פורסם 2013 בפברואר 812 שנים שלום,תהיתי על קנקנו של דבר היום:האם ניתן לחבר במחשב שלושה כרטיסי רשת ושלושה מודמים, נניח כל מודם במהירות של 100MBps ולחבר את הרוחב פס לרוחב פס אחד שיתן 300MBps?תודה רבה.
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים מחבר דווקא מבחינה הגיוני זה לא נתפס לי, כי הרי כל כרטיס רשת מקבל IP חוקי אחר, וכאשר אתה מוריד קובץ או ניגש לאתר כלשהו, אתה ניגש עם כתובת ה- IP שלך.לפיכך, נוכל להוריד קובץ רק באמצעות כתובת IP אחת, כלומר רק דרך כרטיס רשת אחד.לא הגיוני לי שאתר כלשהו שאוריד ממנו קובץ, ישלח את הקובץ לשלושה כתובות IP שונות.כתבת שיש המון סוגי פתרונות, תוכל לפרט בבקשה?
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים הגיוני מאוד. כבר שנים שיש ציוד עם load sharing/bonding.אגריגציה של כמה חיבורי WAN זאת טכנולוגיה שעוד היהת בשנות השמונים.
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים זה יכול להיות הגיוני אם אתה מוריד קובץ גדול למשל ומכל כתובת IP חלק אחר של אותו קובץ יורד בו זמנית
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים מה קרה? כולם הפכו להיות גוגל?! שאתם כולכם עוקבים אחרי זה לא חייב aggregation של חיבורי WAN, אפשר לעשות זאת גם בLAN בלבד עם כמה סוגי TEAMING למינהם שאחד בינהם הוא הכפלת רוחב פס+ FAIL OVER. לגבי WAN, אז כמו שנאמר אתה תצטרך כמה חיבורי WAN בשביל דבר כזה, זה הכל עניין של עלות מול תועלת.
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים פעם פתחתי שרשור בדיוק עם אותו השאלה שאלתי אם אפשרי לקנות 3 כרטיסי רשת חיצוניים זולים שאתה מכניס ב USB כל אחד בחריץ משלוולהתחבר לאינטרנט של שלושה שכנים שונים ולגלוש ולנצל את הרוחב פס של כולם נענתי בשלילה ואמרו לי שעוד לא הצליחו ליצור אופציה כזאת בסביבת וינדווס שיודעת לאחד חיבורים שונים ל IP אחד שיאפשר גלישה מאוחדת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.