עבור לתוכן

כמה אתם משלמים על תשתית אינטרנט בזק 10 - 20 - 30 מגה?

Featured Replies

פורסם

בנוגע לספקים, המחירים קבועים - 30 ש"ח לכל המהירויות.

הבעיה היום היא התשתית. ועם בזק יש לי לאחרונה בעיה רצינית.

הם כנראה הבינו שההכנסות שלהם מטלפוניה הולכות ויורדות ולא יעלו יותר ולכן החליטו לפצות על כך באמצעות העלאת תעריפי האינטרנט.

אני כרגע על תשתית 20 מגה ב 60 ש"ח (הועלו ל 30 מגה לפני כחודש באותו מחיר). לפי נציגת השירות המחיר הולך לקפוץ פי שניים (2!!!) באפריל.

מה המחיר הנמוך ביותר שניתן להוציא מהם?

במה כרוך המעבר להוט?

פורסם

בHOT שילמתי איזה 400 שקל על טלוויזיה. עברתי לטריפל, משלם כרגע 340, מקבל 100 מגה תשתית וטלפון.

ככה שלא רק שלא יצאתי מפסיד, אלא גם הרווחתי בדרך.

מה האיכות של התשתית? לא אכפת לי. אני מתחבר דרך הספק עם L2TP.

פורסם

אכן המצב מזעזע, אני כמוך לא הצלחתי לקבל שום דבר טוב יותר ממה שאתה מתאר (בשימור).

פורסם

אתה רציני אני לפני חצי שנה בשימור לקוחות קיבלתי על 10 מגה 65!!!! איך 20 מגה ב60

פורסם
  • מחבר

בקיצור, תשתית 30 מגה עולה 120 ש"ח ואין שום סיכוי להוריד אותם?

לראשונה זה 7 שנים אני הולך לשלם לאחר חידוש מחיר גבוה יותר על האינטרנט!!

זה סימן למונופול/קרטל/כשל שוק..

פורסם

אני משלם 120 שקל ל30 מגה.

ידידה התקשרה אליהם והיא בחבילה אחרת, קטנה יותר, ואמרה להם שהיא תתנתק

והנציג אמר לה "מה, תעברי להוט?" כאילו הם יודעים שאין באמת איזו תשתית נורמאלית אחרת..

פורסם

הז בדיוק מה שאני ניתקלתי בו.. התקשרתי ואמרתי שהוט הציעו לי 12 מגה ב70 שח והם ציינו שיש עוד התקנה של יותר מ200 שח ולא הסכימו לרדת מ 100 שח ל 15 בלי התחייבות והמחיר הוא ל 3 שנים... :\ זה במקום ה 59 ששילמתי בשנה האחרונה ל 10 מגה

פורסם

הזלזול בהוט בעוכריהם, אני עברתי ואני לא מרגיש ירידה במהירות של הגלישה או של ההורדה

משלם פחות כסף על חבילת 100 מגה ומוריד לרוב (בטורנט) במהירות גבוהה (2-8 מגה לשנייה) בהרבה ממה שהייתי מקבל בבזק.

פורסם

אין מה לעשות, כל שנה יש איזה 4-5 טלפונים פינג-פונג בין בזק להוט עד שאחד מהם לא מוכן לרדת יותר במחיר.

המשפט הכי טוב הוא "הטכנאי של X פה עכשיו, אני צריך שתנתקו אותי".

פורסם

הגיוני שהוט לוקחים 180 שקל לתשתית ללקוחות חדשים?

זה נשמע מטורף

אני רוצה לעבור עכשיו למאה מגה ו150 שקל לתשתית בבזק זה קצת יקר לי

אם יכלתי לרדת ל120 -130 זה היה טוב

פורסם

בדכ הוט הם אלה שזולים

פורסם

גם אני התקשרתי לבזק לחדש את חבילת הגלישה שנגמרת לי החודש, עד עכשיו שילמתי לחבילה של 20 מגה בזק - 69 ש"ח, סמייל - 45 ש"ח.

הגעתי גם לקשרי לקוחות ולמרות שאני לקוח וותיק נאמר לי שעל אותה חבילה המחיר הוא 109 ש"ח ולא עזר גם שאמרתי שאני אתנתק מהם.

מה שאני חושב שקורה כרגע זה תאום מחירים בין שני ספקי תשתית.....מה לא נגמרו המונופולים ???.

פורסם
  • מחבר

שלחתי היום מכתב למשרד התקשורת בזו הלשון:

א.ג.נ.,

דואופול תשתית האינטרנט (בזק והוט) העלו בחודשים האחרונים את התעריפים שלהם בצורה חדה ביותר.

כאשר התקשרתי לחדש מנוי לתשתית אינטרנט נאמר לי שהתשלום מוכפל (!) וכשאיימתי בהתנתקות הנציגה נחרה בבוז ואמרה שמחירי המתחרים זהים לשלה ושיש רק שתי חברות (ולמעשה הודתה בדואופול אשר יוצר אנומליה של מחירים).

המקרה שלי אינו יחידני, בכל הפורומים המרכזיים ברשת אנשים מתלוננים על המצב. מחירי תשתית האינטרנט עלו בצורה קיצונית וכולם חושדים בתיאום מחירים.

חיבור אינטרנט זה לא מותרות. זה שירות בסיסי וטריוויאלי שאמור להיות נגיש לכולם. לא ייתכן שנשלם על חיבור אינטרנט בסיסי של 20 מגה פי שניים (!!) ממה שמשלמים לדוגמה בקנדה.

אנא טיפולכם והתייחסותכם.

פורסם

בפורומים המרכזיים ברשת גם מתלוננים שנים על זה שהמכוניות והדירות בארץ יקרות... אם נראה לך שהטיעונים האלה יעשו עליהם רושם אז אתה אופטימי מאוד.

גם אוכל זה לא מותרות ועדיין רוב מוצרי המזון והמותגים בארץ יקרים פי 2 מבחו"ל, וחיבור של 20 מגה זה ממש לא "אינטרנט בסיסי".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים