עבור לתוכן

הכנת מטען DIY למספר רב של מכשירי סלולר

Featured Replies

פורסם

[table][tr][td]<blockquote>שלום לכולם,

יש לי בבית יותר מדיי מכשירים סלולרים(וטבלטים) של בני הבית והרבה פעמים נוצר מצב שאין מטען פניו...וסבך המטענים והחוטים לא נראה אסתטי במיוחד. כל המכשירים עובדים על 5V והצריכה של כל אחד מהם היא עד 2A

מה שחשבתי לעשות זה לרכוש ספק כח של 5V עם הספק של 50W כמו זה:

http://www.ebay.com/itm/High-Qualit...6ab3bb04&_uhb=1

מצד אחד לחבר אותו לשקע החשמלי שיספק לו 230V של AC ומצד שני יתן לי מתח של 5V עם 10A של זרם חשמלי , שאליו אני פשוט אחבר 5 ראשים של מטעני טלפונים(פשוט אחתוך כמה כבלים של מיקרוUSB שיש לי...או לחלופין פשוט אחבר רצועה של יציאות USB.

*לגביי האסתטיקה אדאג מאוחר יותר.

עכשיו אני יודע שמכשירים חשמליים לוקחים בדיוק את כמות הA שהם צריכים וכל עוד המתח תקין שום דבר לא ישרף.

השאלה היא האם הטלפון הסלולרי ידע להפסיק לקחת חשמל מהמטען DIY שלי ברגע שהוא יסיים להיטען כמו שהוא עושה ממטעני קיר רגילים..והאם לא יגרם לו שום נזק מזה שהוא סיים להיטען אבל עדיין מחובר לספק כח?</blockquote>[/td][/tr][/table]

פורסם

יותר פשוט : ספק כוח של מחשב (אפילו גנרי) יכול להוציא 5 וכמה A. תחבר ממנו כמה USBים שאתה רוצה. כדיי שהוא יתנהג כמו מטען אתה מחבר את ה vcc ו earth של ה USB למתח, ואת 2 החוטים של ה DATA מחבר ביניהם

פורסם

כן באופן עקרוני אין בעיה להשאיר את זה מחובר בדיוק כמו מטען רגיל.

יותר אסטטי יהיה לחבר את זה למכזיית usb ואז לחבר כל טאבלט עם כבל usb.

קח בחשבון שכנראה תצטרך לחברה את קווי הנתונים של הusb גם לאנשים (אחד לשני אולי, לא זוכר בדיוק) כדי שהטאבלטים שלך לא יחשבו שהם מחוברים למחשב יטענו לאט.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

זה בערך מה שאני חושב לעשות,

או לחבר HUBUSB....השאלה אם הוא יתן את כמות השמפרים שאני צריך

או לחתוך כמה ראשים של מטענים ולחבר אותם במקביל ישירות לספק.

פורסם

ב USB HUB מה שיכול באמת לא להחזיק זה הכבל כניסה אם הוא דק מידי. פשוט תחבר כמה USBים (למשל "סלוט USB" לחיבור בפאנל האחורי של מחשב שמתחבר אם כבלים ללוח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים