פורסם 2004 בפברואר 121 שנים האם בגלל כדאי לי לקנות איזהPX 200אוMDR-Q33LP SONYאוMX-300לא אהבתי את הצורה של הPX....אבל האם האוזניות באמת שוות כל כך?אם למישהו יש עוד הצעות לאוזניות ואני מעדיף כמה שיותר קטנות ונוחות אז שיציעובאמת כדאי לי להחליף את האוזניות שבאות עם הIRIVER? או שהם טובות מספיק? אני אוהב צליל נקי וטוב, באסים טובים ואיכותאתם חושבים שאוזניות הIRIVER יספקו את זה? או לקנות אוזניות אחרות?
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים ל- mx300 אל תחליף, הם כמעט זהות למה שבא עם הריבר.ה- px100\200 נחשבות מצויינות, אם לא אהבת (וגם אם כן) יש את koss ksc-35 שהם מצויינות.
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים מחבר הכפתור האלה ממש לא נוחות, היום שמתי עלי זוג... אלה אם כן יש סוגי כפתורים ויש גם נוחים..... ksc-35 ניראות משהו טוב..... מישהו יכול להמליץ עליהם מנסיון אישי ולספר קצת? ואם יש עוד המלצות על עוד סוגים אז שתפו אותיי
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים מחבר אוקיי אז אני קונה את ה-ksc-35מחר אני מזמין ב7 בבוקר.... אם למישהו יש הצעות אחרונות.... שישתף אותי עכשיו כי זה הזמן!
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים Sony ex71 לי ולשיבי יש אותם, אני משתמש בו על האייפוד והוא על הihp120 שלו. 8) הן מאד נוחות, מגיעות ב3 גדלים לאוזניים בהתאם לרמת הבידוד והנוחות.
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים רועי אל תזמין לפני שאתה מקבל את האייריור!!!!!!!!!!למה????אולי הם יהייו נוחות לך פתאום????זה יכול לקרות אתה יודע!!!
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים לי ה-35 לא היו נוחות במיוחד. אני מאוד אוהב את Koss Portaprohttp://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductDetailCall?ReadForm&Portable+Stereophones^PORTAPRO
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים לי את הקוס 50 מאד דומות ל35 והן לא נוחות לי, אני מנסה להיפטר מהן כרגע, לא כל מה שנשמע טוב יושב טוב...
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים מחבר Sony ex71 נוחות והביצועים שלהם טובים מהksc-35??אני מחפש תשובה אחת, אין לי שום ידע באוזניות, אז אני מבקש רק איכות ונוחות!
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים לי הסוני יותר נוחות בהרבה מהקוס, וכמו כן, ביית שומעים בקוס יותר טוב, אבל ברחוב שומעים בסוני יותר טוב.ולכן אני באמת ממליץ על הPX200...בידוד יחסי+איכות גבוה+נוחות+קומפקטיות-מתקפלות.
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים מחבר יאלללה אני אוות על התענוג של להסתובב עם אוזניות קליפס כאלה ואני אבחר באיכות מירבית!!PX??? אם כן אז איזה כי אמרו שה100 יותר טובות או משהו...
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים מישהו יכול לשים תמונות או משו כי משום מה אני לא יכול לראות תמונות באתר של סוני.....
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים לי יש את ה koss sportapro אוזניות מעולות... אבל שמעתי דברים מאוד מאוד טובים גם על ה ksc 35 פעם הם נמחרו ב ebay ב 100 דולר ויותר כי koss הפסיקה ליצר אותם ...אבל חזרו שוב ה px 200 ו 100 עולות בערך ב 20 דולר יותר מה koss אני לא יודע אם הם שוות את ה 20 דולר...זה לא הרבה... אבל זה גם תלוי בתקציב ... בכל מקרה שמעתי שהם אוזניות מצויינות. שני סוגי האוזניות הם מין mainsteen אבל נראה לי אם אתה סטייליסט יותר תאהב את ה px שכחתי לציין אם קוס יש לך אחריות לכל החיים... (תקף גם בארץ, מנסיון*)
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים מחבר אוקיי! PX! בחרתי.... כל מה שחסר זה הדגםםםםםהמליצו על ה100 שהוא יותר טוב ועולה פחות מה200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.