פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים שלום חברים,עד לאחרונה לאחר בערך 30 דקות, המחשב היה נכנס לתרדמת - מפסיק לעשות רעש מאווררים כאילו כבה ב99.9% אבל ברגע שהייתי לוחץ על האסקייפ תוך 5 שניות או פחות הוא היה חוזר לתחייה. לפתע, זה כבר לא קורהזה מה שנקרא מצב שינה היברידי? מדובר על Win7Ultimateלמה?
פורסם 2013 בפברואר 1412 שנים יש לי בעיה דומה ב-7, התייאשתי (תקרא מאמרים איך לנתח את זה, האם משהו מעיר את המערכת. שלי נרדמת, אבל מייד מתעוררת לחיים).לא הצלחתי לפתור את זה.
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מחבר יש לי בעיה דומה ב-7, התייאשתי (תקרא מאמרים איך לנתח את זה, האם משהו מעיר את המערכת. שלי נרדמת, אבל מייד מתעוררת לחיים).לא הצלחתי לפתור את זה.אני מניח שאצלי פירמוט יפתור את הבעייה כי זה עבד לפני לא מעט זמן אבל רציתי לחסוך את זה ממני
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מסכים איתך, אבל אין מושג איפה ה-KEY של ה-WINDOWS ואין לי כוח לשרוף יומיים להתקין את המחשב מחדש.... אז בינתיים אני פשוט מכבה... עד שימאס :-)
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר "לפתע, זה כבר לא קורה"מה לא קורה ??? ?המחשב לא היה נכנס למצב שינה. בכל מקרה מצאתי את הבעייה - בהגדרות צריכה חשמל >שנה הגדרות תוכנית > שמכוון אותו ערך תחת "כבה את הצג"+"גרום למחשב לישון" זה משבש את הפעולהכיוונתי כבה את הצג 10 דקות וגרום למחשב לישון לאחר דקה אחת בלבד. אחר דקה - הכל תקין נכבה בוצע בדיקה גם שהמכשיר נעול - נכבההכל תקין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.