוק טוב אם יש שריטה משמעותית על הדיסק.

פורסם
  • מחבר

האם זה רעיון טוב לנסות להתקין אותה ב-SAFE MODE כך אוכל לראות אם הבעיה היא באמת התנגשות עם תוכנה אחרת?

והאם למישהו יש את השם או מספר הטלפון של המשווק בארץ?

פורסם

האם זה רעיון טוב לנסות להתקין אותה ב-SAFE MODE כך אוכל לראות אם הבעיה היא באמת התנגשות עם תוכנה אחרת?

והאם למישהו יש את השם או מספר הטלפון של המשווק בארץ?

-יכל להיות, תנסה.

-כתוב לך על האריזה אם אני לא טועה.

-שוב אני אומר תבדוק שהדיסק לא דפוק, שאין סדקים קטנים בצדדים או שריטות גדולות, יש סיכוי גדול שזאת הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה,

ניסיתי ב-SAFE MODE ואך המשחק הותקן ללא בעיה אבל כשניסיתי להפעיל אותו הוא רשם את אותה הודעת שגיאה כמו מקודם (גם ב-SAFE MODE וגם במצב רגיל) למישהו יש עוד רעיון??

הדיסק נראה שלם וללא שריטות,

והמספר לא רשום על האריזה כי היא מחו"ל ולכן אני צריך את המספר אם יש למישהו אותו.

פורסם

מה עם האתר של החברה?

תחפש את התמיכה באתר, אולי יש שם צ'ט תמיכה עם אחד האנשים של החברה.

אני לא יודע מה להגיד לך, תבדוק את טוב ההגדרות של הכרטיס מסך, תבדוק שההאצת חומרה "מלאה" ולא "ללא" כי לי פעם זה ירד ולא הצלחתי לפתוח משחקים שבוע (עד שהבנתי).

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש לחבר שלי את המשחק אשמח לדעת אם המשחק שווה התקנה גם אצלי ? אם יפה? גרפיקה טובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים