עבור לתוכן

קיבלתי מערכת שאני רוצה להשתמש בה אבל חסרים לי כבלים. תוכלו לעזור לי?

Featured Replies

פורסם

על איזה כבלים אתה מדבר?

תצטרך לצרף תמונה של הכבלים ולא של המערכת.

פורסם
  • מחבר

יש למערכת 2 חלקים ואני לא יודע איך מחברים את שניהם, ולאיזה מהם מחברים את הרמקולים

פורסם

בלי תמונות של מה שצריך לחבר לא נוכל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי כבלים. חשבתי שתוכלו לדעת לפי הדגם אם צריך כבלים מיוחדים או רגילים. עכשיו אני ברור יותר?

פורסם

התכוונתי שתצלם את החיבורים מאחור. או לחלופין תמצא את ה-manual של המערכת ברשת ותוסיף קישור.

פורסם

הסתכלתי על הManual של יחידת הCD.

הכבל היחיד שמצויין שם שאולי יהיה בעייתי הוא הSystem Cable.

לא מצוין באיזה סוג כבל מדובר, ויכול להיות שמדובר בכבל מיוחד.

צלם את החיבור זה יכול לעזור.

שאר הכבלים שראיתי הם חיבורי RCA רגילים ואנטנה.

לא מצאתי Manual של היחידה השניה.

פורסם

הכבל שמחבר בין היחידות נראה דיי מוזר, אני לא מכיר את החיבור הזה.

יחידת ההגברה כוללת מאחורה זוג חיבורים ששניהם כניסות. הראשון הוא חיבור RCA סטנדרטי, והשני הוא הכבל שמגיע מהיחידה השנייה. אני מניח שהכבל שמגיע מהיחידה השנייה הוא כבל שליטה כלשהו, ולא הכבל של הסיגנל, אחרת אין סיבה שתהייה כניסה נוספת של סיגנל.

מתחת לזה יש 4 יציאות (2 באדום ו-2 בשחור) שהן יציאות לרמקולים. אלה חיבורים סטנדרטים לכבל שמורידים את הבידוד מהקצה שלו. ברמקולים עצמם צריכים להיות חיבורים תואמים, או שיכול מאוד להיות שהכבלים כבר מחוברים אל הרמקולים ואין בהם חיבור נתיק. פשוט צריך להוריד את הבידוד מהקצה של הכבלים ולחבר אותם לחיבור המתאים (לפי הצד של הרמקול והצבע של החוט - לעיתים יש במקום שוני בצבע סימון כלשהו על הכבל מה ה-+ או ה--).

השאלה היחידה שנותרת היא האם היחידה של ההגברה תסכים לעבוד ללא יחידת השליטה. האמת היא שאין לי מושג. יכול להיות שאפשר יהיה להפעיל את המגבר גם כשהכבל הזה מנותק. אגב, העיגול בקדמת המגבר הוא חוגת ווליום או שזה משהו אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים