פורסם 2004 בפברואר 121 שנים היי,יש לי כמה שאלות:א. למה לא מוכרים את ה P4 EE בארץ? האם אין תכנון להביא אותו?והמחיר- כמה הוא אמור לעלות?
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים עם השאלה הזאת אתה צריך לפנות לאינטל ולחנויות בארץבאתר הזה אף אחד לא יוכל לתת לך תשובה טובה חוץ מ1. הוא יקר2. גם ככה לא ייצרו הרבה3. אין ביקוש
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים הם עולים 1000$ בחו"ל, בארץ יעלה 1500$ בטח עם טיווח מכס ומעמ, מישהוא היה מוכן לשלם כזה מחיר על מעבד שנותן 2% יותר ביצועים?מי שכבר גם ככה מוכן להוציא כזה סכום על מעבד בטוח לא יהסס ליבא באופן אישי ולשלם 50$ יותר אז לחברות לא ריווחי ליבא את זה.
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים אני מאמין שאם מאד תרצה את המעבד המיותר הזה, תוכל לפנות לאיסטרוניקס או חיון ולהזמין באופן מיוחד.
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים יצאו סכ"ה 1000 יחידות, המעבד הוא מה שנקרא COLLECTORS ADITIONאומרים EDITION ולא ADITION...
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים צודק, תודה על התיקון אני פשוט לחוץ פה בין האי סי קיו לשיעורים לכתיבת הודעות אז אני לא חושב יותר מידי..... גם הבטריות של המקלדת נגמרו מזמן אז היא לפעמיים מחסירה אותיות לפעמים מוסיפה, אבל זה סיפור אחר :
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים לא נראה לי שבכלל משתלם לייבא אותו.אלא אם הוא רוצה למכור אותו בעוד 80 שנה בFbay....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.