עבור לתוכן

ותיקי הפורום - מגיעה לכם מתנה קטנה

Featured Replies

פורסם

אפשר כותרת זמנית "עד מתי 2048" :D

• תגובות 73
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה מחכה ל 2048?

פורסם

זה בדיוק מה שהיינו צריכים.

עוד סיבה לעשות ספאם בפורומים.

פורסם

למה אתה מחכה ל 2048?

סוף העולם :hat: .

פורסם

העולם לא נגמר ב-2012?

פורסם

דווקא לכ"ך נתפסתם?

לחצי מהשתמשים אין כלל אווטר

לחצי השני יש אווטר של כלב כתום

ורק שני משתמשים עם סמל כ"ך ודווקא בינינו מתבלבלים?

כשאין תמונה, זה מכריח אותך להסתכל על השם. כשיש תמונה, קל יותר 'לברוח' לאפשרות הקלה של זיהוי מהיר ע"פ התמונה. כמובן שזה הרבה יותר מבלבל כאשר יש תמונות זהות למשתמשים פעילים, ותיקים ומוכרים בפורום, מאשר כשמדובר במשתמשים חדשים שמופיעים חדשות לבקרים ובוחרים אווטר גנרי מהרשימה.

לדוגמה, מישהו שבלבל אותי הרבה בהתחלה (אח"כ התרגלתי) זה tmpusr שבחר אווטר גנרי כזה, והרבה פעמים אני רואה משתמשים חדשים אקראיים עם אותה תמונה.

פורסם

בזמן שמונה הדעות יותר חשוב מתוכן ההודעה במיוחד אצל הותקים פה אפשר היה לחסוך 20% מההודעות כי אין בהם צורך זה רק בשביל המונה זה לא אומר כלום על הכות הכתיבה של הגולש חבל שזה המצב

פורסם

אמר וצדק

oLDAfUt.jpg

פורסם

תמונה אחת

פורסם

דווקא לכ"ך נתפסתם?

לחצי מהשתמשים אין כלל אווטר

לחצי השני יש אווטר של כלב כתום

ורק שני משתמשים עם סמל כ"ך ודווקא בינינו מתבלבלים?

כמו שאמר יוני, לא נתפסתי לזה סתם כ"ך, אתה וויק מגיבים בהרבה נושאים ולפעמים אני עושה את הבלבול ביניכם. כשאין לוגו גם ככה אני צריך להסתכל, אבל כשיש אני נוטה לדעת מי הוא מה לפי האווטאר. כבר כמעט התבלבלתי בתגובות כמה פעמים בגלל זה.

אגב, אין קשר למושא הלוגו אלא לזה שהוא זהה לגמרי... אם אחד מכם יוסיף איזה שינוי משלו לאווטאר אני אודה לו :)

פורסם

כמה תרצנים ובכינים נהיו פה יותר גרועה מגנון מה הגננת לא באה לעבודה

פורסם

סליחה אדוני, אני מבקש ממך לעזוב את הדיון.

הדיון מיועד רק לאלו שבאמת משתתפים בפורומים השונים, מקדמים ועוזרים לאנשים.

ולא לחבילת סוכריות חמוצות 20 גרם.

פורסם

קודם כל תבדיל ותבין מה שאתה רואה ולא מה שאתה רוצה ליראות זה לא סוכריות חומצות ובגלל שאני אומר אמת קשה לך ולאחרים הותקים לשמוע ורק מתקפים ומזלזלים וזה לא מתאים לאתר שרק יורד ברמה אני לא פה בשביל מלחמות אני פה לעזור בניגוד לאחרים פה

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להשמע כמו אדם רע... :-\

אתה מנסה לעזור, וזה מאוד חמוד אבל... בשביל לעזור צריך להבין מה הבנאדם רושם.

כשילד בן 12 מ-FXP קופץ לפה לשאול האם רדאון 9800 פרו חזק יותר מג'יפורס FX5500 ואני אומר לו שהרדאון מחנטרש אותו אז אני עוזר לו,

כי גם בין כל ה-ה-ע-א המתחלפות, החסרות ההברות והניקוד, חוסר הבהרת הנקודה וצורת ההתבטאות הקלוקלת אני מצליח להבין את כוונת המשורר.

איתך זה פשוט בוקקה של מילים משולשלות במרחב האינטרנטי וכשאני מנסה לחבר מילים לכדי משפט אני פשוט מחליט להכנע במחצית הדרך.

אני מבין את הרצון לעזור, אבל זה מאוד קשה כשאין יכולת התבטאות נאותה שמשקפת את מה שאתה רוצה להביע. קח זאת כעצה.

פורסם

דבר ראשון, הכותרת מטעה כי לא מדובר בצ'ופר לותיקים אלא למס' הודעות מסויים.

מה לגבי איזה צ'ופר לדור המייסדים של הפורום? ;)

<---

תאריך רישום:

22.09.2001

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים