עבור לתוכן

איפה הפריט שלי?

Featured Replies

פורסם

MnM צריך לדייק מדובר במכשיר סלולארי ויש עליו מס קניה(לא מכס) ומע"מ כמו על הרבה מוצרים אחרים.

אפשר להתלונן על דואר ישראל בשורה התחתונה צריך לזכור שני דברים מאוד חשובים:

1. המחירים שהוא גובה(יותר נכון לא גובה כלל) על שיחרור חבילות מהמכס ביחס לחברות השילוח הפרטיות.

2. העובדה שרק דרך דואר ישראל יש סיכוי שלא יתפסו חבילה שצריך לשלם עליה מס בעוד בחברות הפרטיות הם מצהירות על תוכן החבילה, ואין שום סיכוי שלא תחויב במס מכיוון שהם מרוויחות מזה כסף(שירות שיחרור החבילה שנגבה עליו תשלום).

משתי הסיבות האלה אני סותם את הפה. ההתנהלות של דואר ישראל ביחס לחברות ממשלתיות אחרות היא טובה והם עדיין לא הפכו לחמדנים.

אז ייקח לחבילה שלי עוד שבוע או שבועיים להגיע, לפחות יש סיכוי להתחמק מהמכס ובטוח לא יפתיעו אותי עם חשבונית מנופחת.

אם יש למישהו בעיה עם דואר ישראל הוא מוזמן להשתמש בשירותים של UPS FEDEX DHL ולשלם על זה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עידכון אחרון:

הלכתי לדואר בפעם המיליון והתעקשתי שהחבילה צריכה להיות אצלם (כמה זמן לוקח להגיע מת"א לב"ש)

נציגת םניות הציבור שם צעקה עלי שאין לי סבלנות חחחח לאחר ויכוח ארוך מנהל הסניף מצא את החבילה באיזה חדר.

תודה לכל העוזרים. ;)

פורסם
:bash: לצערי זה השרות ב 90% מהמקמות בארץ ובשביל לקבל את מה שמגיה לך לא יותר צריך לצעוק זה עצוב כמה שזה עצוב
פורסם

שילמת מכס בסופו של דבר?

פורסם

מזכיר לי פעם שהזמנתי משקפי שמש מארצות הברית (25 דולר) במשלוח חינם - .usps

לאחר כמה ימים אני מקבל טלפון מups שהמשלוח כבר בארץ ועלי לשלם מע"מ ועמלת שיחרור מהמכס כי החבילה בשווי 103 דולר. אני טענתי שזה לא הגיוני, כי צויין באתר שהמשלוח בחינם ומתבצע בכלל דרך usps אך הנציגה לא וויתרה ואמרה ושזה הסכום שמופיע על הקבלה ושעלי לפנות לאתר ממנו הזמנתי. הסכמתי לשלם ברגע שהשליח יהיה אצלי עם החבילה והחשבונית ובו זמנית התחלתי לצעוק על שירות הלקוחות של ספק המשקפיים.

כבר למחרת שהחבילה הגיע אלי ישר לעבודה ( חייב לציין לטובה את המהירות והיעילות של ups) ראיתי בקבלה שהסכום הוא 26 דולר, סה"כ בשקלים 103 שקל :kopfpatsch: ומן הסתם אין שום צורך לשלם עמלות.

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים