עבור לתוכן

Sharkoon Tauron Project

Featured Replies

פורסם

ידעתי שעיצוב הפנים נראה מוכר! :lol:

לגבי נילס, נכון משלוח החל מ-7.90 (8..) טעות שלי :)

• תגובות 33
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני דיי בטוח שרוב המארזים של SHARKOON מגיעים מ LIAN LI, אמורים להיות טובים. תאמת לא כל כך אהבתי את המארזים החדשים שלהם, מרגישים כמו צעד אחורה (חוץ מה- Tauron אבל המחיר שלו טיפה מוגזם).

פורסם

מעקב

פורסם

יש לשארקון מארזים מעולים !!! גם בתקציב נמוך.

התמורה מצויינת ! מארז בנוי היטב מחומרים טובים !!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון:

הזמנתי משאבה MCP655 עם speed controller,

EK Supreme LTX CSQ full copper and plexi top שהיה במבצע - 40 דולר

הזמנתי צינור PrimoChill 1/2" ID 3/4" OD UV Blue

ו- pressure fittings של XSPC, שהיו גם כן במבצע - 6 דולר לאחד.

בינתיים אני מתלבט לגבי המאווררים לרדיאטור.

אני מתלבט בין AF120 Quite Edition של Corsair,

Scythe S-Flex SFF21D 12CM,

ו- Fractal SSR2-12 12CM

את ה-Noctua שללתי בגלל הצבע. :(

אשמח לשמוע חוות דעת...

פורסם

לדעתי corsair אני בחרתי אותם למערכת שלי , הם יפים עם נתונים טובים וכמה אפשרויות התאמה לערכת נושא בלי להתחיל לצבוע..

וגם אם אף אחד מהצבעים לא מתאים תמיד אפשר לצבוע את טבעת הפלסטיק שמתפרקת וחוסכת עבודה של כיסוי האזורים שלא רוצים לצבוע.

פורסם

אם שללת את נוקטואה רק בגלל הצבע (ולא המחיר) אז Noiseblocker הם טובים מאוד, שקטים, בעלי ביצועים טובים מאוד.

הם יקרים בערך כמו הנוקטואה. כמובן שהם שחורים.

ממליץ על ה-BlackSilentPro PL-2 או PL-3 אם יש לך בקר. אם אתה מעוניין ב-PWM יש לך את ה- PL-PS (שעולה בהתאם) וזה אותו דבר לגבי 140 מ"מ, רק במקום PL זה PK.

פורסם
  • מחבר

לצערי היה לי סיבוך לא צפוי :-\

את החיבורים בספק הכוח שלי ממש קשה להוציא (למרות שיש לי Pin extractor). הספקתי כבר להסליב את כבל ה-8 PIN של המעבד. אבל די הסתבכתי עם האחרים ובטעות נקרע לי אחד הפינים מחיבורי הסאטה (חשמל). אני מתלבט, אם בכל זאת להזמין כבלי EXTENTION או להמשיך ולהסליב רק את ה-24 פין ושני ה-6+2 פין ולהסתכן בנזק נוסף... לגבי אחריות לספק כוח, אם אני אוריד את מה שהסלבתי עד עכשיו, האחריות תחול?

במידה ואחליט לקנות כבלים חדשים, מי שרוצה את הסליב שנשאר, שייצור איתי קשר בפרטי.

פורסם

ברגע שפתחת ת'ספק הלכה האחריות, בהנחה שהוא לא מודולרי כמובן. אם אתה גר קרוב, אני יכול לנסות לתקן לך את זה. לחילופין, אם אתה לא צריך את הסאטה שנקרע, פשוט תחתוך אותו לגמרי. אם אתה כבר עושה סליבינג לספק לא מודולרי, כדאי להוריד את החוטים שלא צריך במקום סתם להיתקע איתם.

פורסם
  • מחבר

לא פתחתי את הספק כוח, הסלבתי עם היטשרינק בצד של הקונקטור ואת הצד השני הדבקתי עם סופר גלו ממש עד לכניסה לספק כוח. הסיבה שאני לא כל כך רוצה להוריד את הסליב היא שאני לא בטוח שישאר לי מספיק לפעם שנייה לכל הכבל. בינתיים החלטתי לא להסליב את הסאטה והמולקס בכלל, אני אשאיר אותם מאחורה ואני אסליב רק את הכבלים של המאווררים, של השאבה, לדים וכו'

דרך אגב ראיתי את העבודות שלך בדף של ה-International Computer Sleeving Comunuty באינטרנט. אני אפילו לא מעלה על הדעת להגיע לרמה כזו של שלמות... ישר כוח!

פורסם

אממ... הבנתי. האחריות לא אמורה להיפגע למרות ששמת סליבינג. עד כמה שידוע לי היא מתפוגגת רק ברגע שהורדת את המדבקה הקטנה שמכסה את אחד הברגים במכסה של הספק (ע"מ לפתוח אותו).

תודה על המחמאה. אני חושב שכל אחד יכול. כל ענייני הסליבינג האלה הם פעם ראשונה שלי. :)

פורסם
  • מחבר

הלכתי היום לקיי אס פי, כמובן שהם לא הסכימו לתקן לי אותו... אז הזמנתי מאריכים של Bitfenix Alchemy בצבע כחול לבן. וכמו שאמרתי אני אסליב בעצמי רק את הכבלים של המשאבה המאווררים וכו'. לגבי הסאטה (חשמל) והמולקס, בינתיים בחרתי שלא להסליב אותם, מכיוון שהם מאחורה ולא רואים אותם. לגבי שאר הסליב שנשאר (50 מטר - 25 מטר לבן, 25 מטר כחול, כ-90 היטשרינקים חתוכים מראש של 15mm וערכת שליפה של פינים Sunbeam) עדיין לא החלטתי אם לנסות ולמכור אותו למישהו או להשאיר אצלי לפרוייקטים עתידיים. בחיבור הסאטה שנפגע, למזלי רק הפין של ה-3.3V נפגע שהוא לא הכרחי למרבית הכוננים הקשיחים כיום. :xyxthumbs:

פורסם

חבל, זה ממש קל לתקן. לוחצים פינים חדשים וזה כמו חדש אם לא יותר טוב.

מאריכים של ביטפניקס... אני אישית לא ממליץ, הם איכות על הפנים.

פורסם
  • מחבר

האיכות של הכבלים שניסיתי להסליב יצאה ממש איומה,רק הסאטה (נתונים) יצא לי נורמלי, כנראה שאין לי את הסבלנות ואני פשוט עצלן... :lol: מה שבטוח הכבלים של ביטפניקס יהיו יותר טובים משלי.

פורסם

הבנתי שביטפיניקס בעייתיים רק בלבן, הם איכות סבירה בשביל משהו מוכן מראש במחיר שפוי (נכון, הכבלים לא בדיוק באותו אורך מה שגורם לבלאגן, אבל אפשר להחביא מאחורי לוח האם)

זה מהביקורת של מייק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים