פורסם 2013 בפברואר 712 שנים היילאחר התקנה גיליתי שיש קוביות קטנות במשחק Call of Duty Black Ops II,הסרתי את הדרייבר והתקנתי את ה13.2 גירסה 3 ואין יותר הפרעות, תבדקו גם אתם.
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים את המשחק הזה העפתי כבר מזמן כיוון שלא אהבתי.בקשר לדרייברים האלה, לפני שהתקנתי אותם לא היתה לי תמיכה ב3dmark החדש ומסתבר שamd הוציאו אותם במיוחד כדי לתמוך בתצורת קרוספייר ל3dmark החדש.
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים מחבר בדקתי שוב את הבטא 13.2 גירסה 5 האחרונה מהאתר של AMD במשחק Call of Duty Black Ops II ועדיין יש הפרעות של קוביות קטנות שמרצדות על האוביקטים, אבל במשחק FC3 אין שו בעיה, לא בדקתי עוד משחקים, מדוע זה קורה רק בCall of Duty Black Ops II
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים נראה לי שמרוב שחפרו להם על fc3, הם ישבו ושקדו רק על המשחק הזה כדי שיעבוד טוב והזניחו את הבדיקה באחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.