עבור לתוכן

מעוניין לקנות קירור מים תקציב עד 1300שח

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני מעוניין לרכוש קירור מים למחשב שלי אני רוצה להגיע ל oc יותר אבל הקירור שלי לא מאפשר זאת יש לי תקציב עד 1300 שח כולל משלוח אני יכול לחרוג ב100-200 שח אני רוצה לקרר את המעבד בלבד אשמח מאוד אם תיבנו לי מערכת קירור מים מהאתר performance pcs

המערכת שלי׃

3930k

Asus rampage iv extreme

4x4gb 2133mz cl9

Psu 1250w seasonic gold

Gtx 680

תודה ויום טוב

פורסם

איזה מארז יש לך?

יש חשיבות גדולה לרדיאטור, שכלל לא התייחסת אליו.

אתה רוצה משהו חיצוני? פנימי? איזה גודל רדיאטור ניתן להכניס אצלך במארז?

אתה אולי רוצה לחתוך את הגג?

בנוגע למיכל: מעדיף מיכל (איפה? במארז או במפרץ?)לחוד ומשאבה לחוד? אולי איזה קומבו?

איזה צנרת אתה חושב לקחת? איזה מחברים? רגילים? קומפרשן?

פורסם
  • מחבר

המארז הנוכחי שלי כרגע הוא haf x אבל אני מחליף אותו איך ש corsair 900d יוצא אני מעדיף שהכול יהיה בתוך המארז ולגבי השאר לא הבנתי שום מילה ממה שאמרת חחח אני דיי חדש בתחום של קירור מים

פורסם

זה בעצם כמעט מה שהוא הציע לך, רק עם רדיאטור עבה יותר וקצר יותר ומיכל שנמצא במפרצי הכוננים (ולא צינור שצריך להעמיד במארז *לא לציטוט בגדול*) וצנרת פחות איכותית

אבל הקיט כבר מגיע עם מחברים לצינורות, מאווררים וכל הדברים הקטנים. חלק מהדברים הם די זולים (הצנרת, המחברים) וכדאי להחליפם, אבל לא קריטי.

פורסם

הקיט הזה נחמד.

משאבה מעולה, יחד עם מיכל משולב טופ שנותנים יחד ביצועים יפים.

הרדיאטור, מעולה - אבל קטן. עבור מעבד בלבד הוא יספיק לך.

אני ממליץ לך לנסות לדחוף בתקציב את הRX360 או משהו דומה, כך שתוכל בעתיד להוסיף בלוק לכרטיס מסך אם תרצה.

כרגע, הרדיאטור הוא צוואר הבקבוק שלך בשדרוגים עתידיים.

פורסם
  • מחבר

אז אם אני לוקח את הבילדמה ש dj electric הציע לי רק עם רדיאטור rx 360 אני מסודר?תוכלו בבקשה לסדר לי בילד עם rx 360 כולל כל המאווררים וכוליי?תודה

פורסם
  • מחבר

משהו?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע?

פורסם

גם ה-HAF וגם הקורסאיר יכילו 360 ואף יותר (הקורסאיר הרבה יותר ;) )

360 יספק לך גם תמיכה להוספת הכרטיס ללופ, למרות שאם אתה מכוון לשקט עדיף להוסיף עוד רדיאטור (לפחות 240, יסתדר לך יפה ב-900D)

אז באופן עקרוני כן, אבל תעשה קצת מחקר ומדידות, שכן כדאי לתכנן את הלופ מראש אם אין לך חנות לקירור מים צמוד לבית להביא איזה מתאם שאתה צריך פתאום.

פורסם

אני חושב שמישהו צריך לומר לך שאף אחד לא יבנה בשבילך את המערכת , בלי להעליב זה לא עובד ככה אתה נדרש בעצמך לחקור את הנושא ולראות את היצע החלקים שקיים (לפחות חלק ממנו) ובמקסימום אם יש לך שאלות של התאמה בין החלקים או יעילות של שילוב מסויים של חלקים אז פה ישמחו לענות ולכוון אבל אתה חייב לעשות משהו בעצמך..

בהצלחה

פורסם

הסל שליאור הרכיב נחמד.

אבל, יש דברים שלא אני או משתמש אחר יוכלו לעשות במקומך.

1. אתה צריך למדוד כמה CM יש לך בין הגג להתחלה של הלוח אם (וזה הפרמטר שיקבע מהו הרדיאטור הכי עבה שניתן להתקין), קח מידה, תוריד 2.5 על מאווררים ותראה כמה נשאר, לפי זה תדע באיזה רדיאטור תוכל לבחור.

הייתי הולך על רדיאטור אחד עבה, ומאווררים בצד אחד, מאשר רדיאטור דק ו2 שורות מאווררים(P&P).

2.אתה צריך להחליט איזה שילוב של מיכל ומשאבה אתה רוצה: אתה רוצה למקם את המשאבה לחוד ואת המיכל לחוד באיזורים שונים?

אולי אתה רוצה מיכל במפרץ? אולי מיכל משולב עם טופ למשאבה לחסוך מקום וצנרת? (זה יתרון, החיסרון שזה מעט רועש יותר)

3. למתחילים - כן הייתי הולך עם הצנרת העבה, 3/4 OD, ו1/2ID. אבל לא בצבע שחור, לפחות לא בהתחלה כדי שתוכל להבין איך זה עובד ואיך לוודא שכל האוויר יצא מהמערכת - אחרת - זה סיכון לרכיבים.

4. אתה צריך להחליט אם אתה רוצה פיטינגים מסוג BARB (פשוטים יחסית), שמהדקים בעזרת חבק / אזיקון מה שלא תבחר (ולמתחילים לא הייתי ממליץ לנסות להלביש 7/16 על 1/2). או ללכת על מחברי COMMPERSSION יחסית יקרים (כ 10$ לאחד טוב, כל רכיב צריך 2 , תעשה את החשבון לבד). מה שכן הייתי ממליץ הוא לשער כיצד לתכנן את הלופ (תמונה של המארז מגוגל, כמה דקות על צייר וזהו) כדי שתדע איך הצנרת הולכת לעבור בתוך המארז, לאחר שתדע את זה - תדע גם אם אתה צריך מתאמי זווית למיניהם שבהחלט עושים חיים קלים יותר ושווים את הכסף.

בהתחלה זה כאב ראש, אחר כך נהנים מזה.

אם זה לא עולה בקנה אחד עם התכנון שלך - הייתי שוקל בנוסף לעבור למערכת קירור מים סגורה.

אולי הביצועים לא בשמיים (אבל עדיין יפים), אתה חוסך הרבה כסף, ולא מעט כאבי ראש.

פורסם
  • מחבר

התייעצתי עם חבר וביררתי יותר לעומק בפורומים מתחרים הכול אמור להכנס פרפקט במארז שלי הבילד שבסוף שאני סגור עליו:

2chvyv7.jpg

רוב הסיכויים אני מזמין מחר או יום ראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים