עבור לתוכן

Sharkoon Tauron Project

Featured Replies

פורסם

לדעתי אין קשר לצבע כזה או אחר. זה קשור לזה שהם מייצרים את זה במסות ושמייצרים משהו במסות האיכות בהתאם. "כמות מול איכות". הבעיה העיקרית עם הארכות כדוגמת ביטפניקס זה שהחוטים בדר"כ לא באורך אחיד ואז ימות העולם, לא תקבל תוצאה יפה כמו בהארכות מקצועיות יותר. אז מה יצא? הוצאת כסף ולא קיבלת את התוצאה שחשבת שתקבל. יש בקבוצה של הסליבינג בפייסבוק, הרבה נותני שירות שיכינו לך הארכות הרבה יותר מוצלחות בקצת יותר כסף מההארכות של ביטפניקס. אני אפילו חושב שביטפניקס מצטערים ששלחו את ההארכות למייק כי ברגע שהוא אמר שזה לא טוב זה יותר קידם אותו מאשר אותם.

אגב, יש לי פה הארכות שחורות של ביטפניקס, חדשות לחלוטין ואני יכול להעיד שאין שום סיכוי שבעולם שזה משתווה לסליבינג מותאם. חבל על הכסף.

• תגובות 33
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני קניתי הארכות של ביטפניקס בשחור וזה נכון מה שעדי אומר זה לא רק בלבן היה לי כבל אחד בחבילה שהיה ״מכווצ'ץ'״ כמו שראו על חלק מהכבלים הלבנים, עוד בעיה איתם שהם מגיעים באריזה מקופלים ל 2 וקשה מאוד אני עדיין בודק אם זה אפשרי לגרום להם להיראות ישרים כמו סרגל .

קשה מאוד לשנות להם את הצורה שהם מגיעים איתה באריזה הם די קשיחים.

פורסם

כן, הסינים עושים מזה מסחרה.. כמו כל דבר בערך שיוצא מסין חחח. :)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער שלא עדכנתי הרבה זמן, פשוט כמעט ולא היה לי זמן. עדכונים: בינתיים הקירור הגיע. הרכבתי אותו והרצתי וכרגע המעבד יושב על 4.3 בטמפרטורה של כ 34 מעלות. אעלה תמונות ובדיקות מאמץ בקרוב. את הכבלים המוסלבים לא היה לי מקום כל כך, אז עד שאחליף מארז לגדות יותר כנראה שלא אכניס אותם. אני פתוח להצעות, החלפות (גם בתוספת כסף).

דבר נוסף - קניתי נוזל קירור (יקר) של IADA, הכולל אנטי קורוזיה, אנטי בקטריות, ואנטי פריז. ודבר חשוב נוסף, למי שבמודינג, הוא בצבע כחול. הנוזל עלה לי 100 שקל ונשארו לי 4.5 ליטר מתוך 5. אז מי שרוצה לבוא ולקחת חלק או את כל הנוזל מוזמן לשלוח הודעה פרטית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים