עבור לתוכן

עבודה עם פייטון על ארדואינו

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני חדש בתחום ובעל רקע בתחום המיקרוקונטרולים.

אני מעוניין ללמוד שפת פייטון משימוש מעשי בבורד ארדואינו (מסוג כלשהו)

האם מישהו יוכל בבקשה לכוון אותי למידע כלשהו על החיבור בין השניים (נתקלתי רק בתכנות שפת C או C++)?

בנוסף, אשמח לקבל לינק לחנות מומלצת (רצוי לחומרה מקורית ולא חיקוי)

תודה מראש לעונים :xyxthumbs:

פורסם

היי

נסה למצוא מידע - כאן וגם - כאן

בהצלחה!

פורסם

אם לחדד את העניין, אי אפשר לתכנת את הארדואינו עצמו בפייתון. זו שפה דינמית ומפוענחת (Interpreted) ברמה גבוהה, שלגמרי לא מתאימה למיקרו-בקרים. את צד הארדואינו כותבים ב-C/C++, ואם רוצים, אפשר לכתוב בפייתון או בכל שפה אחרת תוכנות במחשב שמתקשרות איתו.

יצא לי לעבוד עם לוח פיתוח שמזכיר קצת ארדואינו ושמתוכנת בפייתון, אלא שבגלל המגבלות של הפלטפורמה זו היתה גרסה מוגבלת ומצומצמת של פייתון, לדעתי הרבה יותר גרועה מאשר פשוט לכתוב ב-C.

פורסם

עד כמה שידוע לי, הארדואינו (AVRׂ) לא יכול להריץ קוד פייתון (שהוא Interpreted מול C שהוא Compiled). יש את ה Arduino Python Playground שזו ספריית ממשק לארדואינו - אתה מעלה Sketch של הפרוייקט לארדואינו שלך באופן חד פעמי, ואח"כ אתה יכול לתקשר איתו באמצעות פייתון במחשב דרך Serial, אבל זה פתרון זמני לפיתוח / אב טיפוס ולא בתור פתרון קבוע ו Standalone.

https://github.com/vascop/Python-Arduino-Proto-API-v2

אם אתה מחפש מחשב (שיכול לשמש בתור מיקרו-בקר) ויכול להריץ קוד פייתון בתור Native, יש לך את ה Raspberry Pi.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה :yelclap:

אני אתחיל לעבור על כל המידע.

האם יש לינק לחנות שמוכרת את החומרה הראשונית (מקורית) ? באתר המקורי של ארדואינו עושה רושם שהקיט אזל מהמלאי...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הלינקים.

נתחיל עבור על רעיונות לפרוייקטים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים