עבור לתוכן

לא מצליח להעלות ב-utorrent.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם העלאה. אחרי שאני מסיים להוריד קובץ, העלאה פשוט לא זזה. בזמן נותר יש שני עיגולים כאלה, ולא רשום אפילו כמה זמן נותר. להעלות אני לא יכול בכלל..לא יודע למה. רק להוריד אני מצליח אבל להעלות בכלל בכלל לא. אני משתמש בטורנט שיש לו 16 מעלים ו-5 מורידים..וזה עדיין לא עוזר. העלאה פשוט לא זזה..אפילו אם אשאר שעה ככה זה לא יזוז. תמונה:http://www.ufu.co.il/files/p0joztgo5rxp5rjb2il4.jpgאני ממש צריך עזרה דחופה בקשר להעלאה. אני נמצא על ratio של 0.200, ואני צריך להגיע ל-1 לפחות..כי אחרת יעיפו אותי משם ואחרי זה זה בלאגן שלם לקבל לשם הזמנה.

השארתי את הקובץ של ה-508 מגה בהעלאה במשך 12 שעות, זה הצליח לשלוח מתוך זה רק 6 מגה מתוך 508! מה יכולה להיות הסיבה לכך?

פורסם

אתה מנסה לשתף טורנט שלא מעניין אף אחד (רק 5 מורידים) ושיש פי 3 יותר seederים (16) מ-leeterים, אז אין פלא שאתה לא מצליח להעלות בחזרה כמעט כלום...

פורסם

הגיוני גם שאותם leechers הם בעצם part-seeders ולכן אתה לא מעלה (גם אם זה רק ל 5).

פורסם

^ זה בדיוק מה שזה.

בקיצור, דניאל911, תרכוש seedbox

פורסם

ורק כדי להעשיר את הידע הכללי - אינסוף.

קריאה מהנה.

פורסם

^ זה בדיוק מה שזה.

בקיצור, דניאל911, תרכוש seedbox

במצב כזה גם סידבוקד לא יעזור לו.

פורסם

אם הוא ימשיך להוריד טורנטים ישנים זה בהחלט לא יעזור לו.

אבל גם עם טורנטים חדשים בלי סידבוקס הוא לא יצא מזה ולא יצליח לשמור על רטיו לעד, לא עם מהירות הupload בארץ.

פורסם

טורנטים חדשים הוא ממילא לא יוריד בגלל Buffer ו Wait time.

פורסם

הוא יכול להוריד מטראקר אחר ולהעלות את הקבצים בטראקר הרלוונטי

פורסם

אבל גם עם טורנטים חדשים בלי סידבוקס הוא לא יצא מזה ולא יצליח לשמור על רטיו לעד, לא עם מהירות הupload בארץ.

לא מסכים.

ופותח התראד, אני מניח שאתה מוריד מטראקר פרטי אחרת לא נראה לי שהיה מזיז לך העלאה, תכבה את האפשרות ל DHT בקליינט (ובכלל תקרא את החוקים של הטראקר)

חבל שאתה מתאמץ כל כך (ועוד לפי ההמלצות פה תרכוש SEEDBOX) ובסוף יעיפו אותך.

פורסם

מה זאת האפשרות DHT??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים