עבור לתוכן

סרטי "זומבים"?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש סרטי זומבים- אקשן טובים... :silly:

אני מדבר על סרטים בסגנון של "האויב שבפנים"... זה סוג של שיגעון שלי הסגנון סרטים כזה :P

הצעות יתקבלו בברכה, תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

זומבילנד ראיתי, את השני אני אראה, תודה :)

עוד מישהו?

פורסם

יש עכשיו בקולנוע את "מת עליה" / Warm Bodies

פורסם

(אם אתה מתעניין בג'אנר מן הסתם אתה כבר מכיר, אבל רק בשביל לוודא הריגה...)

The walking dead

{מדובר בסידרה שמבוססת על סידרת קומיקס}

אני באופן אישי מתעב מכל וכל סירטי\סדרות זומבים\ערפדים\אנשי זאב וכיו"ב וזאת הסידרה הראשונה שאהבתי.

ולא סתם אהבתי, אני ממש חולה עליה :P

במקום להתמקד בבלונדינית בלבוש מינמלי שבורחת מלהקת זומבים בצרחות בזמן שהגיבור הגברי מגן עליה (למרות שגם קטעים כאלה יש שם) הם אשכרה עשו סידרה עם שחקנים איכותיים ועלילה טובה עם רבדים.

פורסם
  • מחבר

יש עכשיו בקולנוע את "מת עליה" / Warm Bodies

ראיתי, וד"א לא ממליץ לאף אחד לראות - סרט אידיוטי מאוד, עם סיפור עלוב וביצוע עוד יותר מאכזב.

(אם אתה מתעניין בג'אנר מן הסתם אתה כבר מכיר, אבל רק בשביל לוודא הריגה...)

The walking dead

{מדובר בסידרה שמבוססת על סידרת קומיקס}

אני באופן אישי מתעב מכל וכל סירטי\סדרות זומבים\ערפדים\אנשי זאב וכיו"ב וזאת הסידרה הראשונה שאהבתי.

ולא סתם אהבתי, אני ממש חולה עליה :P

במקום להתמקד בבלונדינית בלבוש מינמלי שבורחת מלהקת זומבים בצרחות בזמן שהגיבור הגברי מגן עליה (למרות שגם קטעים כאלה יש שם) הם אשכרה עשו סידרה עם שחקנים איכותיים ועלילה טובה עם רבדים.

ראיתי, ועדיין רואה :)

-ד"א יש כבר צפייה ישירה לפרק 9?

פורסם

בערך 95% מסרטי הזומבים שקיימים הם זבל שלא שווה צפייה (תאמין לי מנסיון של עשרות שעות מבוזבזות שלא יחזרו, ראיתי המון סרטי זומבים...).

מה ששווה ואף חובה לראות זה הסדרה הקלאסית שהחלה עם Night of the Living Dead של ג'ורג' רומרו.

קצת התיישן אבל בתור חובב סרטי זומבים אתה חייב...

הסדרה הזו (6 סרטים) המשיכה עם:

- Dawn of the Dead

- Day of the Dead

- Land of the Dead

- Diary of the Dead

- Survival of the Dead

כאשר לשלושת הראשונים נעשו רימייקים ולסרט הראשון בסדרה עומד לצאת רימייק נוסף.

שלושת האחרונים דרך אגב חלשים לעומת הראשונים שהם פשוט מעולים (במונחי סרטי זומבים כמובן...).

יש את הסרט הנורבגי המפתיע Dead Snow על זומבים נאצים שהוא חצי אימה וחצי קומי, מישהו הזכיר פה קומדיות זומבים אז נזכרתי בזה.

לסיום, סרט חובה לדעתי הוא [Rec] הספרדי. הוא פשוט עושה את העבודה מצויין ומצליח לחדש בז'אנר הזה שלא ממש ראינו בו משהו חדש מאז שנות ה-80. יש לו שני המשכים, השני נחמד והשלישי מיותר.

צפייה מהנה!

פורסם

Zombie Strippers

הסרט הכי מטומטם שראית, אבל יש אנשים שאוהבים.

פורסם

אהבתי את הת'רד הזה לאללה...חולה על סרטי זומבים..למרות שכמו שכבר אמרו ש95% על הפנים וגם המליצו על כל הטובים...

אני אלך עם ההמלצה על REC (חובה לראות את זה בגרסה הספרדית ולא באנגלית, זה מטורף!) ובכלל לראות גם את REC 2 ואת 3 :)

אני אהבתי מאוד

פורסם

אמנם צריך לחכות עד יוני אבל זה נראה מבטיח

World War Z

שימו לב למדים מדקה 1:20 (;

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים