פורסם 2013 בפברואר 912 שנים מחבר ממש לא הולך. אני מנסה בשעה האחרונה. הפכתי עולומות. אולי בשנייה תצילו אותי. כדי להגיע לקובץ SPARKS.AVI - מה עלי לעשות?[תמונה מצורפת מראה מיקומו]
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים תכנס ל"רשת" דרך "מחשב" (בתפריט ההתחלה) ושם תראה "SMARTBOX.HOME" ותוכל לגשת לכל הקבצים משם כרגיל.
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים מחבר תכנס ל"רשת" דרך "מחשב" (בתפריט ההתחלה) ושם תראה "SMARTBOX.HOME" ותוכל לגשת לכל הקבצים משם כרגיל.אין "רשת" תחת "המחשב שלי"[תמונה מצורפת]
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים בצד. אתה גם יכול פשוט להזין בשורת הכתובת (במקום computer):\\smartbox.homeולהכנס ישירות.
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים מחבר תודה רבה על כל העזרה. שוב - מצטער על הבורות. הקשתי את הקוד בשורת הכתובת. מבקש סיסמא?תמונה מצורפת
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים מחבר תבדוק בממשק של הנתב מה הסיסמה המוגדרת.פשוט מדהים! זה עובד. שאלה: האם זה "לוקח" מרוחב הפס? אני מניח שכן, אבל חשבתי לשאול. שאלה 2: יש אפשרות לנגן מה iPAD באמצעות תוכנה יעודית? במידה וכן, איזה כתובת אתן לתוכנה (כמו Media Player של iPad) בשורת ה URL?המון המון תודה!!!
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים זה לוקח מהרוחב פס של הרשת הפנימית בלבד, אך לוקח גם משאבים מהנתב.אתה מנגן בדיוק באותה הדרך שאמרתי.אתה מכניס את הכתובת של המיקוםsmartbox.home\foldername\filename
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים מחבר זה לוקח מהרוחב פס של הרשת הפנימית בלבד, אך לוקח גם משאבים מהנתב.אתה מנגן בדיוק באותה הדרך שאמרתי.אתה מכניס את הכתובת של המיקוםsmartbox.home\foldername\filenameתודה רבה. אם אפשר לשאול, מה הכוונה "רוחב פס של הרשת הפנימית בלבד"?זה אומר שאם יש לי אינטרנט של 10 מגה בייט, ואני מנצל את מלוא רוחב הפס (נאמר שאני מוריד קובץ מ uTorrent במהירות המקסימלית שניתנה לי), ובו זמנית אני צופה בסרט HD דרך הרשת הביתית, לא תהיה לכך השפעה?תודה
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים אינטרנט = רשת חיצונית פנימית = מהמחשבים אל הנתב ובין המחשבים באותה הרשת. 10 מגה ביט* לא תיהיה השפעה כי הרשת הפנימית שלך מסוגלת ל100 מגה ביט או 1 גיגה ביט, יש יש לך עוד רוחב פס ספייר ככה שאין בעייה.
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים מחבר אינטרנט = רשת חיצונית פנימית = מהמחשבים אל הנתב ובין המחשבים באותה הרשת. 10 מגה ביט* לא תיהיה השפעה כי הרשת הפנימית שלך מסוגלת ל100 מגה ביט או 1 גיגה ביט, יש יש לך עוד רוחב פס ספייר ככה שאין בעייה. עזרת לי מאוד!!! המון המון תודה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.